Трансфери лято 2010
Модератори: ники, Methuselah
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Re: Трансфери лято 2010
Гути официално подписа с Бешикташ
Хосе Мария Гутиерес – Гути подписа официално своя договор с турския гранд Бешикташ, съобщават местните медии.
Утре русокосият футболист ще премине медицински прегледи, след което ще бъде официално представен.
Заплатата на Гути в Бешикташ ще бъде 2,7 милиона евро на година.
Гути вече се срещна с треньора на Бешикташ Бернд Шустер, с когото се познава много добре от престоя на германеца в Реал Мадрид.
Хосе Мария Гутиерес – Гути подписа официално своя договор с турския гранд Бешикташ, съобщават местните медии.
Утре русокосият футболист ще премине медицински прегледи, след което ще бъде официално представен.
Заплатата на Гути в Бешикташ ще бъде 2,7 милиона евро на година.
Гути вече се срещна с треньора на Бешикташ Бернд Шустер, с когото се познава много добре от престоя на германеца в Реал Мадрид.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

-
teammember
- В началото бе словото
- Специалност: sport

Официално Масчерано иска да напусне
Рой Ходжсън днес разкри, че Хавиер Масчерано е изявил желание да напусне Ливърпул, но настоя че капитана на Аржентина ще остане на "Анфийлд" докато Червените не получат подходяща оферта.
Мениджърът се е срещтнал с 26 годишния футболист при завръщането му на Мелуд в понеделеник сутринта и е провел разговор с него. Ходжсън разкри, че е разочарован от желанието на Масчерано.
"Той иска да напусне клуба", каза Ходжсън на днешната пресконференция.
"Той каза, че е напълно сигурен. Мисля, че той е искал да напусне още преди година, но е останал и иска да напусне сега. Все пак той има контракт с Футболен клуб Ливърпул и дали ще напусне е наше решение. В момента той е играч на Ливърпул и аз ще продължа да се отнасям с него като такъв, докато не дойде деня, в който ще ни напусне."
"Фактът, че играчът се чувства недоволен и, че предпочита да напусне клуба, не означава, че той ще го напусне."
"Това ме разучарова. Във всеки футболен клуб във Висшата Лига, и по света, ще има играчи, които ще предпочитат да напуснат клубовете си. Някои ще получат разрешение, някои не."
"Това е ситуацията. Масчерано е играч на Ливърпул, той има две години до изтичането на контракта му с клуба и аз очаквам той да спазва това докато не дойде деня, в който ние ще приемем оферта на друг клуб."
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Италианецът Марко Еспозито официално вече е футболист на ЦСКА. Защитникът, юноша на Милан,изгледа победата на ЦСКА над Клифтънвил на националния стадион „Васил Левски”.Договорът на Еспозито е за две години
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

