това не е нормалноlunatic_moon написа:Опитах се да обясня, че точно защото го обичам, трябва да се разделим. Преди да сме си омръзнали, преди да се е появила сериозна причина, преди да изчезнат чувствата. Но май така и не ме разбраха...
скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: скъсване
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Защо да не е нормално? Защо да не спреш, когато си на върха на параболата, а не когато почваш да се спускаш надолу? И как така ще лъжеш 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Защото ако сбъркаш в преценката за това накъде ще идат отношенията ви в бъдеще, имаш сериозен шанс да прее*еш доста важни неща в живота си.
А в противен случай, защо просто да не изживееш всичко хубаво на максимум? Така човек сам се лишава от удоволствието. Няма нищо лошо в това да изчакаш нещата да започнат да не вървят и тогава да кажеш "чао". Иначе губиш доста хубави моменти и преживявания, както и потенциален опит. Все пак, ти не знаеш колко точно време ще се задържиш на върха. Може да е повече, отколкото очакваш.
А в противен случай, защо просто да не изживееш всичко хубаво на максимум? Така човек сам се лишава от удоволствието. Няма нищо лошо в това да изчакаш нещата да започнат да не вървят и тогава да кажеш "чао". Иначе губиш доста хубави моменти и преживявания, както и потенциален опит. Все пак, ти не знаеш колко точно време ще се задържиш на върха. Може да е повече, отколкото очакваш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

защото тъпата парабола ти си я правиш с подобни разсъждения .. от къде знаеш как изглежда и че си на върха и .. а не едва в основата
пп и аз ненавиждам лъжата но на мястото на човека бих предпочел да ме излъжеш .. ако ми кажеш нещо подобно така или иначе ще си мисля че ме мяташ по върбите
пп и аз ненавиждам лъжата но на мястото на човека бих предпочел да ме излъжеш .. ако ми кажеш нещо подобно така или иначе ще си мисля че ме мяташ по върбите
- Skaili
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: италианска филология
- Курс: първи
Абсолютно съм съгласна с MidwinterSun.Имах две години и половина връзка с едно момче(накаря се оказа идиот,ма какво да се прави)Мн съм щастлива,че останах с него,защото въпреки начина по който се разделихме,ако бяхме скъсали по-ранонямаше да изживея някои от яките моменти в моя живот.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Чакай малко... ходили сте две години и половина, и чак накрая се е оказал идиот? 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По-скоро си е бил идиот от самото начало, но се е разкрил по-късно 
А сега сериозно, за 2 години и половина хората се променят. Особено в тийн-годините, за такова кратко време можеш да станеш коренно различен човек. Можете да тръгнете в различни посоки... всичко може да стане.
А сега сериозно, за 2 години и половина хората се променят. Особено в тийн-годините, за такова кратко време можеш да станеш коренно различен човек. Можете да тръгнете в различни посоки... всичко може да стане.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Skaili
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: италианска филология
Да,по скоро накрая видях че е идиот,доста хора ми го казваха,ма кт си мн влюбен не забелязваш.Както и да както каза MidwinterSun за 2г и половина хората се променят и тръгват в различни посоки.Все пак имаше мн яки моменти,до момента в който...ами в който той постъпи като кретен и аз видях,че е идиот 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хм, аз пък смятам, че практическата насоченост на тази тема е минимална, и реално не помагаме на ... ъъъ, хората, на които им предстои?
Просто правиш това, което искаш и считаш за редно. И казваш това, което мислиш. Точка. Всички отношения трябва да са точно толкова кристално ясни.
Просто правиш това, което искаш и считаш за редно. И казваш това, което мислиш. Точка. Всички отношения трябва да са точно толкова кристално ясни.
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
@MidwinterSun
Да, напълно си права, но докато си с този човек, ти губиш потенциални възможности с някой друг, който може би е любовта на живота ти. Никога нищо не е сигурно и с всеки избор тръгваш в друга посока, без да имаш и най-малка представа коя е правилната и дали изобщо има правилна такава.
@invisible
не знаеш. Може би изобщо не трябва да се разсъждава... Но човек трябва да е безкрайно щастлив, за да не си зададе въпроса Какво би станало, ако...
И да, отклоних се от темата, така че спирам.
Да, напълно си права, но докато си с този човек, ти губиш потенциални възможности с някой друг, който може би е любовта на живота ти. Никога нищо не е сигурно и с всеки избор тръгваш в друга посока, без да имаш и най-малка представа коя е правилната и дали изобщо има правилна такава.
@invisible
не знаеш. Може би изобщо не трябва да се разсъждава... Но човек трябва да е безкрайно щастлив, за да не си зададе въпроса Какво би станало, ако...
И да, отклоних се от темата, така че спирам.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не може всичко да става кристално ясно, ако на самия тебе не ти е кристално ясно...
Всъщност, току-що си реших проблема. Обясних се по телефона и с облекчение разбрах, че отсреща няма да има драми, а само разочарование. Ще си останем приятели...
Всъщност, току-що си реших проблема. Обясних се по телефона и с облекчение разбрах, че отсреща няма да има драми, а само разочарование. Ще си останем приятели...
Into the endless we ride... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ама наистина ли, или "ще си останете приятели"?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Все си мисля, че "ще си останем приятели" е код за "няма да те мразя и ще ти се усмихна, ако някога те видя отново, но не умирам от желание това да се случва". Може да се съкрати и само до "няма да те мразя". 

- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
Чакай да видя дали те разбрахlunatic_moon написа:Защо да не е нормално? Защо да не спреш, когато си на върха на параболата, а не когато почваш да се спускаш надолу? И как така ще лъжеш
Тъкмо става хубаво и ти теглиш чертата... защото хубавото няма да трае вечно? Но така то свършва по-скоро... или греша? Много странна логика вадиш
Изненадан съм, че човека не те е закарал на 4км
п.п.
Хората не се променят. Кой въобще ви ги внушава тия глупости?
п.п.п.
Аз пък винаги съм възприемал фразата "нека бъдем/си останем само приятели" като ментален ритник в тестисите
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.