Родила съм се в София и никога не съм живяла на друго място - от кв."Овча купел " съм. А искарското дефиле е много красиво!LinMinkova написа:"deny" - Подкрепям те напълно! Надявам се вече да си хвана влака за София защото билета взе да избелява... Искърското дефиле е по красиво от Янтра.. Успех на всички!!
Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Еееее,не е ли останало поне едно местенце за изобр.изк-во? 
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
И на мене ми изписва само ''потвърдил'',спокойно...явно това трябва да пишеThe_iMMortal_f написа:В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
при положение че не съм подавал докоменти за редовните изпити мога ли да участвам в 1 етап
Ако незаетите места на втория етап се обявяват на 10 септември и записването е от 27 до 28 септември, как стои въпросът с незаетите места за задочното обучение, защото виждам, че в българската филология лекциите започват от 11-ти и свършват на 30 септември? На втори етап незаетите за задочно отпадат?
- LinMinkova
- В началото бе словото
- Специалност: Чакане
- Курс: кандидат-студент
"deny" - Подкрепям те напълно! ( относно коментара за това, че от Ректората ни спестиха даването на още една такса за класиране )
) А билета ми трябва на мене.. На тебе сигурно само няколко спирки на метрото
)
И не забравяйте една източна мъдрост, която гласи : “Този, който побеждава другите, е силен, а който побеждава себе си, е могъщ”.
Аз имам един много интересен (поне за мен) въпрос. Виждам, че спецялностите който съм записала всичко е заето явно щом ги няма в списъка за свободните места. Но има две спецялности дето незнам какво става с тях - Медицинска рехабилитация и ерготерапия и Медицинска сестра. И сега незнам да "тръпнали" за утрешните резултати или да си приготвям 30 лв за втория етап и да видя какво мога да пиша тоя път ? И нещо не схващам как като втори етап се развива септември, а всички лекций ще са почнали, какво правим ?
Не можеш ли да си ги намериш.Едва ли всички колеги/колежки ще ти откажат помощ.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
horsefeathers
- В началото бе словото
ViLL__ написа:И на мене ми изписва само ''потвърдил'',спокойно...явно това трябва да пишеThe_iMMortal_f написа:В ПИ все още ми пише само потвърдила, въпреки , че се записах, а има свободни места за Книгоиздаване.. Знам, че като съм се записала не може да се записвам за тези места, но все пак защо все още ми пише само "потвърдил" ??
Еми точно, че немога да намеря никаква информация зя тях.Може и те да са заети - въпреки, че и в началото на кандатстването за местата пак ги нямаше. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не, чак във втори можеш.darkside написа:при положение че не съм подавал докоменти за редовните изпити мога ли да участвам в 1 етап
Не отпадат, но пропускат първите очни занятия.pletplete написа:Ако незаетите места на втория етап се обявяват на 10 септември и записването е от 27 до 28 септември, как стои въпросът с незаетите места за задочното обучение, защото виждам, че в българската филология лекциите започват от 11-ти и свършват на 30 септември? На втори етап незаетите за задочно отпадат?
Въпросните две специалности са проблемни за СУ, понеже университетът все още няма акредитация за тях. Затова и не бяха обявени в разгърнатия план за прием, въпреки, че имаше приети в тези специалности. Вероятно има незаети места, но не ги обявяват отново.elcheto написа:Аз имам един много интересен (поне за мен) въпрос. Виждам, че спецялностите който съм записала всичко е заето явно щом ги няма в списъка за свободните места. Но има две спецялности дето незнам какво става с тях - Медицинска рехабилитация и ерготерапия и Медицинска сестра. И сега незнам да "тръпнали" за утрешните резултати или да си приготвям 30 лв за втория етап и да видя какво мога да пиша тоя път ? И нещо не схващам как като втори етап се развива септември, а всички лекций ще са почнали, какво правим ?
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Такааа ... Аз поп принцип си кандидатствам само с една специалност , и 'ся като не съм приета , автоматично си отивам на класирането за незаетите места ... ОБАЧЕ - да предположим , че съм си харесала ОЩЕ някоя специалност - ко правим ? Имам ли право ? Нови документи ли трябва да подавам и т.н. и т.н. ?
Чисто информативно питам , пък и може да е от полза на някой друг
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
DeadMistress написа:Такааа ... Аз поп принцип си кандидатствам само с една специалност , и 'ся като не съм приета , автоматично си отивам на класирането за незаетите места ... ОБАЧЕ - да предположим , че съм си харесала ОЩЕ някоя специалност - ко правим ? Имам ли право ? Нови документи ли трябва да подавам и т.н. и т.н. ?
За допълнителния първи прием си оставаш само с едната ти специалност,а вече на втория може да се подават документи,но ще видим има време до тогава.
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.