Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
shayne написа:За 8 блок има отделна класация през октомври. Ако и тогава не сте класирани, отивате при управителя на частните етажи (10, 11 и 12), той ще ви каже дали при него има свободни стаи, най-вероятно ще има. Офисът му е на първия етаж, до асансьорите.
За какви пари става дума?
Подават ли се отделни документи за октомврийската революция...ъъъ..класация?
Мерси за инфо, но във факултета ФНКФ казаха, че тези, които имат уводен курс през септември, ще се настаняват по рано, а в 42 блок нищо не знаят. Значи трябва да се чака редовна класация? Така го разбирам.
Не следвай път-върви, където няма път и остави следа.
Значи ако с хората, които искаме да сме заедно не ни сложат заедно, веднага да отидем в Бюрото по настаняване, преди да сме се нанесли и ще ни турят на едно място, тъй ли?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Изпитвам леко притеснение и искам да споделя с вас. Когато се записвах във ФФ и подадох документи и за общежитие жената, която ме записа не ми поиска нито оригинала, нито копие на акта ми за раждане. Поиска ми единствено попълнена декларация. Това дали ще е проблем, дали ще ме допуснат до класирането ? Освен това успехът ми излезе някъде 5.21 , а минималния за ФФ е бил 5.40 Дали имам шансове ?
здравейте,искам да попитам относно разменните писма ,с които може да се настанява в други блокове на унита. Примерно аз искам да съм в блок на ТУ,обаче тяхното класиране е преди това на СУ следователно трябва да взема писмо още преди да съм разбрала дали съм приета в общежитие на СУ или не ? Трудно ли се взима това писмо как става процедурата и всички продробности? моля ви обяснете ми,ще съм ви много благодарнааааа !!!!!
Писмото можеш да си го вземеш и след това. Настаняването в общежитие на ТУ става извън тяхната класация. Процедурата е следната:
1. Отиваш в Комисията по настраняване на ТУ и проверяваш дали има места.
2. Отиваш в Комисията по настаняването на СУ (бл. 42Б) и си вземаш разменното писмо.
3. Отиваш пак в Комисията по настаняването на ТУ и им даваш разменното писмо, а те ти връчват настанителна заповед, с която отиваш в блока, в който са те настанили и готово.