еми то не е проект :] просто има активност във всички други спортове, а за баскета никой не проявява интерес и за това реших да пусна темата да заформиме едно отборче и да мачкаме ^^
"Офертата" важи и за първокурсници, нали? И всички, които искат да са в този отбор, трябва да запишат баскетбол, като спорт нали, или ще действаме без треньор ? Мога да играя като Shooting Guard между другото
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Във форума се пише на кирилица - моля, редактирай мненията си!
Всички следващи мнения на латиница ще бъдат трити без предупреждение!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Чак сега я виждам тая тема,ей автора браво за инициативата... ляво крило вика , ама е малко късно да преоткриваш топлата вода,отбор на университета си има и то отдавна,така че темата ти е напълно излишна... освен ако не мислиш да правиш някъв зъл отбор първокурсници и да стряскате всичко живо по площадките
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Нищо още не си в час с нещата. Значи началото на октомври като идеш да запишеш баскетбол ще ти станат ясни работите
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Я кажете кой ден и по кое време е най-малко натоварено и ще ме пуснат да играя? А и ако може да става игра, а не да играя с някакви покемони... Благодаря!