Прехвърляне от друг ВУЗ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

sunshine^^^
В началото бе словото
Специалност: european studies
Курс: първи

Re: Прехвърляне от друг ВУЗ

Мнение от sunshine^^^ »

Здравейте ,
имам доста заплетен случай ако някой има опит с прехвърляне в СУ от друг университет и може да ми даде инфо ще ви бъда мн благодарна
аз уча в англия и имам висящи изпити които трябва да взема август и резултатите от тях излизат до към средата на септември , а срока за подаване на документи е 30 август , мога да подам документи към СУ но при положение че не съм взела изпитите към този момент какав е изхода

мерси предварително
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

Никого не искам да засегна, ама това с прехвърлянето мен много ме дразни, дай да отидем всички да държим изпити в Мало Бучино, където вместо 10 задачи примерно ти дават 2 с трудността на 1ва задача по мат. и после хайде да се местим всички в "най -престижния университет"... not fair някак си
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Ауу, как можа да го кажеш това? Хората най-съвестно са си държали кандидатстудентските изпити и сега се опитват да заобиколят правилата, а ти? Тц-тц-тц... Еми, и те имат някакви права да учат, където си искат, не само ти! :albino:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Бе то хора и без дипломи ще приемат тая година, прехвърлилите се поне ща е сугурно, че са си взели матурите.... :?
Facebook
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”