Помощ и съвети всякакви

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Помощ и съвети всякакви

Мнение от MidwinterSun »

Че защо да си купуваш постоянно нови батерии? То това е безсмислено прахосничество, взимаш си ричарджабъл батерии + зарядно и готово.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Ах да, това сега не ми хрумна като опция, понеже онази с която бях не работеше на такива, незнайно защо, просто не ги възприемаше и се налагаше да купувам през ден-два нова. Хм, ще помисля, мдам.
Абе Силвия, каква си такава.. многофункционална, кой-квото пита, всичко знаеш! Евала, благодаря! :flower:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Разнообразни интереси и мноооого свободно време :mrgreen:
Пак заповядай ;)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хммм, имам питане относно спелчека в Ексел (с 2003 съм :oops: :oops: :oops: )

Не е това, което ми се ще да бъде :lol: така че може би аз не гледам, където трябва, така че ми обяснете, моля :) Не може ли да е като в Уърд -- т.е. да подчертава с червено грешките, в зелено фрагментите, и така нататък!? Аз... такова... отивам на Тools > Spelling, но изскача прозорче, в което дума по дума (!) трябва да кликваш, за да тръгне да обяснява къде има грешки, а и на всичкото отгоре мога да задам само един език (UK ENG в случая), така че думичките, които са на български, също счита за грешни).

Не знам дали някой разбра нещо :( но не може ли просто да ми подчертава евентуални спелинг грешки на английския текст без да трябва да си изцъквам цъкането?! :shock:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

И ето сега се ядосах, че в часовете по информатика само се наливах с кафе и си говорих простотии :lol: а може би щях да помогна.. все ще се намери някой, който знае :P

Аз искам да питам(понеже отивам днес да взимам лаптоп на изплащане) трябва ли да дам някаква първоначална вноска, която да е по-голяма от тази, която ще ми определят като месечна? Т.е. ако ще плащам по 100 лв всеки месец, сега ще искат ли като за начало да внеса 200 или нещо по-голямо :lol:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ноуп, не би трябвало, освен ако не е уточнено в общите условия, че имаш определена начална вноска, а след това остатъкът се изплаща на равни месечни вноски.
Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Абе въпрос за някой, разбиращ от инсталации.. взех лаптоп, имам windows7 и започнах уж да инсталирам. В BIOS направих настройките за CD-ROM, рестартирах и пак нищо.. Трябваше да се появи "Press any key to boot from CD" нооо.. нъцки :lol: Я някой ако може да помогне, моляяяяяя :girl_cray3:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Toва трябва да свърши работа, виж докъде стигаш и къде бъркаш. Ако пак не стане, пиши.
:arrow: http://technews.bg/article-853.html
Facebook
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

От неособено скорошния ми опит около инсталирането на уиндоус имам спомен, че този надпис няма да ти се появи автоматично, трябва да натискаш някой от F-овете за тая цел. Май беше 8, но ги пробвай всичките от 7 до 12 за всеки случай :mrgreen:
Изображение
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Благодаря, успях да се справя :) Страшно много пъти съм преинсталирала, та търпението ми явно е тренирано достатъчно. Стана квото стана :lol: А колко по-лесно щеше да е, ако си ги продаваха с Windows-ите.. в крайна сметка даваш толкова много пари, те едната операционна система не ти сложили.. :lol:
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Аз съм против, когато се купува компютър или лаптоп да бъде вграден с Windows, лично предпочитам да му инсталирам едно хубаво копие и след това да издържи поне около 2 години с неговите ъпдейти и програмки :) Е, лично сега моето копие е точно година и половина! :P Иначе, честито и от мен за добре свършената работа! :P
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Е, да. Друго си е като знаеш, че ти си си оправял нещата. Поне си сигурен, че всичко ще е както трябва :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Значи имам следния проблем: от няколко дена (по незнайни причини) като гледам филми на full screen с BSplayer, ми ги показва в едно квадратче 2х2см и останалата част от екрана черна. А като гледам не на full screen филмите се виждат ок, обаче не ми се занимава да си ги разтягам ръчно защото става грозно и не ме кефи. Въпросът е какво може да се е объркало междувременно, че да ми се виждат така филмите, и как мога да го оправя? :|
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Най-добрия съвет, който ще ти дам е да разкараш всякакви кодеци плюс тоя плейър. За мен най-добрия си е KM Player :) На моя компютър го ползвам от много време насам, пускам филма и съм си тип топ :) Че даже и кодеци няма да инсталираш за него, няма да съжаляваш като си го изтеглиш! ;)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Кодеците и плейъра си ми бяха наред допреди няколко дена, не помня да съм инсталирала каквото и да е, за да ги скапе.. Въпроса е какво им е?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”