Информатика 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
- Курс: първи
Re: Информатика 2010-2014
Аз мисля, че ще е на 1ви октомври, когато започнем.toxical написа:Привет колеги, да имате идея кога излизат групите? (:
П.П:
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
- heihei
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)zmeqt написа:Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
пък ако все още нямаш познания в/у програмирането можеби след 3тата година вече ще си по-наясно (защото в Информатиката първите две години се набляга на математиката като цяло) но се предполага,че сам ще си търсиш начин за обогатяване с повече знания
Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" 
- heihei
- В началото бе словото
пък иначе може нещо друго да работиш в началото ..
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
Това звучи доста стресиращо.heihei написа: Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
- svetlio.pernik
- Да живей словото
на мен ми звучи забавноheihei написа: Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Благодаря за изчерпателния отговор и съветите,не възнамерявам да работя първата година,защото,както ти подчерта,тя вероятно ще е най-трудна и трябва да "оцелея"heihei написа: ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)
пък ако все още нямаш познания в/у програмирането можеби след 3тата година вече ще си по-наясно (защото в Информатиката първите две години се набляга на математиката като цяло) но се предполага,че сам ще си търсиш начин за обогатяване с повече знания![]()
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ае btw, имате ли инфо кога ще почваме тая година? питам тука, щото обикновено 1ви курс знаят всичко относно началото и т.н.?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
На 1ви ще е, но още не е ясен часът. И сам знаеш, че ще излезне в сайта на ФМИ като му дойде времето 
Компютърни науки I курс
- heihei
- В началото бе словото
svetlio.pernik написа:на мен ми звучи забавноheihei написа: Но трудното си е ..да "оцелееш" първата година .. защото е масово късането![]()
![]()
такъв си беше умисъла
- toxical
- В началото бе словото
- Специалност: Informatics
Неее мисля, че е проблем да се работи и първата година ако си се занимавал с програмиране.Аз поне така ще правя (:. Единственото което трябва да се направи е споразумение с работодателя примерно 15 часа седмично макс... има стажантски договори в много софтуерни фирми нещо от сорта на първата година се полагат по 10-15 часа седмично което е напълно приемливо (2-3 часа на ден, ако приемем че се бачка 5/7) (: ..., единствената трудност е да намериш готин работодател, на който му е ясно, че първите 2 години предимно ще се учи, а няма да се работи :д.heihei написа:ами доколкото знам можеш да работиш още първата година ,но нали се сещаш,че трябва да си разбираш от програмирането още преди да идеш в СУ за да стане това и също да се справяш с изпитите (което си мисля че първата година е мн мн зор,но не е невъзможно)zmeqt написа:Още един интересен въпрос-горе долу след кой курс ще имаш възможност да работиш платено по специалността си(дори и стаж)?Говоря за съчетаване на работа и следване едновременно .
пък ако все още нямаш познания в/у програмирането можеби след 3тата година вече ще си по-наясно (защото в Информатиката първите две години се набляга на математиката като цяло) но се предполага,че сам ще си търсиш начин за обогатяване с повече знания![]()
Относно късането няма страшно ще решаваме групово задачи и ще се справим
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз съм навита да помагам за математиката, ама в замяна тря да ударите едно рамо с кодовете

-
awanturistkata
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
това което сам разбрала до тука поне от математики достатачни са 3-4 дни да се събереме повече народ за решаване на задачките щото един разбрал перфе едно друг друго.. и се получава мн яко до са с такива групови решавания на задачи не ми се е случвало да не взема писмен... вече устния си е в твоите ръце :Р :Р ....