Кандидати за Политология 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Кандидати за Политология 2010

Мнение от svetlio.varna »

4 незаети места в специалността - 2 мъже и 2 жени.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 18#p779618
Facebook
Изображение
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Най-малкото, г-н Биков, ме учудва как има толкова много свободни бройки за политологията?! Толкова интересна специалност, а са останали 4 незаети. Явно хората просто не знаят какво изпускат :)
Сътрудник към ФСС на ФФ
PR на Студентски клуб на политолога
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

А бяхме приети 77 човека :? Нищо, не ги искам другите, вече сме само избрани :lol: А впрочем 4 бройки нищо не са, виж Математиката - 17 (горката ми специалност :cry: )
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

Специалността наистина е хубава.
Сега като разгледах допълнителния пример съм шашнат, че не само има свободни места, а и в ПА има 5.Винаги съм я считал за хубава и приятна за учене.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Еми не сте много математиците. :lol: А и другото е че след завършване на Математика какво ще работиш? То няма добра реализация. Подобно е и положението с химията, а по време на социализма леля ми не е успяла да влезе с 5.50 :lol:
Сътрудник към ФСС на ФФ
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

IvanoffBG написа:Специалността наистина е хубава.
Сега като разгледах допълнителния пример съм шашнат, че не само има свободни места, а и в ПА има 5.Винаги съм я считал за хубава и приятна за учене.
По 3-4 места не е проблем, а и е разбираемо. Има луди, които са приети и ходят в УНСС например :lol: Относно ПА, отдавна вече си загуби престижа, не знам защо така и се влиза с много по-малък бал от преди години.
kableshkov написа:Еми не сте много математиците. :lol: А и другото е че след завършване на Математика какво ще работиш? То няма добра реализация. Подобно е и положението с химията, а по време на социализма леля ми не е успяла да влезе с 5.50 :lol:
Аааа тука може да спорим много :) . За химията съм по-съгласен, но сигурно някой учещ това ще опровергае, но в математиката има реализация. И то не само учител. Има сфери от нея, които са доходоносни, други - не. За пример ти давам актюерството, където се взимат доста пари и основно математици го практикуват. Но не е и само то.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@shayne мисля, че по скайп ти изпратих фейсбуук акаунта на мой приятел, който също учи тук :) Дано да си го получил! ;)
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

Биков, имам чувството, че в УНСС ходят, за да имат висше.Повечето сме наясно какво представлява самият университет.Който иска да научи нещо го научава, но правилото не важи за Утре Носете Съответната Сума. ))
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Е, ти си знаеш. Мен си ме влече обществения просперитет и по-точно политиката на постигането му и това си е. Всеки с талантите си!
Сътрудник към ФСС на ФФ
chuspi
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: първи

Мнение от chuspi »

Колеги, здравейте и от мен. :) Чувам тук за някакви предварителни сбирки, много добре! :)
kableshkov
В началото бе словото

Мнение от kableshkov »

Като се видим ще ми я обясниш тази професия. Толкова е сложно обяснението в самата асоциация, че наистина само математик може да ти обясни какво е това. Поздрави и лек ден!
Сътрудник към ФСС на ФФ
Аватар
PaniQue
В началото бе словото

Мнение от PaniQue »

Добре дошли на новите колеги, сигурен съм че ще ви допадне специалността, ако сте й разгледали анотациите и представянето и ви е харесало каквото сте прочели, а не просто да я пишете, като резервен вариант за правото или МО :)

Иначе това с шуробаджанащината е пълна глупост. Специално отношение няма към когото и да е било, преподавателите са много печени и големи професионалисти, а не на последно място и дейни фигури в политическия живот, вряли и кипяли в областта.

Ще се видим на 1-ви октомври, когато старите кучета ще ви посрещнем първо в аулата, а после и във факултета ;)
Калин Радулов, 2 курс Политология, член на ФСС и СС
Vikkk
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от Vikkk »

Здравейте,колеги. :)
bgpetkova
В началото бе словото
Специалност: политология

Мнение от bgpetkova »

Здравейте и от мен:))
ЗНачи на първият учебен ден първо в ректората ли трябва да ходим..или направо във факултета?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

На 1ви не си задължена да ходиш въобще, но е препоръчително да отидеш поне във факултета, за да си вземеш книжката и да си видиш разписание и да получиш отговор на някои въпроси. В ректората ще бъде просто официалното откриване на учебната година и ще има речи.
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”