скъсване

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: скъсване

Мнение от invisible »

lunatic_moon написа:Опитах се да обясня, че точно защото го обичам, трябва да се разделим. Преди да сме си омръзнали, преди да се е появила сериозна причина, преди да изчезнат чувствата. Но май така и не ме разбраха...
това не е нормално :? .. по добре да го излъжеш нещо или да го накараш той да скъса .. ама да му ги говориш такива :|
Изображение
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

Защо да не е нормално? Защо да не спреш, когато си на върха на параболата, а не когато почваш да се спускаш надолу? И как така ще лъжеш :shock:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Защото ако сбъркаш в преценката за това накъде ще идат отношенията ви в бъдеще, имаш сериозен шанс да прее*еш доста важни неща в живота си.

А в противен случай, защо просто да не изживееш всичко хубаво на максимум? Така човек сам се лишава от удоволствието. Няма нищо лошо в това да изчакаш нещата да започнат да не вървят и тогава да кажеш "чао". Иначе губиш доста хубави моменти и преживявания, както и потенциален опит. Все пак, ти не знаеш колко точно време ще се задържиш на върха. Може да е повече, отколкото очакваш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

защото тъпата парабола ти си я правиш с подобни разсъждения .. от къде знаеш как изглежда и че си на върха и .. а не едва в основата
пп и аз ненавиждам лъжата но на мястото на човека бих предпочел да ме излъжеш .. ако ми кажеш нещо подобно така или иначе ще си мисля че ме мяташ по върбите
Изображение
Аватар
Skaili
Танцуващия с клавиатури
Специалност: италианска филология
Курс: първи

Мнение от Skaili »

Абсолютно съм съгласна с MidwinterSun.Имах две години и половина връзка с едно момче(накаря се оказа идиот,ма какво да се прави)Мн съм щастлива,че останах с него,защото въпреки начина по който се разделихме,ако бяхме скъсали по-ранонямаше да изживея някои от яките моменти в моя живот.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Чакай малко... ходили сте две години и половина, и чак накрая се е оказал идиот? :lol:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

По-скоро си е бил идиот от самото начало, но се е разкрил по-късно :lol:

А сега сериозно, за 2 години и половина хората се променят. Особено в тийн-годините, за такова кратко време можеш да станеш коренно различен човек. Можете да тръгнете в различни посоки... всичко може да стане.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Skaili
Танцуващия с клавиатури
Специалност: италианска филология

Мнение от Skaili »

Да,по скоро накрая видях че е идиот,доста хора ми го казваха,ма кт си мн влюбен не забелязваш.Както и да както каза MidwinterSun за 2г и половина хората се променят и тръгват в различни посоки.Все пак имаше мн яки моменти,до момента в който...ами в който той постъпи като кретен и аз видях,че е идиот :)
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хм, аз пък смятам, че практическата насоченост на тази тема е минимална, и реално не помагаме на ... ъъъ, хората, на които им предстои? :shock:

Просто правиш това, което искаш и считаш за редно. И казваш това, което мислиш. Точка. Всички отношения трябва да са точно толкова кристално ясни.
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

@MidwinterSun

Да, напълно си права, но докато си с този човек, ти губиш потенциални възможности с някой друг, който може би е любовта на живота ти. Никога нищо не е сигурно и с всеки избор тръгваш в друга посока, без да имаш и най-малка представа коя е правилната и дали изобщо има правилна такава.

@invisible

не знаеш. Може би изобщо не трябва да се разсъждава... Но човек трябва да е безкрайно щастлив, за да не си зададе въпроса Какво би станало, ако...

И да, отклоних се от темата, така че спирам.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Не може всичко да става кристално ясно, ако на самия тебе не ти е кристално ясно... :roll:
Всъщност, току-що си реших проблема. Обясних се по телефона и с облекчение разбрах, че отсреща няма да има драми, а само разочарование. Ще си останем приятели... :wink:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ама наистина ли, или "ще си останете приятели"?
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Вероятно ще се засичаме понякога, но аз не държа на това. :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Все си мисля, че "ще си останем приятели" е код за "няма да те мразя и ще ти се усмихна, ако някога те видя отново, но не умирам от желание това да се случва". Може да се съкрати и само до "няма да те мразя". :mrgreen:
Изображение
Аватар
ЕгасиКостов
Да живей словото
Специалност: Английска Филология

Мнение от ЕгасиКостов »

lunatic_moon написа:Защо да не е нормално? Защо да не спреш, когато си на върха на параболата, а не когато почваш да се спускаш надолу? И как така ще лъжеш :shock:
Чакай да видя дали те разбрах
Тъкмо става хубаво и ти теглиш чертата... защото хубавото няма да трае вечно? Но така то свършва по-скоро... или греша? Много странна логика вадиш
Изненадан съм, че човека не те е закарал на 4км

п.п.

Хората не се променят. Кой въобще ви ги внушава тия глупости?

п.п.п.

Аз пък винаги съм възприемал фразата "нека бъдем/си останем само приятели" като ментален ритник в тестисите
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”