Какво ви натъжи днес?, номер 8
Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8
Не знам дали може да свикнеш с разочарованията. Възможно ли е? 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Де да знам... просто си даваш сметка за далеч по-страшните неща, които са ти се случвали и решаваш, че това е бял кахър. А ако не са ти се случвали по-страшни от това, благодариш на Бог (или в каквото вярваш) и се радваш. 
Сериозно - не свикваш, просто се научаваш да ги очакваш и приемаш, без това да ти коства нервите и съня. Обикновено става дума за хора, които не заслужават да се ядосваш. Пущи ги да 'рупат - аз лично съм много благодарна на всички онези, които са ме разочаровали през годините (и които продължават да го правят): без тях нямаше да мога да оценя така пълно онези, които останаха до мен и продължават да ме подкрепят.
Сериозно - не свикваш, просто се научаваш да ги очакваш и приемаш, без това да ти коства нервите и съня. Обикновено става дума за хора, които не заслужават да се ядосваш. Пущи ги да 'рупат - аз лично съм много благодарна на всички онези, които са ме разочаровали през годините (и които продължават да го правят): без тях нямаше да мога да оценя така пълно онези, които останаха до мен и продължават да ме подкрепят.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Сънувах... нещо.
(но не е за темата 'шантави сънища').
Всъщност беше страшно красив сън (буквално), а усещането беше красиво-носталгично-мечтателно.
Събудих се със свито сърце -- толкова ми се иска да беше истина. Да можех/да бях имала възможността, способността и акъла/да бях съумяла да оправя/предотвратя едни случки..., можеше нещото още да го има. И то красиво.
(Мрън)
(но не е за темата 'шантави сънища').
Всъщност беше страшно красив сън (буквално), а усещането беше красиво-носталгично-мечтателно.
Събудих се със свито сърце -- толкова ми се иска да беше истина. Да можех/да бях имала възможността, способността и акъла/да бях съумяла да оправя/предотвратя едни случки..., можеше нещото още да го има. И то красиво.
(Мрън)
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Току-що разбрах нещо ужасно за една моя позната и ми стана мъчно...много...

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ерос си е изблизал космите по нослето от облизване от страх днес... Горкият той, това посещение при ветеринаря му взе здравето. Както е тръгнало, май е взело и моя сън 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Kaкво? Котето ти е излизало космите си от носа. Направило го е защото го е страх да ги оближе?MidwinterSun написа:Ерос си е изблизал космите по нослето от облизване от страх днес... Горкият той, това посещение при ветеринаря му взе здравето. Както е тръгнало, май е взело и моя сън
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
От страх е започнал да се облизва, и от облизване си е изблизал космите 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сериозно ли не ме разбра или се е*аваш?
Когато са нервни и стресирани, котките си облизват носа. И сега, и ти да си изближеш... аммм, крака да речем, защото предполагам, че можеш да го стигнеш с език, около хиляда пъти в рамките на 2 часа, подозирам, че и ти ще си смъкнеш окосмението...
Та така, на котката не й останаха косми по носа.
Когато са нервни и стресирани, котките си облизват носа. И сега, и ти да си изближеш... аммм, крака да речем, защото предполагам, че можеш да го стигнеш с език, около хиляда пъти в рамките на 2 часа, подозирам, че и ти ще си смъкнеш окосмението...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Taка казано се разбира - но иначе, какво му е на котето, защо се е стресирало? Щото ми звучи гадно да си лиже нослето 2 часа, явно има нещо? Не го ли закара на доктор?MidwinterSun написа:Сериозно ли не ме разбра или се е*аваш?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Стресира се, защото се наложи да бъде извлечен от вкъщи навън, където е шумно и пълно с всякакви непознати миризми и неща, а той никога не е бил навън и ужасно много се страхува. А на доктор трябваше да го водя, за да го кастрираме - и на мен не ми беше приятно, просто беше крайно наложително предвид създалата се ситуация вкъщи с нова женска котка... и така...

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
Оо.. това за кастрирането ме натъжи =/ може би си е махнал мустаците нарочно - не иска да е жена с мустаци 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Вчера сънувах,че съм в час по руски.Странното беше,че в съня ми присъстваха почти всички от класа ми.Замислих се,че повечето от тях не съм ги виждал от бала през май миналата година,а съм имал толкова хубави моменти с тях,но всеки пое по пътя си.Не ми се беше случвало да сънувам толкова ясно сън,който така точно да ме пренесе отново в миналото и носталгията ме обзе за необратимо отишлите си хубави ученически години 
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Поредната доза турска пропаганда в България.