Catherine написа: Е, и аз съм от жените, които смятат, че като цяло мъжете, видят ли дупка, оглупяват, нали, ама... Не мога да не призная, че има разни редки индивиди, при които завирането по съмнителни дупки не е приоритет. Да не говорим, че има и много, които само си говорят, а нищо не правят по въпроса. Абе всякакви ги има. Те мъжете по принцип викат, че и верни жени нямало, ама нали се виждам мене си... така че всичко е възможно.
Дефинирай ми израза "съмнителни дупки"?
Плюс това не мога да се съглася с теб, че това става заради дупките. Аз отдавам вината предимно на някои възвишения
Е не смятам, че мъжете имат толкова пък ниски критерии в избора си на жени.По мое мнение, по-скоро жените напоследък са склонни да "пласират" себе си по доста долнопробен начин.Естествено, не слагам всички под един знаменател..
Що се отнася до връзките от разстояние - възможни са май, но не за твърде дълго.Имам примери сред приятелите ми за връзка в продължение на 2 години м/у БГ и Щатите, в крайна сметка накрая се събраха на едно място.Други примери обаче не завършват така добре... Хм, не знам и аз доколко си струва понякога човек да влага от себе си в такива отношения..
Verka написа:Е не смятам, че мъжете имат толкова пък ниски критерии в избора си на жени.
Това е защото общуваш с 19-20 годишни момчета, които все още подбират. Аз познавам мъже на 30-40 години, които, момата ако ще да е дебела 120 кг. и да има мустаци като на Панайот Хитов, пак няма да я върнат.
Защото това поставя под въпрос истинността на гореспоменатите чувства.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Именно тази гледна точка ми е чужда. Не казвам, че съм права по принцип - въобще не съм убедена, че каквото и да е е универсално. Но ако можеш да обичаш и двете си деца примерно, защо да не можеш да обичаш двама партньори?
catharsis написа:Именно тази гледна точка ми е чужда. Не казвам, че съм права по принцип - въобще не съм убедена, че каквото и да е е универсално. Но ако можеш да обичаш и двете си деца примерно, защо да не можеш да обичаш двама партньори?
Съмнявам се да обичаш партньорите си и децата си по един и същ начин..
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
тва е баси мъката хора
не е човешко да тъпчеш в една и съща дупка дълго време
то е неестествено
както не можеш да ядеш само мусака всеки ден, без да ти се при повръща на втората седмица
всичко омръзва
ако в началото е било яко-супер-мега-гига-хипер якото
то с времето си става навик
който имате страх да нарушите, въпреки че не е както е било едно време
съгласна съм, че след време всичко става рутина, но именно чувствата (ако ги има) те карат да "не нарушиш" този навик, дори да имаш някакъв нагон в определен момент
една дълготрайна връзка (в неиния по- късен етап не се основава на пеперудките в корема, а на взаимно уважение)