Испански- средна работа- като чета разбирам, ама ако тръгна да говоря с някого, да не ви казвам какво става
Сега съм се хванал да уча фински, ама става бавно работата. Иначе бих искал да науча и немски
Модератор: Don Horhe
Още един зарибен по Корпиклааниarthaz написа:Английски- приемливо.
Испански- средна работа- като чета разбирам, ама ако тръгна да говоря с някого, да не ви казвам какво става![]()
Сега съм се хванал да уча фински, ама става бавно работата. Иначе бих искал да науча и немски

А на мен ми е интересно дали да не включа и църковнославянския... Реално погледнато аз си го говоря, и то дори ежедневно... Просто защото съм църковен певец. А иначе и старобългарски съм училsonka написа:Само да питам тея със старогръцкия и старобългарския, къде го говорят и с кого?Щото темата е какви езици говорите!И аз съм ги учил в НГДЕК + латинския, ама чак пък да ги говоря
Е, нали трябва да се похвалим.sonka написа:Само да питам тея със старогръцкия и старобългарския, къде го говорят и с кого?Щото темата е какви езици говорите!И аз съм ги учил в НГДЕК + латинския, ама чак пък да ги говоря