Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
alexandra liubenova
- В началото бе словото
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Няма яснота защо все още има свободни места!Няколко човека от форума,включително аз, се чудим защо не сме приети при положение, че пише, че има места.Ако тези места се бяха заели нямаше да пише,че са свободни,независимо дали някой от приетите на този етап не се е записал...Малко объркано стана..
dsquare написа:В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места![]()
как ни разиграват като маимуни
и аз имам 6 но не ме приеха да го Д***Т
да сме здрави догодина пак но няма да е в су
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
- Курс: първи
Зависи кви са ти балообразуващите оценки, които ти се взимат от дипломата. Ако те са ти слаби, ето защо не може да влезеш.dead написа:dsquare написа:В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места![]()
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
kakoyto написа:Зависи кви са ти балообразуващите оценки, които ти се взимат от дипломата. Ако те са ти слаби, ето защо не може да влезеш.dead написа:dsquare написа:В "Философия"-та имаше свободни места и те бяха заети на първия етап на допълнително класиране.Аз съм приет с оценка 4.24 от изпита по английски и 6 в дипломата по Философия.dead написа:От СУ имат дългове и сега ни скубят за пари искам си парите обратно защо след като имам добра оценка не ме приеха на нито едно класиране досега а по философия имаше свободни места![]()
имам от дипломата 6 по философия и психология но вече няма значение свърши се
- kakoyto
- Драскач
- Специалност: информатика
В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
Сърцето има доводи, които разумът не познава! - Блез Паскал
Инф. център- Тел.02 9308380 !!!
Любопитно ми е какво ще ви отговорят по повод некласирани кандидат-студенти в някои специалности при наличие на свободни места!!
Нямам обяснение защо не съм приета,балът ми се доближава до този на последния приет,има свободни места,а в перс.информация пише "неприет" !!!!!!
Любопитно ми е какво ще ви отговорят по повод некласирани кандидат-студенти в някои специалности при наличие на свободни места!!
Нямам обяснение защо не съм приета,балът ми се доближава до този на последния приет,има свободни места,а в перс.информация пише "неприет" !!!!!!
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
от живота ?kakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Как става това, че след второ класиране има 8 свободни места и минимален бал от 24, а след допълнителното 20.29. Не се оплаквам деniai написа:Яснота има от винаги. Неприети има, защото кандидатстващите за специалността са били повече от местата. Свободни места има, защото част от приетите не са се записали. Не знам кое не е ясно.mania написа:Има ли вече яснота, защо има свободни места в някои специалности, а в същото време има и неприети ?
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
-
gopeto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Тъи като съм малко закъснял и неми се четат всичките тези страници.Някои да ми обясни имали още шанс да се запиша за тези допълнителни места.Могаже ли чрез матура и колко са свободните места вече тъи като някои са заети сигорно.
да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищоkakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
- santoria
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Догодина и аз няма да кандидаствам в Су, не ме приехаdead написа:да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищоkakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
за едни от не толкова желаните специалности,за другите да не говорим.....
Аз поне не съм се преучила
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
dead написа:да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищоkakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
Аз пък си мисля,че ако е така както твърдиш - че си учил много едва ли крайният резултат ще е такъв.Аз мога да кажа,че също учих но не достатъчно за изпита в Су.Но аз пък не съм ходила на уроци и съм учила от учебниците,което е крайно недостатъчно, защото темите за изпита никак не са лесни.Всеки може да има 6ци в дипломата,но се изисква наистина стабилно учене за да влезнеш в Су,но това е мое мнение..
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
сигурно има неприети, защото има и 2ро класиране (допълнително) през септември, нали и тогава трябва да се приемат хора
- dizzi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
някой знае ли дали от втория етап на допълнителното ще може да се кандидатства ако са те приели на второ но не си се записал..
видях че бала ми стига за новогръцка, но не знам къде да видя изобщо дали има останали места .. а и нз дали ще мога да участвам в класиране, ако има такива..
звънях в СУ но никой не ми вдига
видях че бала ми стига за новогръцка, но не знам къде да видя изобщо дали има останали места .. а и нз дали ще мога да участвам в класиране, ако има такива..
звънях в СУ но никой не ми вдига
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
аз се явих по философия там не трудно никак и също като теб не съм взимала уроци а учих в кащиwhite_cat написа:dead написа:да догодина няма да кандидацтвам в су след като ми изтекоха очите да уча и то за нищоkakoyto написа:В какъв смисъл се е свършило? Отказа се от СУ ли?
Аз пък си мисля,че ако е така както твърдиш - че си учил много едва ли крайният резултат ще е такъв.Аз мога да кажа,че също учих но не достатъчно за изпита в Су.Но аз пък не съм ходила на уроци и съм учила от учебниците,което е крайно недостатъчно, защото темите за изпита никак не са лесни.Всеки може да има 6ци в дипломата,но се изисква наистина стабилно учене за да влезнеш в Су,но това е мое мнение..
но вече не ми пука