Записване на няколко спорта ?
Модератори: ники, Methuselah
- plear
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Записване на няколко спорта ?
Здравейте, искам да попитам дали е възможно да запиша повече от 1 спорт, какво имам предвид примерно тенис и плуване едновременно и дали има някакъв лимит на броя, които мога да запиша ?
Мерси предварително ...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Записване на няколко спорта ?
Да, има лимит - ако запишеш повече от 3, кога ще ходиш на лекции и на дискотека?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Записване на няколко спорта ?
Записването на повече от един спорт е възможно, но е малко безсмислено в определени случаи. Например, струва си да се запишеш за спортовете, в които местата винаги се изчерпват много бързо и е за предпочитане да си имаш своето място в тях. Но ако ще ходиш на някой от по-непопулярните, там няма нужда, защото дори и след запълването на групите, пълният състав идва само на първите 2-3 занятия, след това стават все по-малко и по-малко хора и на никого не прави впечатление, че ти си "в излишък".
А това ти го казвам, защото аз лично намирам за безсмислено да търча до 3 различни факултета, в които да се записвам на три различни неща, когато мога да се запиша на само едното и да си ходя директно на другите без излишно да се разкарвам нагоре-надолу из София и да губя време.
А това ти го казвам, защото аз лично намирам за безсмислено да търча до 3 различни факултета, в които да се записвам на три различни неща, когато мога да се запиша на само едното и да си ходя директно на другите без излишно да се разкарвам нагоре-надолу из София и да губя време.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.