[КСК 2010] Математика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Математика vol.2
Това незнам как става миналата година СИ 26.70 минимален бал тая година 21 как става това незнам
Софтуерно инженерство 1 курс
- tonyhawk
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
аааа колко са минималните балове за всички(4те) специалности мъже и жени
Софтуерно Инженерство Първи Курс
- Eleanor
- Летящите Пръсти
какво беше това срутване тази година, не знам 
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Няма хора, няма желаещи толкова за СУ и за България като цяло, което резултира в свободни места и ниски балове, защото местата трябва да се попълнят с кандидати и когато по-добрите зачезват на някъде, те се попълват с останалите, които може дори да не са толкова силни или талантливи и т.н колкото другите (Не казвам че всички са такаааа и че нещата стоят точно по този начин!)... И какво ли още не, има хиляди причини, които молят някой да направи нещо и да промени всичко, ама чакаме ли чакаме... Болна тема ми става това вече, ама айде здраве да е и честито на печелившите, останали в БГ и избрали СУ
Последно промяна от _Lina_ на 12 Авг 2010, 23:52, променено общо 1 път.

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Е как какво - на второ класиране имаше мнг фактори - по-малко хора сме, матурите се умножават по 2,не по 2.5, изпита на 13.07 съвпадна с изпита в УАСГ, имаше много ранен изпит, за който мнг хора не бяха подготвени, увеличиха бройките, матурата се взима вместо диплома..... И за това на второ са такива. А на трето се сринаха, защото на 3то приемат хора, които не са се записали на 2ро... Демек хора, които не са приети нито една от специалностите, които са писали. НЕ сме по-тъпи!
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- svetlio.pernik
- Да живей словото
абсолютно!!atanas_tsankov написа:НЕ сме по-тъпи!
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
всъщност тъжната истина е маалко по неприятна .. разбира се не всички но като цяло сте доста по изпростели .. но не се притеснявайте тенденцията е да става по злеsvetlio.pernik написа:абсолютно!!atanas_tsankov написа:НЕ сме по-тъпи!
Че и самочувствие да кандидатстват, че и да са силно възмутени от правилата за прием на вуза и да изпитват съмнения, че е възможно тройката от матурата да не им стигне...
Тъжна история...
Бедна ми е фантазията какво ще става по-нататък, с тия все по-намаляващи набори...
Животът е това, което ни се случва, докато правим други планове.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Е като сме по-малко, а местата - същите, как да не падат баловете.... Това няма нищо общо с интелекта на хората 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
колко по малко сте .. миналата година са се явили 1300 души на изпит .. тая 1200 .. местата са 350 сигурен ли си че точно заради тия 100 души по малко можеш да влезеш с 3ка КН
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Всички тия неща не бяха така миналата годинаatanas_tsankov написа:Е как какво - на второ класиране имаше мнг фактори - по-малко хора сме, матурите се умножават по 2,не по 2.5, изпита на 13.07 съвпадна с изпита в УАСГ, имаше много ранен изпит, за който мнг хора не бяха подготвени, увеличиха бройките, матурата се взима вместо диплома..... И за това на второ са такива. А на трето се сринаха, защото на 3то приемат хора, които не са се записали на 2ро... Демек хора, които не са приети нито една от специалностите, които са писали. НЕ сме по-тъпи!
- Eleanor
- Летящите Пръсти
въпреки че съм 91 и трябва да се примиря, че съм част от по- тъпото поколениеinvisible написа:всъщност тъжната истина е маалко по неприятна .. разбира се не всички но като цяло сте доста по изпростели .. но не се притеснявайте тенденцията е да става по зле
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Има ли някакво ограничение? В нас като си правя изпита вземам 20 листа, 10 чернова(две чернови за всяка задача - от двете страни на листа) и 10 белова, 5 часа пасват плюс/минус. Възможно ли е да ме отрежат ако поискам 10 листа в началото?Etiainen написа:Не ти дават отделни листа, а нещо като книжка с 10 листа (на първата страница има да се напише по какво е изпита и т.н), и съответно няма как да ги прегънеш. Ако не ти стигнат тези 10 листа, може да си поискаш допълнителни и ще ти отбележат.
Вие как ги разпределихте?
- Eleanor
- Летящите Пръсти
чак да те отрежат, не знам, но аз и на 3те изпита взех по 2-3 допълнителни, 20 мисля, че са много и ще те погледнат на криво, пък и няма да ти ги дадат наведнъж, ще ти кажат "ти пиши, пък като ти свършат тези 2-3, тогава още ще ти дадем"