Информатика 2010-2014

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Специалност: Информатика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Информатика 2010-2014

Мнение от Misha_Iv »

Когато излезе програмата, вероятно.
Изображение
Аватар
kakoyto
Драскач
Специалност: информатика

Мнение от kakoyto »

toxical написа:Привет колеги, да имате идея кога излизат групите? (:
Аз мисля, че ще е на 1ви октомври, когато започнем.
П.П: :crigon_04:
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
zmeqt
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zmeqt »

Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
Аватар
heihei
В началото бе словото

Мнение от heihei »

zmeqt написа:Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)

пък ако все още нямаш познания в/у програмирането можеби след 3тата година вече ще си по-наясно (защото в Информатиката първите две години се набляга на математиката като цяло) но се предполага,че сам ще си търсиш начин за обогатяване с повече знания :)

Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането :lol:
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" ;)
Аватар
heihei
В началото бе словото

Мнение от heihei »

пък иначе може нещо друго да работиш в началото ..
Аватар
kakoyto
Драскач
Специалност: информатика

Мнение от kakoyto »

heihei написа: Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането :lol:
Това звучи доста стресиращо. :lol:s
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от Misha_Iv »

Ще се справим, стига сте се стресирали взаимно, че получавам киселини :) :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

heihei написа: Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането :lol:
на мен ми звучи забавно :lol: :lol: :roll:
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
zmeqt
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zmeqt »

heihei написа: ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)

пък ако все още нямаш познания в/у програмирането можеби след 3тата година вече ще си по-наясно (защото в Информатиката първите две години се набляга на математиката като цяло) но се предполага,че сам ще си търсиш начин за обогатяване с повече знания :)

Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането :lol:
Благодаря за изчерпателния отговор и съветите,не възнамерявам да работя първата година,защото,както ти подчерта,тя вероятно ще е най-трудна и трябва да "оцелея" :) .
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

ае btw, имате ли инфо кога ще почваме тая година? питам тука, щото обикновено 1ви курс знаят всичко относно началото и т.н.?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

На 1ви ще е, но още не е ясен часът. И сам знаеш, че ще излезне в сайта на ФМИ като му дойде времето :wink:
Компютърни науки I курс
Аватар
heihei
В началото бе словото

Мнение от heihei »

svetlio.pernik написа:
на мен ми звучи забавно :lol: :lol: :roll:

такъв си беше умисъла :lol: ама трудно или не няма да се даваме я :wink:
Аватар
toxical
В началото бе словото
Специалност: Informatics

Мнение от toxical »

heihei написа:
zmeqt написа:Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)

Неее мисля, че е проблем да се работи и първата година ако си се занимавал с програмиране.Аз поне така ще правя (:. Единственото което трябва да се направи е споразумение с работодателя примерно 15 часа седмично макс... има стажантски договори в много софтуерни фирми нещо от сорта на първата година се полагат по 10-15 часа седмично което е напълно приемливо (2-3 часа на ден, ако приемем че се бачка 5/7) (: ..., единствената трудност е да намериш готин работодател, на който му е ясно, че първите 2 години предимно ще се учи, а няма да се работи :д.
Относно късането няма страшно ще решаваме групово задачи и ще се справим :alien: ... така де колегите от математическите гимназии трябва да обесняват :Ррр
Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от Misha_Iv »

Аз съм навита да помагам за математиката, ама в замяна тря да ударите едно рамо с кодовете :wink: 8)
Изображение
awanturistkata
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи

Мнение от awanturistkata »

това което сам разбрала до тука поне от математики достатачни са 3-4 дни да се събереме повече народ за решаване на задачките щото един разбрал перфе едно друг друго.. и се получава мн яко до са с такива групови решавания на задачи не ми се е случвало да не взема писмен... вече устния си е в твоите ръце :Р :Р ....
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”