Информационни системи 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Информационни системи 2010-2014
не можеш да ме убедиш че ще ходите в обеля да пиете и то достатъчно често за да сте над тия 8лв .. и че даже и да го правите ще ползвате ГТ за придвижване 
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ами по принцип не е хубаво да се шофира пиян
А иначе не е нужно да обикаляме всички квартали, достатъчно е 1 квартал, но да се пие достатъчно често 
Компютърни науки I курс
-
awanturistkata
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
аз със сигорност ще си взема за цялата градска по простата причина че ми трябва... но имам познати които една линия ги устройва напълно ..
@bggashnik: Само да те осведомя за неналичието на ГТ след 11-12...
Или такси, или един не пие.
Ииии... може пък по мацки да ходим в другите квартали, инвизи
Ииии... може пък по мацки да ходим в другите квартали, инвизи
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Мда, забравих за това...И все пак, мисля, че няма какво толкова да го обсъждаме. Който иска, да си взима цяла градска, който не иска, да не си взима...Аз съм преценил, че цяла градска ще ми е от полза, няма какво толкова да ме разубеждавате 
Компютърни науки I курс
- Shin
- В началото бе словото
Абе в крайна сметка абонамента е за месец. Като се поразкарате из София известно време сами ще си прецените какво ви устройва. Аз без цялата градска не мога. Естествено, че не обикалям по всички линии, но си възвръщам 20те лева многократно. И добре, ще си вземете 2 линии за 12 лв, които през повечето време ще ви вършат работа, но винаги се налага да отидете и до друго място с друга линия (по различни причини). За да отидете до това място, трябва и да се върнете, което значи 2лв (и то ако е без прекачване). За един месец 4 такива ходения се събират доста лесно и ето ви ги 8те лева. Не мисля, че някой ще загуби от карта за цялата градска...

оф бе децааа не ме карайте да се правя на дървен философ да ви обяснявам кое какво
просто тия на които наистина ще им трябва карта за цялата мрежа са единици .. останалите просто ще спонсорират скгт с някое и друго левче .. след 2 3 м спонсорство ще видят че даже и да са големи пиячи ще ползват такси .. даже и да ходят по мацки едно че мацките са по центъра и друго че трудно връзват така
.. и ще минат на по евтинкия вариант ... въпреки че 8кинта сега не ги бъркат 
просто тия на които наистина ще им трябва карта за цялата мрежа са единици .. останалите просто ще спонсорират скгт с някое и друго левче .. след 2 3 м спонсорство ще видят че даже и да са големи пиячи ще ползват такси .. даже и да ходят по мацки едно че мацките са по центъра и друго че трудно връзват така
Хах,наистина тая тема за ГТ-то се проточи доста,но си струваше поне според мен...
п.п. Има ли сред вас техно/хаус/транс/минимал фенове?Неслучайно го задавам тоя въпрос понеже утре вечерта в БГ(Solar summer ,Sunny beach) ще гостува Виктор Калдерон(Victor Calderone) и по мое скромно мнение ще бъде
приятно
п.п. Има ли сред вас техно/хаус/транс/минимал фенове?Неслучайно го задавам тоя въпрос понеже утре вечерта в БГ(Solar summer ,Sunny beach) ще гостува Виктор Калдерон(Victor Calderone) и по мое скромно мнение ще бъде
- svetlio.pernik
- Да живей словото
забиваш мацка и айде с градския транспорт в общежитието
малко момичета ще се навият
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
-
awanturistkata
- В началото бе словото
тука стана 3-та световна.... а още дори не сме почнали...
хора успокойте се

светльо, кой ти е казал да я водиш в общежитието (много ясно, че никоя освен хиперотчаяна няма да се навие)
Клубче/заведенийце готино, после мо'е я изпратиш до тях...
авантюристке: иначе форум ли ще е или лук?
авантюристке: иначе форум ли ще е или лук?
- svetlio.pernik
- Да живей словото
изпращане до тях с автобуса почти същото но ако е пияна може и да стане за това с клуба не се бех сетил хитро..Kat написа:светльо, кой ти е казал да я водиш в общежитието (много ясно, че никоя освен хиперотчаяна няма да се навие)Клубче/заведенийце готино, после мо'е я изпратиш до тях...
![]()
форумите са точно за това за спорове и войни
Е, това, че системата им е ужасно смотана не го оспорвам, но гледам да им спазвам правилата, щом ги има.Shin написа:Не, аз съм ги чела тези неща, но както ти каза, контрольорите изобщо не обръщат внимание на това. :}
А и те пак не могат да изчислят правилно пътникопотока. Много хора се возят с хартиени билети, а много повече без билети и когато контрол в градския транспорт липсва как изчисляват тези бройки? Трябва да променят доста подхода си, за да има смисъл цялата работа.
Пък картата за цяла градска мрежа определно си струва (и най-малкото дава вътрешно споскойствие
Само ще отбележа, че от Студентски до ФМИ има три линии, които минават по различни маршрути. В посоката за връщане обаче и трите спират на една спирка и е доста досадно да чакаш за един конкретен номер, който накрая идва пълен до горе, а на спирката има още една огромна тълпа от чакащи да се качат.
Почти целия първи курс и аз го изкарах с карта за една линия, но си признавам, че като си направих за всички линии и ми беше някак по-леко на душата. А осем лева нищо не са в случая, както каза Shin, 4 отивания и връщания до някъде БЕЗ прекачване.

Ами ако хората са решили да се прибират сутринтаKat написа:@bggashnik: Само да те осведомя за неналичието на ГТ след 11-12...
- svetlio.pernik
- Да живей словото
малко контрольори стават толко рано
аз ако бях контрольор щях да отивам на работа към 12