Rome Total War

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Rome Total War

Мнение от Bagatur »

Eто ме на в последната ми игра:

Изображение

Пуснах се с юлиите, very hard на Campaign и Battle difficulty. Още по-трудно е с това, че юлиите имат най-скапаните храмове от римските фракции. Видях се в чудо докато изтласках галите в Иберия и докато унищожих британците, защото играя с large unit stack и варварите пращаха колосални армии (даваха по над 1000 жертви в повечето битки). Принудих се и да направя десант на островите и да ликвидирам британците, просто не исках да рискувам оттам да ми изсипват по една тумба на 6-7 хода и сега дори и да се разбунтуват, ще си останат само бунтовници. :mrgreen: Имаха и земи в днешна Холандия и Дания, които дадох на германите, понеже ми бяха прекалено далеч. За щастие сключих съюз с иберийските племена и не ми правиха никакви проблеми докато се разправях с останалите на север, но напоследък един от дипломатите им само "подава ръце" пред столицата ми, което е индикация, че скоро ще нахлуят. Все тая де, и без това сега прехвърлям всичко налично към техния полуостров, като оставих някои от елитните части да пазят северните граници. Eдинствено се надявам германите да не ме нападнат, че не знам как ще се оправям с тях. После ми се иска да се насоча към Северна Африка и да възстановя западния Рим, но има доста време дотогава.
Strength and honor.
zerg
В началото бе словото
Специалност: marketing

Re: Rome Total War

Мнение от zerg »

Къде се изгубиха стратезите :wink: Играете ли още тази класика
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”