По тоалетните ще ги познаете!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: По тоалетните ще ги познаете!
Един съученик когато още учихме когато му се досереше,отиваше не в даскало ами в една платена тоалетна дето беше до един фантастико край даскалото и винаги оставаше доволен-като идея -не е лошо 
May I eat your eyes?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Мила, прибави ли още някой кенеф към колекцията? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
mixxx
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И аз веднъж, след неколкократно използване на лоша тоалетна на 2рия етаж в Ректората, се разхождах и гледам някаква лъсната врата, без надпис, обаче отдолу се подаваха плочките. Нахълтах вътре, и там, нещо коренно различно от другите неща, които бях виждал преди. След като си свърших работата, като излизах, минаваха двама, явно работещи там, и ме гледаха лошо...
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Хаха мани ги тея персонали те са против нас.
Scorpione на есен имам идея студентите да се организираме и да си издействаме кенеф с писмо до ректора.Миналата година подписки за стипендии тази за кенеф.Ще правим гипс-картон малко двупластова хартия,сапун ,разреден с вода и ключ задълже,аре да ги видя са администраторките .МУХАХАХА
Даже предвиждам за да се издържа новия проект,20 стотинки такса за професори,50 за администратори
Scorpione на есен имам идея студентите да се организираме и да си издействаме кенеф с писмо до ректора.Миналата година подписки за стипендии тази за кенеф.Ще правим гипс-картон малко двупластова хартия,сапун ,разреден с вода и ключ задълже,аре да ги видя са администраторките .МУХАХАХА
Даже предвиждам за да се издържа новия проект,20 стотинки такса за професори,50 за администратори
May I eat your eyes?