Затова питам: как обикновено късате с половинката? Драма, оттегляне, суховато обяснение или просто казвате баста! Но да не ограничавам нито споделянето на личен опит, нито свободните фантазии. Както обикновено аз ще си кажа после...
скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
скъсване
Добре, отново дойде време разделно.
Затова питам: как обикновено късате с половинката? Драма, оттегляне, суховато обяснение или просто казвате баста! Но да не ограничавам нито споделянето на личен опит, нито свободните фантазии. Както обикновено аз ще си кажа после...
Into the endless we ride... 
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: скъсване
Бакарди,чисто,чегел,Студентски, кой каза basta
всичко едва сега започва 
edit: като прочетох заглавието и раздела друга асоциация направих
edit: като прочетох заглавието и раздела друга асоциация направих
memento mori
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Уф, т'ва късанията са много трудно нещо.
Е, лесно е, когато ти е писнало тотално от човека и просто искаш да го разкараш.
Но в повечето случаи се разделяте заради едно нещо, което е генерално и заради него нещата не вървят, докато има други десет неща, които са си ок и те дърпат към въпросния човек. Блякс.
П.П. Мислех си, че имаме такава тема за разделите. После погледнах и видях, че тя е с малко по-различен смисъл - коментира кога е приключила една връзка, не фактическия й край и как точно да го сложим.
Е, лесно е, когато ти е писнало тотално от човека и просто искаш да го разкараш.
Но в повечето случаи се разделяте заради едно нещо, което е генерално и заради него нещата не вървят, докато има други десет неща, които са си ок и те дърпат към въпросния човек. Блякс.
П.П. Мислех си, че имаме такава тема за разделите. После погледнах и видях, че тя е с малко по-различен смисъл - коментира кога е приключила една връзка, не фактическия й край и как точно да го сложим.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
По принцип предпочитам да късат с мен и затова, когато искам раздяла, се опитвам да предизвикам другата страна да сложи точката. Обаче не гарантирам, че действа, при мен не сработи, та се получи драма
Не съм достатъчно коравосърдечна за другите варианти.

Най-лесно е в скайп... 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Прав си.. Или защо да казваме на половинката си? Като не си вдигнем телефона 1 седмица, би трябвало да разбере, нали?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
О, това ме подсети за класиката: "Нека да си дадем малко почивка." И естествено - повече никога не се виждате. 
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
close my eyes forever...
(извинения към Жокера,хубава е темата,аз съм .. ) 
memento mori
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нагласяш другата страна с/у теб, тъй че късането да е инициирано от половинката ти, не от теб.
Малко гадно е така, ама е по-приятно теб да те късат и да си подготвен, отколкото ти да късаш с някой и да се получат драми-драми.
Малко гадно е така, ама е по-приятно теб да те късат и да си подготвен, отколкото ти да късаш с някой и да се получат драми-драми.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
А ако искаш след това да запазиш някакви отношения с този човек? Сякаш не е много добра идея да го настройваш срещу себе си.
Най-бруталното скъсване, което съм виждала, беше мууд в Скайп: "Кажете му, че скъсахме. Аз го блокирах."
Все още не съм открила начин да избегна драмите. Последния път даже сама си я предизвиках. Опитах се да обясня, че точно защото го обичам, трябва да се разделим. Преди да сме си омръзнали, преди да се е появила сериозна причина, преди да изчезнат чувствата. Но май така и не ме разбраха...
Най-бруталното скъсване, което съм виждала, беше мууд в Скайп: "Кажете му, че скъсахме. Аз го блокирах."
Все още не съм открила начин да избегна драмите. Последния път даже сама си я предизвиках. Опитах се да обясня, че точно защото го обичам, трябва да се разделим. Преди да сме си омръзнали, преди да се е появила сериозна причина, преди да изчезнат чувствата. Но май така и не ме разбраха...
- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мен така са ме късали. Много е "яко", впрочем...Prudence написа:Прав си.. Или защо да казваме на половинката си? Като не си вдигнем телефона 1 седмица, би трябвало да разбере, нали?
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
След нещо сериозно, отношенията винаги са малко от малко изкуствени. Тук си е до човека.lunatic_moon написа:А ако искаш след това да запазиш някакви отношения с този човек? Сякаш не е много добра идея да го настройваш срещу себе си.
А иначе това ми звучи глупаво - да късаш с някой само защото в бъдеще може да изчезнат чувствата.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/