Работите ли? Какво
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Edno_momi4e написа:Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах
какъв ти е проблема? Като мислиш че СУ е зле, отивай си в УНСС, никой не те кара да висиш тука, нито ти казва че СУ е единствен по рода си (само илиян де). Ако мислиш че само в УНСС има хляб, прав ти път.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
карам тир, снабдявам едно пазарче с компири...иначе уча мо
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Гост
- Пишеща машина
Edno_momi4e написа:Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах
Леле, колеги, как ще живеем без работа, тц, тц , тц.
Edno_momi4e, сериозно, не мисля, че си обективна. Човекът може да има познати в банката, да са го препоръчали. Сега заради един човек изкара хиляди души бъдещи безработни .
Edno_momi4e, сериозно, не мисля, че си обективна. Човекът може да има познати в банката, да са го препоръчали. Сега заради един човек изкара хиляди души бъдещи безработни .
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
нимой риваГост написа:Edno_momi4e написа:Извинявам се за некомпетентната намеса, но забелязахте ли нещо важно измежду тези редове - случайно да ви направи впечатление кой от участниците във форума има най-свястна работа и то по специалността! А?! Щото на мен ми направи впечатление една малка подробност - не учи в ВЕЛИКИЯ СУ, дето всички само го хвалите, а в УНСС (ум няма студент станал). За кандидат-студентите - правете си изводи! хахахаахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър