Допълнителен прием I етап

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
deny
В началото бе словото

Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап

Мнение от deny »

LinMinkova написа:"deny" - Подкрепям те напълно! Надявам се вече да си хвана влака за София защото билета взе да избелява... Искърското дефиле е по красиво от Янтра.. Успех на всички!!
Родила съм се в София и никога не съм живяла на друго място - от кв."Овча купел " съм. А искарското дефиле е много красиво! :) :) :) :) :)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
dilirium
В началото бе словото

Мнение от dilirium »

Еееее,не е ли останало поне едно местенце за изобр.изк-во? :shock:
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

The_iMMortal_f написа:В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
И на мене ми изписва само ''потвърдил'',спокойно...явно това трябва да пише :wink:
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
darkside
В началото бе словото

Мнение от darkside »

при положение че не съм подавал докоменти за редовните изпити мога ли да участвам в 1 етап
pletplete
В началото бе словото

Мнение от pletplete »

Ако незаетите места на втория етап се обявяват на 10 септември и записването е от 27 до 28 септември, как стои въпросът с незаетите места за задочното обучение, защото виждам, че в българската филология лекциите започват от 11-ти и свършват на 30 септември? На втори етап незаетите за задочно отпадат?
Аватар
LinMinkova
В началото бе словото
Специалност: Чакане
Курс: кандидат-студент

Мнение от LinMinkova »

"deny" - Подкрепям те напълно! ( относно коментара за това, че от Ректората ни спестиха даването на още една такса за класиране ) :)) А билета ми трябва на мене.. На тебе сигурно само няколко спирки на метрото :))
И не забравяйте една източна мъдрост, която гласи : “Този, който побеждава другите, е силен, а който побеждава себе си, е могъщ”.
elcheto
В началото бе словото

Мнение от elcheto »

Аз имам един много интересен (поне за мен) въпрос. Виждам, че спецялностите който съм записала всичко е заето явно щом ги няма в списъка за свободните места. Но има две спецялности дето незнам какво става с тях - Медицинска рехабилитация и ерготерапия и Медицинска сестра. И сега незнам да "тръпнали" за утрешните резултати или да си приготвям 30 лв за втория етап и да видя какво мога да пиша тоя път ? И нещо не схващам как като втори етап се развива септември, а всички лекций ще са почнали, какво правим ?
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

Не можеш ли да си ги намериш.Едва ли всички колеги/колежки ще ти откажат помощ.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
horsefeathers
В началото бе словото

Мнение от horsefeathers »

ViLL__ написа:
The_iMMortal_f написа:В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
И на мене ми изписва само ''потвърдил'',спокойно...явно това трябва да пише :wink:
:shock: аз се записах,но на мен не ми пише потвърдил... да не би нещо да са ме подминали :lol:
elcheto
В началото бе словото

Мнение от elcheto »

Еми точно, че немога да намеря никаква информация зя тях.Може и те да са заети - въпреки, че и в началото на кандатстването за местата пак ги нямаше. :scratch:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Офф-топикът е изтрит.
Facebook
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

darkside написа:при положение че не съм подавал докоменти за редовните изпити мога ли да участвам в 1 етап
Не, чак във втори можеш.
pletplete написа:Ако незаетите места на втория етап се обявяват на 10 септември и записването е от 27 до 28 септември, как стои въпросът с незаетите места за задочното обучение, защото виждам, че в българската филология лекциите започват от 11-ти и свършват на 30 септември? На втори етап незаетите за задочно отпадат?
Не отпадат, но пропускат първите очни занятия.
elcheto написа:Аз имам един много интересен (поне за мен) въпрос. Виждам, че спецялностите който съм записала всичко е заето явно щом ги няма в списъка за свободните места. Но има две спецялности дето незнам какво става с тях - Медицинска рехабилитация и ерготерапия и Медицинска сестра. И сега незнам да "тръпнали" за утрешните резултати или да си приготвям 30 лв за втория етап и да видя какво мога да пиша тоя път ? И нещо не схващам как като втори етап се развива септември, а всички лекций ще са почнали, какво правим ?
Въпросните две специалности са проблемни за СУ, понеже университетът все още няма акредитация за тях. Затова и не бяха обявени в разгърнатия план за прием, въпреки, че имаше приети в тези специалности. Вероятно има незаети места, но не ги обявяват отново.
Facebook
Изображение
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DeadMistress »

Такааа ... Аз поп принцип си кандидатствам само с една специалност , и 'ся като не съм приета , автоматично си отивам на класирането за незаетите места ... ОБАЧЕ - да предположим , че съм си харесала ОЩЕ някоя специалност - ко правим ? Имам ли право ? Нови документи ли трябва да подавам и т.н. и т.н. ?
Чисто информативно питам , пък и може да е от полза на някой друг :)
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Мнение от white_cat »

DeadMistress написа:Такааа ... Аз поп принцип си кандидатствам само с една специалност , и 'ся като не съм приета , автоматично си отивам на класирането за незаетите места ... ОБАЧЕ - да предположим , че съм си харесала ОЩЕ някоя специалност - ко правим ? Имам ли право ? Нови документи ли трябва да подавам и т.н. и т.н. ?
Чисто информативно питам , пък и може да е от полза на някой друг :)

За допълнителния първи прием си оставаш само с едната ти специалност,а вече на втория може да се подават документи,но ще видим има време до тогава. :)
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”