Spirit of Burgas 2010
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Spirit of Burgas 2010
Ти кажи като си вземеш билет!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Отивам, отивам...след малко!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Леле хора, в тоя влак няма да може да се разминем бре! Като гледам ще е пълен гъч, дано пуснат още вагони, щото..
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дано, дано пуснат...
Аз не че е сигурно че ще успея да се набутам във влака, ама нещо за вагон-ресторанта измислихте ли?
Аз не че е сигурно че ще успея да се набутам във влака, ама нещо за вагон-ресторанта измислихте ли?
- CrazyGoD
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Ако видите един шантав пич с полу-обръсната глава и черна тениска, на която пише със зелен надпис "Psy the World" - това съм аз! 
btw малко горещи новини :
Току що стана ясно, че EVERLAST е болен и отменя участието си на SPIRIT of Burgas. Това бе съобщено с официално писмо, което организаторите получиха от Regime Menagment – агенцията, която го представлява. Писмото е подписано от самия артист и в него се казва: „С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.” Erik “EVERLAST” Schrody
Въпреки, че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил.
В момента предизвикателството пред организаторите на SPIRIT of Burgas е с бърза реакция да намерят заместник на EVERLAST за втория фестивален ден.
Името му ще бъде оповестено веднага, след като екипите на фестивала се справят с тази тежка, форсмажорна ситуация.
btw малко горещи новини :
Току що стана ясно, че EVERLAST е болен и отменя участието си на SPIRIT of Burgas. Това бе съобщено с официално писмо, което организаторите получиха от Regime Menagment – агенцията, която го представлява. Писмото е подписано от самия артист и в него се казва: „С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.” Erik “EVERLAST” Schrody
Въпреки, че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил.
В момента предизвикателството пред организаторите на SPIRIT of Burgas е с бърза реакция да намерят заместник на EVERLAST за втория фестивален ден.
Името му ще бъде оповестено веднага, след като екипите на фестивала се справят с тази тежка, форсмажорна ситуация.
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз ще съм с колело и с тениска на Metallica.
Дано намерят някой як изпълнител...или поне яки български групи!
Дано намерят някой як изпълнител...или поне яки български групи!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А аз съм с рокличка, ахаххахаха!
- CrazyGoD
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Късичка?! A high heels?FloWersOfEviL написа:А аз съм с рокличка, ахаххахаха!
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Първият ден беше як. Наистина много добър фестивал. Добра организация. Градът беше чист и спретнат. Като цяло си пролича колко е вложено в цялата тази работа.
Разбира се, не мина и без изцепки. Някой ми "откъсна" висящото на врата картонче с надпис "Press", докато се редях на опашка за вода. То не може да му послужи по никакъв начин, но ... българска му работа.
Иначе - ПРОДИДЖИ. Леле колко са големи. Аз успях да изкарам от началото до 4:30 само ...
И може да отида и на третия ден.
Разбира се, не мина и без изцепки. Някой ми "откъсна" висящото на врата картонче с надпис "Press", докато се редях на опашка за вода. То не може да му послужи по никакъв начин, но ... българска му работа.
Иначе - ПРОДИДЖИ. Леле колко са големи. Аз успях да изкарам от началото до 4:30 само ...
И може да отида и на третия ден.
The names of the future are stamping of impatience.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
PRODIGY! PRODIGY!
Направо сцепиха сцената. Толкова много паплач се събра изведнъж, че посредата отпред ( не знам как се озовах там ) нямаше грам въздух. Добре, че имаше лек бриз на 20-30 секунди интервал
А тез момци британски направо ни изкъртиха ! Нямаше слаба песен, нямаше време за почивка. Постоянно темпо, надъхване и пого в пясъка
От момента с клякането и ставането нататък даже ми се губят части от концерта като се опитам да си спомня
Лудница. Дано догодина пак ги викнат на някой друг фестивал.
А относно преди и след Prodigy - Apollo 440 бяха доволно добри, даже прегряха публиката. Gravity Co - не съм им фен, не ги слушах, ама публиката не им обърна много внимание.
След Prodigy се продължи до ранни зори с drum and bass и кофеене - добре, че имаше redbull в промишлени количества.
Като цяло - едни добре похарчени 50 лева.
Направо сцепиха сцената. Толкова много паплач се събра изведнъж, че посредата отпред ( не знам как се озовах там ) нямаше грам въздух. Добре, че имаше лек бриз на 20-30 секунди интервал
А тез момци британски направо ни изкъртиха ! Нямаше слаба песен, нямаше време за почивка. Постоянно темпо, надъхване и пого в пясъка
А относно преди и след Prodigy - Apollo 440 бяха доволно добри, даже прегряха публиката. Gravity Co - не съм им фен, не ги слушах, ама публиката не им обърна много внимание.
След Prodigy се продължи до ранни зори с drum and bass и кофеене - добре, че имаше redbull в промишлени количества.
Като цяло - едни добре похарчени 50 лева.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Прибрах се! Файнъли..
Първо да кажа, че колкото повече приближаваше времето до концерта с толкова повече хора се засичах и запознавах, много яко ^^
Първи и трети ден - тотална разлика!
Gravity Co до сега не ги бях слушала, ама много ме накефиха и не е вярно, че публиката не им обръщаше внимание, поне по мои наблюдения на Д2 имаше много по-умряли лица.
