Информационни системи 2010-2014

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Shin
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Re: Информационни системи 2010-2014

Мнение от Shin »

Да, само дето им липсват членовете.
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

може да са невидими :roll:
сериозно казано сигурно хората се чудят към коя да се присъединят :D
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Или просто не им се занимава с фейсбук, колкото и да е привлекателен xD
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

на тези на loserrrr не липсват хора със сигурност но там са от всички курсове :roll:
а facebook не е привлекателен а пристрастяващ :lol: :D
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Абе и пристрастяващ не е, даже вече и времето не мога да си губя с него. Но за едно нещо го признавам-пести място на харда от снимки :)
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

е как не може да се губи време с ферми снимки на приятели качване на твои снимки коментиране имам познати които по цел ден киснат там (вместо да правят нещо по смислено) :wink:
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Ами фермата ми омръзна. Забогатях за една седмица, имах всичко и омръзна :P Коментари не пиша, а повечето снимки са качени от други, не от мен xD Въпреки това фейсбука е винаги отворен в браузера с още няколко сайта и като ми доскучае рефрешвам, гледам новите постове и си викам "ох, колко тъпо". Затова не знам и каква е причината да седи отворен изобщо... но нали си е гъзарийка...
Изображение
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Така се случва,понеже в БГ фейсбук е едно от нещата,които БГ хората 'побългаряват'.Целта на фейсбук е да събира хора с общи итнереси и занимания,а не всякакви познати и непознати,които коментират всякакви познати и непознати за тях неща.Просто БГ хората го обръщат на сайт за запознанства и он-лайн свалки,за което всъщност фейсбук не е пригоден.Няма как да омръзне ако намерите подходящите за вас групи(интересни за вас под форамта на хоби ,работа,развлечение) и да обсъждате разни неща с хора със същите интереси.Това с фермите и аз не го одобрявам(никога не съм отгелждал такова нещо,но като имахме часове по ИТ в даскало забелязвах,че много хора от класа си говореха за крави ,кози,радваха се на доматите си и т.н. и от там знам,че съществува такова нещо).Друго ,което може да те накара да ти омрзъне фейсбук са безкрайните приложения(смислени и безсмислени) от сорта на ... Кой поп-фолк изпънител/ка си,Какъв си бил в предишния си живот .. и т.н. В такива случаи аз скривам постовете на тия хора и просто те повече не ме затормозяват..един вид сортирам,пресявам информацията ,която достига до мен ... така като вляза виждам неща ,които ме интересуват.

п.п Може би това е спам,но 45 минути след полунощ човек получава 'видения' :shaking2: :bounce: :compress:

п.п.п А и да попитам нещо смислено:как,кога и къде трябва да отдем за да можем да пътуваме с намаление в градския траспорт?Знам,че се плащаше някакъв месечен абонамент от сорта на 20 ЛВ и си препускаш с ГТ до безкрайност :king: ... или пък не :shaking2:
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Ами ще трябва да си вземеш първо студентската книжка, след което с нея, лична карта и някаква паспортна снимка, отиваш в някое от бюрата, в които се вадят ел. карти, попълваш едно леко шарено листче, лелката ти взима 3 лв май беше за самата карта и 20 лв за цялата градска (един месец) и до няколко минутки ти дават готовата карта. И с нея не си длъжен да правиш нищо друго, освен да я носиш със себе си. Още се чудя защо има хора, които цъкат на автоматите с карта за неограничен брой пътувания...
Изображение
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

друг начин за пътуване "евтино" е без билет :mrgreen: аз това правя имам си и система как да не ме хващат :bounce: (включва да разпознавам контрольорите от далеч винаги са няколко и са самодоволни (ако имат ланци и такива работи може и да те понабият) ) главното което ползвам е щом видя контрольор на спирка да слизам на нея и да се качвам на следващия... :roll: :mrgreen:
п.с. не се препоръчва на хора със слаби сърца :rabbit:
Аватар
Shin
В началото бе словото

Мнение от Shin »

Абе зависи по кои линии. Често се качват и сами, и от спирката не се различават от другите цивилни, НО те по линиите са си едни и същи най-често, тъй че ако ги запомниш веднъж, нататък е лесно. Аз все пак си пътувам с карта, това да следя за контрола и ако случайно се случи да попадна на такава и да слизам-не, качил ли съм се веднъж оставам, докато не си дойде спирката.
Изображение
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Абе струва ми се,че след края на Септември ще почнат по-здраво да чекалят.Все пак ша има повече студенти и повече потенциални жертви.
awanturistkata
В началото бе словото

Мнение от awanturistkata »

axaxaxaxa е айде са тва важи само за 280 :D
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Shin написа:Още се чудя защо има хора, които цъкат на автоматите с карта за неограничен брой пътувания...
Ако имаш предвид в трамвай/тролей/(метро (за метрото е ясно) - ако не си цъкнеш картата и мине контрола, могат да те глобят с левче (стойността на един билет).
Изображение
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Аз не мога да разбера, толкова ли го бърка човек да даде 20 лв. на месец, но да бъде с чиста съвест и да избегне споровете с контрольорите?!
Компютърни науки 1 курс
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”