svetlio.pernik написа:200 мнениядано надминем кн
И за да не е изцяло оффтопик да добава, че съм напълно съгласна с колегата atanas_tsankov
Модератори: Methuselah, thegirl
svetlio.pernik написа:200 мнениядано надминем кн

Ама и те баловете от 2ро класиране не са повод за гордостatanas_tsankov написа:Важното е да се се притесняваме, че ни е кофти факултета, защото са ниски баловете. Бала може да е 17, но това е един или двама късметлии, влезли на мястото на някой, отказал се след 2ро класиране... Освен тези 2-3 човека, бала е какъвто беше на 2ро класиране, не се плашете, истинските балове не са тези от допълнителното класиране
Е да, ама сега виж колко поста вече има в тази тема от хора, които всъшност са кнsvetlio.pernik написа:кн една седмица не могат да отлепят от 300 имаме шанси аз съм съгласен

няма значение какви са важна е бройката_Lina_ написа:Е да, ама сега виж колко поста вече има в тази тема от хора, които всъшност са кнsvetlio.pernik написа:кн една седмица не могат да отлепят от 300 имаме шанси аз съм съгласен
![]()

Лекциите... различно, но като цяло в първи курс имаш занятия всеки ден от седмицата или в най-добрия случай имаш един почивен ден. На сайта на ФМИ може да намериш разписанията от втория семестър. (бих ти дала линк, ама ме мързи да ровя сегаKrisko написа:Ами я да ви питам нещо малко встрани от темата. Ако някой знае, има информация или е чувал от някъде как г/д протичат лекциите във ФМИ. Всмисъл секи ден по малко или няколко дена в седмицата по повече време? И вторият ми въпрос е ако 1-та година сме в едно общежитие в него ли ще сме си докрая или всяка година се сменят ?