Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
dafadfad
В началото бе словото

Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

Мнение от dafadfad »

Първо много се извинявам ако темата не е за тук. Моля да бъде преместена в правилния раздел ако съм нарушил някое от правилата за ползване на форума.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... /biologiya тази програма за изпита по биология ще важи ли за следащата година? Ако има изменения кога ще се очаква новата програма?
vanderwoodsen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

Мнение от vanderwoodsen »

И мен ме вълнува същото,но едва ли може да се каже сега със сигурност.. :scratch:
Имам и още едно питане:Какъв е формата на изпита по биология?Някаде четох,че има и тест..,т.е си е развиване на тема от конспекта + тестче?? :geek:
Аватар
Kuonyy
В началото бе словото

Re: Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

Мнение от Kuonyy »

Ако погледете в сайта на СУ ще видите какви са изпитите. Написано е, че даже има и примерен тест. Тест + тема. Темата не е по конспект, а може да е комбинирано нещо от няколко теми. Тестовата част е 30 въпроса. 5 с по един отговор, мисля че 5 бяха, а останалите 25 са с по няколко.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”