Информационни системи 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- svetlio.pernik
- Да живей словото
- Курс: първи
Re: Информационни системи 2010-2014
може да са невидими
сериозно казано сигурно хората се чудят към коя да се присъединят
сериозно казано сигурно хората се чудят към коя да се присъединят
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- Shin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
Или просто не им се занимава с фейсбук, колкото и да е привлекателен xD

- svetlio.pernik
- Да живей словото
на тези на loserrrr не липсват хора със сигурност но там са от всички курсове
а facebook не е привлекателен а пристрастяващ

а facebook не е привлекателен а пристрастяващ
- Shin
- В началото бе словото
Абе и пристрастяващ не е, даже вече и времето не мога да си губя с него. Но за едно нещо го признавам-пести място на харда от снимки 

- svetlio.pernik
- Да живей словото
е как не може да се губи време с ферми снимки на приятели качване на твои снимки коментиране имам познати които по цел ден киснат там (вместо да правят нещо по смислено) 
- Shin
- В началото бе словото
Ами фермата ми омръзна. Забогатях за една седмица, имах всичко и омръзна
Коментари не пиша, а повечето снимки са качени от други, не от мен xD Въпреки това фейсбука е винаги отворен в браузера с още няколко сайта и като ми доскучае рефрешвам, гледам новите постове и си викам "ох, колко тъпо". Затова не знам и каква е причината да седи отворен изобщо... но нали си е гъзарийка...

Така се случва,понеже в БГ фейсбук е едно от нещата,които БГ хората 'побългаряват'.Целта на фейсбук е да събира хора с общи итнереси и занимания,а не всякакви познати и непознати,които коментират всякакви познати и непознати за тях неща.Просто БГ хората го обръщат на сайт за запознанства и он-лайн свалки,за което всъщност фейсбук не е пригоден.Няма как да омръзне ако намерите подходящите за вас групи(интересни за вас под форамта на хоби ,работа,развлечение) и да обсъждате разни неща с хора със същите интереси.Това с фермите и аз не го одобрявам(никога не съм отгелждал такова нещо,но като имахме часове по ИТ в даскало забелязвах,че много хора от класа си говореха за крави ,кози,радваха се на доматите си и т.н. и от там знам,че съществува такова нещо).Друго ,което може да те накара да ти омрзъне фейсбук са безкрайните приложения(смислени и безсмислени) от сорта на ... Кой поп-фолк изпънител/ка си,Какъв си бил в предишния си живот .. и т.н. В такива случаи аз скривам постовете на тия хора и просто те повече не ме затормозяват..един вид сортирам,пресявам информацията ,която достига до мен ... така като вляза виждам неща ,които ме интересуват.
п.п Може би това е спам,но 45 минути след полунощ човек получава 'видения'
п.п.п А и да попитам нещо смислено:как,кога и къде трябва да отдем за да можем да пътуваме с намаление в градския траспорт?Знам,че се плащаше някакъв месечен абонамент от сорта на 20 ЛВ и си препускаш с ГТ до безкрайност
... или пък не 
п.п Може би това е спам,но 45 минути след полунощ човек получава 'видения'
п.п.п А и да попитам нещо смислено:как,кога и къде трябва да отдем за да можем да пътуваме с намаление в градския траспорт?Знам,че се плащаше някакъв месечен абонамент от сорта на 20 ЛВ и си препускаш с ГТ до безкрайност
- Shin
- В началото бе словото
Ами ще трябва да си вземеш първо студентската книжка, след което с нея, лична карта и някаква паспортна снимка, отиваш в някое от бюрата, в които се вадят ел. карти, попълваш едно леко шарено листче, лелката ти взима 3 лв май беше за самата карта и 20 лв за цялата градска (един месец) и до няколко минутки ти дават готовата карта. И с нея не си длъжен да правиш нищо друго, освен да я носиш със себе си. Още се чудя защо има хора, които цъкат на автоматите с карта за неограничен брой пътувания...

- svetlio.pernik
- Да живей словото
друг начин за пътуване "евтино" е без билет
аз това правя имам си и система как да не ме хващат
(включва да разпознавам контрольорите от далеч винаги са няколко и са самодоволни (ако имат ланци и такива работи може и да те понабият) ) главното което ползвам е щом видя контрольор на спирка да слизам на нея и да се качвам на следващия...
п.с. не се препоръчва на хора със слаби сърца
п.с. не се препоръчва на хора със слаби сърца
- Shin
- В началото бе словото
Абе зависи по кои линии. Често се качват и сами, и от спирката не се различават от другите цивилни, НО те по линиите са си едни и същи най-често, тъй че ако ги запомниш веднъж, нататък е лесно. Аз все пак си пътувам с карта, това да следя за контрола и ако случайно се случи да попадна на такава и да слизам-не, качил ли съм се веднъж оставам, докато не си дойде спирката.

Абе струва ми се,че след края на Септември ще почнат по-здраво да чекалят.Все пак ша има повече студенти и повече потенциални жертви.
-
awanturistkata
- В началото бе словото
axaxaxaxa е айде са тва важи само за 280 
Ако имаш предвид в трамвай/тролей/(метро (за метрото е ясно) - ако не си цъкнеш картата и мине контрола, могат да те глобят с левче (стойността на един билет).Shin написа:Още се чудя защо има хора, които цъкат на автоматите с карта за неограничен брой пътувания...

- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Аз не мога да разбера, толкова ли го бърка човек да даде 20 лв. на месец, но да бъде с чиста съвест и да избегне споровете с контрольорите?!
Компютърни науки 1 курс