Допълнителен прием I етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
alexandra liubenova
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап

Мнение от alexandra liubenova »

Няма яснота защо все още има свободни места!Няколко човека от форума,включително аз, се чудим защо не сме приети при положение, че пише, че има места.Ако тези места се бяха заели нямаше да пише,че са свободни,независимо дали някой от приетите на този етап не се е записал...Малко объркано стана..
dead
В началото бе словото

Мнение от dead »

dsquare написа:
dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места :scratch: :x как ни разиграват като маимуни :geek:
В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.

и аз имам 6 но не ме приеха да го Д***Т :)
да сме здрави догодина пак но няма да е в су :twisted:
Аватар
kakoyto
Драскач
Специалност: информатика
Курс: първи

Мнение от kakoyto »

dead написа:
dsquare написа:
dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места :scratch: :x как ни разиграват като маимуни :geek:
В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.

Зависи кви са ти балообразуващите оценки, които ти се взимат от дипломата. Ако те са ти слаби, ето защо не може да влезеш.
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
dead
В началото бе словото

Мнение от dead »

kakoyto написа:
dead написа:
dsquare написа:

Зависи кви са ти балообразуващите оценки, които ти се взимат от дипломата. Ако те са ти слаби, ето защо не може да влезеш.

имам от дипломата 6 по философия и психология но вече няма значение свърши се
Аватар
kakoyto
Драскач
Специалност: информатика

Мнение от kakoyto »

В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
mania
В началото бе словото
Курс: завършил

Мнение от mania »

Инф. център- Тел.02 9308380 !!!
Любопитно ми е какво ще ви отговорят по повод некласирани кандидат-студенти в някои специалности при наличие на свободни места!!
Нямам обяснение защо не съм приета,балът ми се доближава до този на последния приет,има свободни места,а в перс.информация пише "неприет" !!!!!!
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

kakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
от живота ? :shock:
Аватар
Illuminati
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инженерство
Курс: втори

Мнение от Illuminati »

niai написа:
mania написа:Има ли вече яснота, защо има свободни места в някои специалности, а в същото време има и неприети ?
Яснота има от винаги. Неприети има, защото кандидатстващите за специалността са били повече от местата. Свободни места има, защото част от приетите не са се записали. Не знам кое не е ясно.
Как става това, че след второ класиране има 8 свободни места и минимален бал от 24, а след допълнителното 20.29. Не се оплаквам де :cheers: , приет съм, ама го бях отписал напълно класирането. :mrgreen:
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо :roll:
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
gopeto
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от gopeto »

Тъи като съм малко закъснял и неми се четат всичките тези страници.Някои да ми обясни имали още шанс да се запиша за тези допълнителни места.Могаже ли чрез матура и колко са свободните места вече тъи като някои са заети сигорно.
dead
В началото бе словото

Мнение от dead »

да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищо
Аватар
santoria
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от santoria »

dead написа:
да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищо
Догодина и аз няма да кандидаствам в Су, не ме приеха
за едни от не толкова желаните специалности,за другите да не говорим.....
Аз поне не съм се преучила :cheers:
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

dead написа:

Аз пък си мисля,че ако е така както твърдиш - че си учил много едва ли крайният резултат ще е такъв.Аз мога да кажа,че също учих но не достатъчно за изпита в Су.Но аз пък не съм ходила на уроци и съм учила от учебниците,което е крайно недостатъчно, защото темите за изпита никак не са лесни.Всеки може да има 6ци в дипломата,но се изисква наистина стабилно учене за да влезнеш в Су,но това е мое мнение..
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

сигурно има неприети, защото има и 2ро класиране (допълнително) през септември, нали и тогава трябва да се приемат хора
Аватар
dizzi
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от dizzi »

някой знае ли дали от втория етап на допълнителното ще може да се кандидатства ако са те приели на второ но не си се записал..
видях че бала ми стига за новогръцка, но не знам къде да видя изобщо дали има останали места .. а и нз дали ще мога да участвам в класиране, ако има такива..
звънях в СУ но никой не ми вдига
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
dead
В началото бе словото

Мнение от dead »

white_cat написа:
dead написа:

Аз пък си мисля,че ако е така както твърдиш - че си учил много едва ли крайният резултат ще е такъв.Аз мога да кажа,че също учих но не достатъчно за изпита в Су.Но аз пък не съм ходила на уроци и съм учила от учебниците,което е крайно недостатъчно, защото темите за изпита никак не са лесни.Всеки може да има 6ци в дипломата,но се изисква наистина стабилно учене за да влезнеш в Су,но това е мое мнение..
аз се явих по философия там не трудно никак и също като теб не съм взимала уроци а учих в кащи
но вече не ми пука :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”