-
teammember
- В началото бе словото
Ходжсън: Торес остава
Рой Ходжсън разби спекулациите около бъдещето на Фернандо Торес като разкри, че нападателя е споделил желанието си да играе за Ливърпул. Хлапето е споделил, че няма тъпрение да се върне на Мелууд следващата седмица и да вземе участие в новата ера на "Анфийлд".
Испанската звезда в момента е на почивка след Световното първенство, но е казал на Ходжсън, че има огромно желание да помогне на Червените да постигнат успех през 2010-2011.
"До колкото съм запознат той няма търпение да се завърне в понеделник", сподели новия мениджър на пресконференцията.
"Той е на почивка, напълно заслужена и аз мисля, че той не си е вземал почивка от три години."
"Той прекарва доста време със семейството си и до колкото знам не чете преса и не говори с никой друг."
"Той ми каза че няма търпение за дойде понеделник и че няма търпение да се върне на работа. Сподели ми и че изгаря от желание да играе за Ливърпул през следващия сезон."
"Това знам аз и предполагам, че всички спекулации са грешни."
Рой Ходжсън разби спекулациите около бъдещето на Фернандо Торес като разкри, че нападателя е споделил желанието си да играе за Ливърпул. Хлапето е споделил, че няма тъпрение да се върне на Мелууд следващата седмица и да вземе участие в новата ера на "Анфийлд".
Испанската звезда в момента е на почивка след Световното първенство, но е казал на Ходжсън, че има огромно желание да помогне на Червените да постигнат успех през 2010-2011.
"До колкото съм запознат той няма търпение да се завърне в понеделник", сподели новия мениджър на пресконференцията.
"Той е на почивка, напълно заслужена и аз мисля, че той не си е вземал почивка от три години."
"Той прекарва доста време със семейството си и до колкото знам не чете преса и не говори с никой друг."
"Той ми каза че няма търпение за дойде понеделник и че няма търпение да се върне на работа. Сподели ми и че изгаря от желание да играе за Ливърпул през следващия сезон."
"Това знам аз и предполагам, че всички спекулации са грешни."
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Италианският нападател Кристиан Тибони подписа договор с ЦСКА за една година, като в контракта има опция за удължаване с още две години, съобщава официалният сайт на клуба.
Сръбският защитник Александър Лукович официално премина в руския Зенит (Санкт Петербург).Сделката бе оповестена в официалния сайт на клуба от Санкт Петербург. Тя е на стойност 7,5 млн. евро, като тази сума ще влезе в касата на италианския Удинезе.Очаква се Лукович да получава 1,5 млн. евро на година в новия си клуб.
Бранителят на Лион - Жан-Ален Бумсонг стана поредният французин в състава на гръцкия шампион Панатинайкос.30-годишният защитник подписа договор за три години с ПАО, а досегашният му клуб ще получи 750 000 евро.
Сръбският защитник Александър Лукович официално премина в руския Зенит (Санкт Петербург).Сделката бе оповестена в официалния сайт на клуба от Санкт Петербург. Тя е на стойност 7,5 млн. евро, като тази сума ще влезе в касата на италианския Удинезе.Очаква се Лукович да получава 1,5 млн. евро на година в новия си клуб.
Бранителят на Лион - Жан-Ален Бумсонг стана поредният французин в състава на гръцкия шампион Панатинайкос.30-годишният защитник подписа договор за три години с ПАО, а досегашният му клуб ще получи 750 000 евро.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Дейвид Джеймс премина от Портсмут в Бристъл Сити за 500 000 паунда и подписа договор за 1 година, с опция за удължаване с още 1 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Новозеландският защитник Уинстън Рийд, който игра за Нова Зеландия на СП, подписа 3-годишен договор с Уест Хям и идва от датския Мидтиланд. Рийд става петото попълнение на Аврам Грант след Томас Хитцелшпергер, Пабло Барера, Фредерик Пикион и Тал Бен Хаим 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Юнайтед взехме португалския нападател Бебе за 9 (ДЕВЕТ) милиона евро от Витория Гимараеш. Само допреди няколко седмици той е играл в Ещрела Амадора (третия ешалон на португалския футбол), а преди време е играл за Португалия на световното първенство за бездомници. Наистина шокиращ трансфер, но ако някой може да забележи потенциал в никому неизвестни футболисти, то това е САФ. Да почакаме няколко сезона, пък да видим какво ше излезе от него 
-
teammember
- В началото бе словото

Ливърпул привлича вратаря на Мидълзбро за сумата от 2.3 млн паунда. Той ще влезе в котата „домашно тренирани” играчи и по този начин Мърсисайдци ще запълнят необходимия брой – 8. Този трансфер почти сигурно означава, че Диего Кавалиери ще напусне Червените.
28 годишния вратар мина медицински прегледи в понеделник и е договорил личните си условия. Очаква се Джоунс да сложи подписа си под 3 годишен контракт днес и да се превърне в шестото ново попълнение на Ливърпул.
Австралийския национал е прекарал по-голямата част от кариерата си като резерва на Марк Шварцер. Като от сезон 2008-2009 започва битка с Рос Търнбоу за титулярно място на вратата на Мидълзбро.
В престоя си на „Ривърсайд” Брад Джоунс спечели Купата на Лигата, а също беше в отбора достигнал знаменития полуфинал в Купата на УЕФА през 2006.
До момента има 2 участия с националния отбор на Австралия и бе в състава на Мондиал 2010.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми така е, който няма юноши, да купува на килограм
Иначе Марк Шварцер е пред трансфер в Арсенал, като вече се е договорил за личните си условия и се очаква до края на седмицата сделката да бъде потвърдена официално.
Иначе Марк Шварцер е пред трансфер в Арсенал, като вече се е договорил за личните си условия и се очаква до края на седмицата сделката да бъде потвърдена официално.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Елитният английски Бирмингам Сити привлече в състава си нападателя Мат Дарбишър под наем до края на сезона от гръцкия гранд Олимпиакос, съобщават световните агенции. 24-годишният бивш младежки национал на Англия беше преследван от контузии през миналия сезон и записа само 21 мача и 6 гола за тима от Пирея във всички състезания. В кариерата си досега Дарбишър е играл още в Блякбърн Роувърс, Плимут и Рексъм.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добър трансфер, определено. Рано или късно трябваше да се случи
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
- Курс: втори
Колкото пъти съм гледал Попов, толкова пъти съм се разочаровал. Успех в Блекбърн, но не очаквам много от него.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name