Аполо също не ги бях слушала, ама яко се раздадоха, много ми харесаха ^^
Преди да започнат Продиджи си викам, ехааа, колко добре съм застанала - в центъра, на 1,5м от оградата, което се оказа в последствие пълния ужас. Това пого ни е*а мааата на сички наоколо дошли не да си чупят главите, трябваше да избягаме на около 5-6 метра назад и пак ни застигна. Не ги разбирам. Но как да е, като искат да се бутат, да земат да се организират малко, че да не го отнасят и тези, които не искат.
Иначе, като изключим физическия дискомфорт, (през целия си живот никога, никога, ама никога не се бях потила толкова, колкото на Продиджи, бях с фланелка и риза и нямаше сухо петно, а косата..
пълна баня) тия изруди разкъртиха много здраво всичко. Наистина дано пак дойдат, този път ще съм по-готова за пого изцепки ^^
Радвам се, че реших да отида и първия ден ^^
Сега.. ден трети..
ЕХААААА...!!!
Влязох първа! Ама първа, първа! ^^
Наредих се отпред и се застопорих, не съм мърдала от мястото си около 6-7 часа ^^
Д2 - умряла рал'та, тоа подскача като ненормален.. аз се кефих на китаристите ^^
След това - СЕЕЕЕРЖ ^^ Нямам думи просто колко беше невероятно, само ми е жал, че не слезе. Имаше и мини симфоничен оркестър, хич не го очаквах ^^ И каза, че вероятно ще идва всяка година ^^
Горилас Саунд Систъм беше яко денс и дискотека, много са готини и хвърляха постоянно тениски и накрая единия барабанист си хвърли палките и едната я хванахме ние с моята приятелка
еха..
После тоя ГрандмастърФлаш също беше готин, яко диско
Все пак да ти пуснат Still Dre 2 пъти за една вечер си е яко оргазъм, хаха
Накрая завършихме с денсене на Реге сценката, много релакс дойде ^^
Абе.. догодина пак съм там
Споделете и другите как ви се е видяло!
P.S. Мисля, че видях Блак Леди на първия ден, беше в черно с една шапка на Загорка - Дзън, но не знам със сигурност дали беше тя ^^
P.S. 2 Останах много изненадана, че централната гара на Бургас не е денонощна
Първо да кажа, че колкото повече приближаваше времето до концерта с толкова повече хора се засичах и запознавах, много яко ^^
Първи и трети ден - тотална разлика!
Gravity Co до сега не ги бях слушала, ама много ме накефиха и не е вярно, че публиката не им обръщаше внимание, поне по мои наблюдения на Д2 имаше много по-умряли лица.
Аполо също не ги бях слушала, ама яко се раздадоха, много ми харесаха ^^
Преди да започнат Продиджи си викам, ехааа, колко добре съм застанала - в центъра, на 1,5м от оградата, което се оказа в последствие пълния ужас. Това пого ни е*а мааата на сички наоколо дошли не да си чупят главите, трябваше да избягаме на около 5-6 метра назад и пак ни застигна. Не ги разбирам. Но как да е, като искат да се бутат, да земат да се организират малко, че да не го отнасят и тези, които не искат.
Иначе, като изключим физическия дискомфорт, (през целия си живот никога, никога, ама никога не се бях потила толкова, колкото на Продиджи, бях с фланелка и риза и нямаше сухо петно, а косата..
Радвам се, че реших да отида и първия ден ^^
Сега.. ден трети..
ЕХААААА...!!!
Влязох първа! Ама първа, първа! ^^
Наредих се отпред и се застопорих, не съм мърдала от мястото си около 6-7 часа ^^
Д2 - умряла рал'та, тоа подскача като ненормален.. аз се кефих на китаристите ^^
След това - СЕЕЕЕРЖ ^^ Нямам думи просто колко беше невероятно, само ми е жал, че не слезе. Имаше и мини симфоничен оркестър, хич не го очаквах ^^ И каза, че вероятно ще идва всяка година ^^
Горилас Саунд Систъм беше яко денс и дискотека, много са готини и хвърляха постоянно тениски и накрая единия барабанист си хвърли палките и едната я хванахме ние с моята приятелка
После тоя ГрандмастърФлаш също беше готин, яко диско
Все пак да ти пуснат Still Dre 2 пъти за една вечер си е яко оргазъм, хаха
Накрая завършихме с денсене на Реге сценката, много релакс дойде ^^
Абе.. догодина пак съм там
Споделете и другите как ви се е видяло!
P.S. Мисля, че видях Блак Леди на първия ден, беше в черно с една шапка на Загорка - Дзън, но не знам със сигурност дали беше тя ^^
P.S. 2 Останах много изненадана, че централната гара на Бургас не е денонощна
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Анди Си - най-големият
) <3
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аааааааа верно ли ве????Все пак да ти пуснат Still Dre 2 пъти за една вечер
тва ще е било егаси якото тогава
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, първо Gorillaz Sound System направиха ремикс, а после и тоя Grandmaster Flash също или.. си саркастичен?
Ако не, то ето ти клипче на 2:18 почва:
Шаааааааааааааааляляля!!! 
Ако не, то ето ти клипче на 2:18 почва: