Кандидати за Политология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Кандидати за Политология 2010
4 незаети места в специалността - 2 мъже и 2 жени.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 18#p779618
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 18#p779618
-
kableshkov
- В началото бе словото
Най-малкото, г-н Биков, ме учудва как има толкова много свободни бройки за политологията?! Толкова интересна специалност, а са останали 4 незаети. Явно хората просто не знаят какво изпускат 
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
А бяхме приети 77 човека
Нищо, не ги искам другите, вече сме само избрани
А впрочем 4 бройки нищо не са, виж Математиката - 17 (горката ми специалност
)
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Специалността наистина е хубава.
Сега като разгледах допълнителния пример съм шашнат, че не само има свободни места, а и в ПА има 5.Винаги съм я считал за хубава и приятна за учене.
Сега като разгледах допълнителния пример съм шашнат, че не само има свободни места, а и в ПА има 5.Винаги съм я считал за хубава и приятна за учене.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
kableshkov
- В началото бе словото
Еми не сте много математиците.
А и другото е че след завършване на Математика какво ще работиш? То няма добра реализация. Подобно е и положението с химията, а по време на социализма леля ми не е успяла да влезе с 5.50 
Сътрудник към ФСС на ФФ
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
По 3-4 места не е проблем, а и е разбираемо. Има луди, които са приети и ходят в УНСС напримерIvanoffBG написа:Специалността наистина е хубава.
Аааа тука може да спорим многоkableshkov написа:Еми не сте много математиците.А и другото е че след завършване на Математика какво ще работиш? То няма добра реализация. Подобно е и положението с химията, а по време на социализма леля ми не е успяла да влезе с 5.50
Цветелин Биков
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@shayne мисля, че по скайп ти изпратих фейсбуук акаунта на мой приятел, който също учи тук
Дано да си го получил! 
Биков, имам чувството, че в УНСС ходят, за да имат висше.Повечето сме наясно какво представлява самият университет.Който иска да научи нещо го научава, но правилото не важи за Утре Носете Съответната Сума. ))
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
kableshkov
- В началото бе словото
Е, ти си знаеш. Мен си ме влече обществения просперитет и по-точно политиката на постигането му и това си е. Всеки с талантите си!
Сътрудник към ФСС на ФФ
-
chuspi
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
Колеги, здравейте и от мен.
Чувам тук за някакви предварителни сбирки, много добре! 
-
kableshkov
- В началото бе словото
Като се видим ще ми я обясниш тази професия. Толкова е сложно обяснението в самата асоциация, че наистина само математик може да ти обясни какво е това. Поздрави и лек ден!
Сътрудник към ФСС на ФФ
Добре дошли на новите колеги, сигурен съм че ще ви допадне специалността, ако сте й разгледали анотациите и представянето и ви е харесало каквото сте прочели, а не просто да я пишете, като резервен вариант за правото или МО 
Иначе това с шуробаджанащината е пълна глупост. Специално отношение няма към когото и да е било, преподавателите са много печени и големи професионалисти, а не на последно място и дейни фигури в политическия живот, вряли и кипяли в областта.
Ще се видим на 1-ви октомври, когато старите кучета ще ви посрещнем първо в аулата, а после и във факултета
Иначе това с шуробаджанащината е пълна глупост. Специално отношение няма към когото и да е било, преподавателите са много печени и големи професионалисти, а не на последно място и дейни фигури в политическия живот, вряли и кипяли в областта.
Ще се видим на 1-ви октомври, когато старите кучета ще ви посрещнем първо в аулата, а после и във факултета
Калин Радулов, 2 курс Политология, член на ФСС и СС
-
Vikkk
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Здравейте,колеги. 
-
bgpetkova
- В началото бе словото
- Специалност: политология
Здравейте и от мен:))
ЗНачи на първият учебен ден първо в ректората ли трябва да ходим..или направо във факултета?
ЗНачи на първият учебен ден първо в ректората ли трябва да ходим..или направо във факултета?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
На 1ви не си задължена да ходиш въобще, но е препоръчително да отидеш поне във факултета, за да си вземеш книжката и да си видиш разписание и да получиш отговор на някои въпроси. В ректората ще бъде просто официалното откриване на учебната година и ще има речи.
Компютърни науки 1 курс