Оп, забравих да кажа, че трябва да говори правилен български език. Пернишкият диалект е забавен, но няма да издържа, ако трябва да го слушам всеки ден.
Sunshiiine написа:Това за Достоевски си е логично, как ако ще е нормална съквартирантка, няма да е прочела цялото му творчество?!?
Sunshiiine написа:Понеже ще е момиче:
Да ЧИСТИ
Да не прекалява с шума в неподходящото време
Да не си мъкне мъжките индивиди за разплод всеки ден
Да не е някоя от онези, дето правят проблем за дреболии
Да ми е готино да си общувам с нея
И понеже ще съм си с приятелка, която обичам страшно много, а вече ме търпи 5 години, зная че ще отговаря на тези и още 10000 мои изисквания Относно 3-тото момиче.. ами късмет. Каквото, такова. Надявам се да отговаря и тя на горенаписаните желания
И евентуално, ако може, да не се прибира, да не се забелязва и да се подчинява на капризите на принцесата...Слез на земята, госпожичке, никой нормален няма да се съобразява с теб...
-Гей с много секси приятелки, които да идват в квартирата да му поплачат, когато са зарязани и уязвими
-Да не обзавежда
-Да чисти
-Да готви
-Да пазарува
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
Sunshiiine написа:Понеже ще е момиче:
Да ЧИСТИ
Да не прекалява с шума в неподходящото време
Да не си мъкне мъжките индивиди за разплод всеки ден
Да не е някоя от онези, дето правят проблем за дреболии
Да ми е готино да си общувам с нея
И понеже ще съм си с приятелка, която обичам страшно много, а вече ме търпи 5 години, зная че ще отговаря на тези и още 10000 мои изисквания Относно 3-тото момиче.. ами късмет. Каквото, такова. Надявам се да отговаря и тя на горенаписаните желания
И евентуално, ако може, да не се прибира, да не се забелязва и да се подчинява на капризите на принцесата...Слез на земята, госпожичке, никой нормален няма да се съобразява с теб...
Е нали темата е за идеалния съквартирант..... Мен ако ме питат за каква жена искам да се оженя в идеалния случай, ще изредя 10000 неща, не казвам че са изисквания, виж в коя тема пишеш преди да критикуваш
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Темата е безсмислена, ти си в общежитие за да съжителстваш с някой, а не да му поставяш условия... Идеалният съквартирант е човек, който знае, че не си е у дома и че колкото той има право да поставя условия, толкова и другия. Да знае, че другия не е длъжен да се съобразява, ако само от едната страна се налагат претенции.
Досега съм нямала никакви претенции и условия какво да прави и какво да не прави съквартиранта ми, но имах нещастието да се падам все на хора, които имат хиляда такива...мислят, че ще се играе по техните правила. В началото номерът им вървеше, но после търпението се изчерпва и спира да ти пука, защото винаги ще има недоволни.
Важното е да уважаваш начина на живот и свободата на другия и равните му права за стаята...