Освобождаване от изпит
Модератори: Methuselah, thegirl
-
awanturistkata
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Освобождаване от изпит
някой може ли да ми каже как стоят нещата с освобождаванията... само писмения ли може да се освободи или.... и ако минеш писмения и отидеш на устен и там те скъсат... връщаш ли се обратно и на писмен

-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Re: Освобождаване от изпит
По принцип можеш да се освободиш само от писмен. Засега съм имал само 1 предмет(Дискретни), по който можеш и от писмен и от устен да се освободиш и като цяло мисля, че май е единствения такъв. Ако минеш писмен и те скъсат на устен после трябва да държиш пак и писмения, да.
-
awanturistkata
- В началото бе словото
поне се надявам че писмения и устния не са в един и същи ден...

Спокойно, в редовна сесия имаш средно около 3-4 дни между тях. Лошото е, че понякога резултатите от писмените излизат часове преди устния. 
Segmentation fault
-
gottalovefmi
- От дъжд на вятър
Като гледах разписанието за поправките май има доста такива случаи (писмен и устен в 1 ден). Но през редовната сесия самите вие (студентите) си правите графика кога да са ви изпитите( като трябва да го консултирате и с преподавателите де) и обикновено винаги има поне 3-4-5 дни между двата.
-
awanturistkata
- В началото бе словото
тва е добре.. нямаш си на идея кво е да отидеш в 9 на псимен... да седиш 1 час и половина.... и после да чакаш да ти изкарат работата.. и както в моя случай ми я изкараха в 5 следобяд и трееше да вляза 5 след кат проподавателя беше почнал още от 1 да изпитва.. няя ти казвам ква е тръпката
-
awanturistkata
- В началото бе словото
ахахахахахаха силно се надявам да са от хубавите :Р
На поправителната сесия понякога са в един ден.
) да те изпитат.
Е, тук ще идеш на устен в 9, ще пишеш два часа (примерно) и ще чакаш до 5 следобяд (или до 10 вечерта, когато преподавателят може и да реши,ч е вече е късно и да ти каже да идеш на другия деннямаш си на идея кво е да отидеш в 9 на псимен... да седиш 1 час и половина.... и после да чакаш да ти изкарат работата.. и както в моя случай ми я изкараха в 5 следобяд и трееше да вляза 5 след кат проподавателя беше почнал още от 1 да изпитва.. няя ти казвам ква е тръпката