summerland написа:Здравейте,
предлагам се за съквартирантка :д! Ще уча първа година журналистика(задочно),но искам да живея и работя в София.По принцип нямам големи претенции за каквото и да е (живяла съм в общежитие два пъти с по още две женски и имам опит със съжителството,така да се каже),само да не си пречим.За парите... по-евтинко,ако може,иначе са ме предопредили Без:Люлин,Дружба,Младост 4...
Търсете ме на
j.neikova@gmail.com или 0878 57 35 12 -Женя. :>
Че какво му е на Люлин
Всъщност имаш ли представа от къде до къде се простира
Трудно пускат в метрото с колело, пък и нямам в момента, а и зимния семестър е почти неизползваемо... Иначе комбинацията колело+метро+колело и съм на 20 минути от нас до ФМИ, но уви... Преди да пуснат метрото беше час с колелото или два с останалия градски транспорт. Но вече с метрото си падаш под час, пък ако имаш късмет и на половин, обаче тези 10-20 минути пеша от нас до метрото и после още толкова от метрото до ФМИ, просто много ме мързи да ходя толкова... айде вечер като се прибирам добре, но сутрин... едно че много мразя да ставам преди 9-10 и ако имам лекции преди този час... не ми е все едно дали ще стана в 6 или 7, буквално всяка минутка ми е ценна сутрин, това ми е единственият проблем... Не че не съм ставал и в 5 за работа, но това просто е възможно най-голямата гавра с организма(поне с моя - сутрин е люта битка - всичко в мен крещи "недей!!!" само нещо плахо прошепва "трябва..."), която ми е позната и никак не искам да си го причинявам или поне да го сведа до минимум... А и вече съм 120кг, затова силно предпочитам колелото пред ходенето
Алтернативата е квартира на 2 минути от ФМИ, но още не съм търсил, някой ако има подобна оферта 0898321833
Едно ъгълче с бюро+PC+легло ме устройва напълно. Или само легло+лаптоп

Не пуша, не пия и не вдигам шум

Не понасям само чалга и липса на хигиена, други претенции нямам
П.П. Разбира се има и уловка, а именно че трябва да е до 100 лева