Работите ли? Какво

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Buffet
В началото бе словото

Мнение от Buffet »

Извинявай, но какво е ПА? :)
I always knew I was going to be rich. I don't think I ever doubted it for a minute.
Warren Buffett
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Вие двамата вече можете да минете на ЛС!
ПА е публична администрация!
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Edno_momi4e написа:Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах

какъв ти е проблема? Като мислиш че СУ е зле, отивай си в УНСС, никой не те кара да висиш тука, нито ти казва че СУ е единствен по рода си (само илиян де). Ако мислиш че само в УНСС има хляб, прав ти път.
Изображение

Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

карам тир, снабдявам едно пазарче с компири...иначе уча мо
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Edno_momi4e написа:Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах
:cry: :cry: :cry: :cry: :roll:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Леле, колеги, как ще живеем без работа, тц, тц , тц. :lol:

Edno_momi4e, сериозно, не мисля, че си обективна. Човекът може да има познати в банката, да са го препоръчали. Сега заради един човек изкара хиляди души бъдещи безработни . :!:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Гост написа:
:cry: :cry: :cry: :cry: :roll:
нимой рива :lol:!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

яж кифтяя!!! :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Ъ! Ъ!
(хип-хоп, бате. не ги разбираш тия работи :lol: )
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”