Изборни дисциплини
Модератори: Methuselah, thegirl
- Shin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Re: Изборни дисциплини 2010/2011
Е то е ясно, че това им е идеята. Не е ли същата и за междууниверситетските състезания?

- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Пак това е целта, ама нивото е много по-високо, защото участниците са много по-малко и все отбрани 
Компютърни науки I курс
- Shin
- В началото бе словото
Да, което го прави по-интересно. Както каза ученическите наистина са пародия : )

E,щом се избират по време на годината е друго!Ти в по-предния си пост така го каза,че все едно преди да почне годината се избират 4ма.То дори си е и по-готино да се изберат 4 измежду тези 50 ,да кажем,по време на семсестъра,защото в момента не е много разумно да се правяи състезание,понеже на някои им липсва практика,други са закоравели и така.
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Републиканските ученически са си на ниво. Ако сте печелили републиканското, имате реални шансове да сте в отбора 
Компютърни науки I курс
- Тодорът
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А бе, пичаги, някой да знае каква точно се явява разликата м/у "Основи на комп. графика" и "Компютърна графика" ... и също ме интересува някой дали има някакви впечатления относно "Изкуствен интелект" при доц. И.Койчев?
Примерно - кой ги води? 
ОКГ горещо препоръчвам да НЕ го записвате, ако е при Попов; нещо, което едва ли се е променило.
За ИИ - упражненията са интересни, лекциите... нещата могат да се прочетат и от учебника и може би е по-добре, ако така прави човек.
П.П. И двете съм ги карала като задължителни дисциплини.
ОКГ горещо препоръчвам да НЕ го записвате, ако е при Попов; нещо, което едва ли се е променило.
За ИИ - упражненията са интересни, лекциите... нещата могат да се прочетат и от учебника и може би е по-добре, ако така прави човек.

-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Ще можеш ли да разкажеш за този Попов? Нещо и аз съм чувал, че лекциите по ОКГ били мани бегай, но може ли малко повече инфо? Може и на ЛС, ако не искаш да хранишVictoria написа:Примерно - кой ги води?
П.П за задължителната дисциплина ОКГ на КН питам, то предполагам и изборната хората я карат с нас
- Тодорът
- Да живей словото
- Обратна връзка:
мдам ...при Попов е... 10х за инфото, ще ги мисля нещата оттук нататък
)
Някакви отзиви за Fundamentals of Network Security и Основи на TCP/IP(в.4 и в.6)? Как е гл. ас. Георги Георгиев? Научава ли се нещо? Аз имам мрежарски background, но определено има какво да се желае. За TCP/IP някой беше казал, че е сносно, но за другото няма нито дума в тази тема... Благодаря предварително!
Segmentation fault
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Абе на сусито пак нещо му стана...дано не го рестартират пак 
- Тодорът
- Да живей словото
- Обратна връзка:
натам отива работата 
Искам да попитам пак нещо за спортът 'тенис на маса',за който много странно се пише най-малко във всички теми,смисъл няма като че ли много хора ,които го практикуват и се занимават или ддз....но не се обсъжда тук.Преди време писах дали има тенис на маса и ми отговориха,че има и на маса ,и на корт.Но,в сайта пише,че тенисът на корт се играе в Борисовата градина на тенис кортовете,но за тенисът на маса нищо не пише.Та въпросът ми е :"Къде се практикува тенисът на маса?",в някоя зала ли,в сграда на друг факултет ли,в мазе ли,в паркове на железни маси ли......
п.п Ба*ти,не мога да повярвам,че има повече хора,които се итнересуват от Йога,Кинезитерапия(или там както беше) и други измислени щуротии,отколкото тенис на маса.
п.п Ба*ти,не мога да повярвам,че има повече хора,които се итнересуват от Йога,Кинезитерапия(или там както беше) и други измислени щуротии,отколкото тенис на маса.
- Shin
- В началото бе словото
Ами нали споменах по-горе: не се практикува освен ако не си в отбора. Друго не ми казаха, но предполагам, че се събират 1-2 дена преди някое състезание да ударят няколко топки някъде... Абе не мога да гадая ако искаш се обади в департмента по спорт, ако не ще видим след 1ви октомври.

- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
http://img838.imageshack.us/img838/9625/p1020638.jpg
Разписание на ID-тата за Ядро Компютърни Науки, благодарение на @gottalovefmi
п.с. ако някой ги има всички снимани - може да ги качи
Разписание на ID-тата за Ядро Компютърни Науки, благодарение на @gottalovefmi
п.с. ако някой ги има всички снимани - може да ги качи
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация