Какво ви натъжи днес?, номер 8
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8
Джони Деп е из Бургас, и за да не ме спират за снимки и автографи, се наложи да си обръсна катинарчето... Чувствам се, ментално изнасилен от Холивууд...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
човеек ти ако знаеш долу към сандански/петрич какво еее ... щях да си пукна като едното нищоalter ego написа:жегата
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Кучето ми е болно и повръща =/
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
-
People-can-FlY
- Пишете, о, братя
- Курс: друг
Какво й е? Лекар, нещо?atanas_tsankov написа:Кучето ми е болно и повръща =/
едит: вдигнали са цените на месото НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Сега трябва да минавам на телешко :Д
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Ами нещо повръща светлокафеникава течност... Не по много, но на 3 пъти вече... явно й е гузно и се опитва да го сдържи :S сигурно ще я заведем на лекар само наще да си дойдат от работа
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Сутринта нямах кафе, а имах вода... сега имам кафе, но няма вода - ще се гръмна!!! Е*АСИ!

Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
О, да, потвърждавам - наистина е страшна жега, ама ний, южняците, нали сме свикнали, не се оплаквамеinvisible написа:човеек ти ако знаеш долу към сандански/петрич какво еее ... щях да си пукна като едното нищоalter ego написа:жегата... а кви дупки си имат
по добре да тикаш
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
днес извънредно ме домързя за всичко...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
тъкмо се връщам от кухнята та се сетих .. и водата ви е ужастна .. по гадна от софийскатаDessy написа: О, да, потвърждавам - наистина е страшна жега, ама ний, южняците, нали сме свикнали, не се оплакваме
- Dessy
- От дъжд на вятър
Мда, гадничка еinvisible написа:тъкмо се връщам от кухнята та се сетих .. и водата ви е ужастна .. по гадна от софийскатаDessy написа: О, да, потвърждавам - наистина е страшна жега, ама ний, южняците, нали сме свикнали, не се оплакваме![]()
- originalsin
- Пишеща машина
Ах, човек все не е доволен където е... Чешмяната вода и ултра високите температури смучат навсякъде (тук просто - по-осезаемо
). Но с нищо южният (по)лъх на времето не отстъпва на останалите... А и истинските "южнячки" са свикнали с екстремната горещина и не се топят... 
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Ама южнячките както са свикнали да има сняг 4-5 дена през зимата и той да се стапя до 10 часа сутринта, как ще бъдат шокирани от софийския студ
яко сняг март месец, направо ще се скъсат да пишат в тая тема 
- originalsin
- Пишеща машина
А аз еднакво силно обичам и слънце да ми влиза в окото, и ослепително белите снежните виелици да ме заслепяват... (Духът на времето не се определя от противоречивите климатични катаклизми... ние го насищаме...
)
And you know - they say hell's not hot
, така че трябва да свиквам(е) :>
And you know - they say hell's not hot
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Натъжих се, че живея в 21ви век. Хората живеят толкова добре и имат толкова малко проблеми, че самото съществуване е безсмислено. Винаги в миналото хората са имали някаква цел, която да ги крепи и да им придава смисъл. Борба за свобода, борба за равенство, борба против неправдата, дори ако щете къртовски труд на полето за да си изкараш хляба. Пак е нещо жизненоважно, което да ти заема времето. Хората не са седяли по нощите да пишат глупости за смисъла на живота, като мен сега.
Имало е велики хора, които са вярвали в идеите си и са били готови да умрат за тях. А останалите са ги следвали също толкова опиянени от нуждата за промяна. Да, хората са живели по-зле материално и са мечтали да са като нас. Но те не са осъзнавали какво е да живееш, като единствената ти цел е да изкарваш пари някой ден. Младите хора искат да изкарват пари, старите хора имат пари, но искат да са млади. След това умираш и не си оставил никаква следа след себе си. Светът ще си е същия.
Сега хората намират смисъл или в изкарването на пари, или си създават някакви смешни проблеми, в които се филмират. Еди кой си вид насекоми е изчезнал... Не ползвайте найлонови торбички....Правят се организации за правата на животните, за горите, за въздуха... Сега внимаваме за всеки микроб, да не ни зарази с болест. Прегледи, ваксини, антибиотици, операции... Само и само да сме повече време на този свят. И какво правим с това време? Гледаме телевизия, работим като машини скучната си работа, лягаме да спим....Пълна пародия.
Поне хората да бяха по-щастливи сега. Но не са. Всички се оплакваме колко ни е зле, колко зле сме живели... Ние живеем по-добре от краля на Франция преди 300 години... Но понеже и всички около нас имат толкова, за разлика от него, се чувстваме бедни... Е това не е ли жалко. Искаме да станем богати, но ако това стане, осъзнаваме че дори това не ни прави щастливи... Това е най-лошото, което може да се случи. Да си богат. Тогава наистина нямаш цел в живота, поне на бедните целта им е да станат богати. И се почват отчаяни опити да бъдеш щастлив - огромни къщи, скъпи коли, красиви леки жени, наркотици.... Но пак не става.
Dust In The Wind
Имало е велики хора, които са вярвали в идеите си и са били готови да умрат за тях. А останалите са ги следвали също толкова опиянени от нуждата за промяна. Да, хората са живели по-зле материално и са мечтали да са като нас. Но те не са осъзнавали какво е да живееш, като единствената ти цел е да изкарваш пари някой ден. Младите хора искат да изкарват пари, старите хора имат пари, но искат да са млади. След това умираш и не си оставил никаква следа след себе си. Светът ще си е същия.
Сега хората намират смисъл или в изкарването на пари, или си създават някакви смешни проблеми, в които се филмират. Еди кой си вид насекоми е изчезнал... Не ползвайте найлонови торбички....Правят се организации за правата на животните, за горите, за въздуха... Сега внимаваме за всеки микроб, да не ни зарази с болест. Прегледи, ваксини, антибиотици, операции... Само и само да сме повече време на този свят. И какво правим с това време? Гледаме телевизия, работим като машини скучната си работа, лягаме да спим....Пълна пародия.
Поне хората да бяха по-щастливи сега. Но не са. Всички се оплакваме колко ни е зле, колко зле сме живели... Ние живеем по-добре от краля на Франция преди 300 години... Но понеже и всички около нас имат толкова, за разлика от него, се чувстваме бедни... Е това не е ли жалко. Искаме да станем богати, но ако това стане, осъзнаваме че дори това не ни прави щастливи... Това е най-лошото, което може да се случи. Да си богат. Тогава наистина нямаш цел в живота, поне на бедните целта им е да станат богати. И се почват отчаяни опити да бъдеш щастлив - огромни къщи, скъпи коли, красиви леки жени, наркотици.... Но пак не става.
Dust In The Wind