Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
MuHaTa
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърна химия
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от MuHaTa »

Изображение
Пробвай от тука.
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Пробвах, картината се оправи (поне докато не излязох от full screen и влязох отново :scratch: ), но субтитрите продължават да седят в няква тясна колонка по средата на екрана (?!) и не щат да се оправят.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
MuHaTa
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от MuHaTa »

Най-добре го прати в коша(плеъра де) и си сложи KMplayer - чете де що има видео , аудио формати, че и картинки отваря. А и е много по-лек от BSplayer-a.
Изображение
Аватар
originalsin
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от originalsin »

Трябва ми костюм за едно парти с дрескод. Проблемът е, че дори да мина през Столична да взема под наем премяната, партито е в Сливен в събота i.e трябва да го задържа най-малко 3 дни (а до колкото разбрах се заплаща наем за ден ползване(?) .Посърфирах из интернет вълните и да речем харесах това: http://carnivalforyou.com/products.php? ... 6&obid=471 :mrgreen:
Някой може ли да ми посочи маршрута до място, откъдето мога да си наема въпросните маскарадни принадлежности (и има ли изобщо смисъл да ги плащам 3-дневен наем вместо да ги закупя?).
Благодаря предварително на отзовалите се.
:)
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ако това не ти върши работамаршрута от къде да тръгва
Изображение
Аватар
originalsin
Пишеща машина

Мнение от originalsin »

Не е необходимо да е точно този костюм и от този магазин. Просто ме интересува някой, ако е взимал, да ми разясни процедурата и къде става най-безпрепятствено (да не разпилявам 3x60лв=180лв за едното дефилиране на партито...)
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Влизам в BIOS, избирам буут фром СД, сейфам, рестартирам и пак ми стартира нормално Уиндоуса, зех да се ядосвам вече :x
Facebook
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

изтърбуши го с едни ливе цд да видим де ще влиза :lol:
Изображение
Аватар
сър Прах
Пишете, о, братя

Мнение от сър Прах »

Аз имам нужда от съвет ^^ Тия дни мисля да си търся трекинг обуща. Някаква идея откъде мога да си намеря на сносни цени?
I have seen the truth and it makes no sense...
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ръчкай магазините за спортни стоки, за алпинизъм и т.н., там има предостатъчно.
От моето търсене на туристически обувки мога да ти дам следните съвети:

1. Консултирай се с продавачите. Планинарите са готини, добродушни хора, които обясняват и ти дават насоки без желанието да те мамят.
1.2. Разрови из форумите ключови думи като "туристически обувки", "трекинг обувки", "спортни стоки" и каквото ти дойде наум, свързано с планинарство и с това, с което ти се занимаваш конкретно. Ще излязат мнения от форуми, където хората споделят кой магазин е добър и кой не е, откъде обувките са хубави и къде са некачествени. Бих ти ги казала сама, но съм ги изпозабравила.
2. Премери поне няколко чифта обувки. На първо време е важно да откриеш тези, които са ти най-удобни.
3. Определи изискванията си към обувките - водонепропускливи, по-твърда/мека подметка, не-знам-си-какво-си, ти си ги знаеш тези работи, знаеш къде ще ходиш с тези обувки и за какво ще ти трябват.
4. Едва на последно място се съобразявай с цената. Хубавите обувки няма да ти направят и един мазол, а ще траят поне десетилетие.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

глас за LOWA .. аз моите си ги взех от стената .. бяха една чанта пари ама скоро гледах че има и по ефтинки .. вече 5г си вършат задачата перфектно мазоли никога не са ми правили вода не са пропускали .. не изглеждат да са пред скъсване .. а какви неща им причинявам по чукарите не е истина просто железни :Laie_71mini:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Дали можете да ми дадете идеи къде мога да събера двайсетина души, ако случаааааааайно реша да си празнувам РДто тая година (щото то 1/4 век не е шега работа :lol: )? Вероятността все още не е голяма, но както и да го мисля, не мога да го измисля. У нас е изключено (не знам дали някой е идвал, но мястото определено не става, т.е. не стига); мислех си за О!Шипка! (или подобно), ама там повече от 7-8 души трудно могат да си комуникират, пък не искам да става роднина-милиционер-роднина-милиционер, насядали по масите, така или иначе.
Т.е. питам за (проверен) клуб или друго заведение, което можете да ми препоръчате. Да е около центъра, за да е удобно на всички и да не е чалга (не ми скачайте, не вярвам някой от евентуалните гости да възрази).

Иначе много ми се искаше да е на открито, ама тогава всякак ще е бахър. :roll:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ако искаш да сте на маса, Чергата ще ти свърши работа. До руския център се намира, почти срещу О!Шипка.
Вариант е и голямото сепаре на Бар на края на Вселената - ние редовно се събираме там, и ти си била, и форумни срещи сме правили. Огромните коктейли, помниш ли? : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

А! Браво, бе, Силве, златна си. Разбира се, че БарЪТ е мястото, не знам как не се сетих за него! Аз си мислех за "Антре" на Врабча, но барът е много по-добър вариант. Благодаря ти. :salute:
Други идеи също са добре дошли, но май-май ще да е там (ако стане изобщо).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ако имаш айсик карта ще ти направят 10% отстъпка ;)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”