Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Да беше учил навреме, бро 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- sistel
- В началото бе словото
Не трябва ли да е по - нисък? Попълване на местата от резерви, които са със стотни по-малко от минималния бал за класиране?svetlio.varna. написа:Същият както и при първо и второ класиране - по-висок бал.
aozora написа:Убийствена трагедия...
-
Хриска
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Какъв ти е балът ако не е тайнаwhite_cat написа:АзХриска написа:Някой бори ли се за място в начална и предучилищна педагогика ? Дано няма желаещиДано сме вътре крайно време е
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ти ме питаш какъв е критерият за прием, демек от двама неприети на 1 и 2 калсиране, кой от тях ще влезе - ще влезе тоя с по-високия бал. Естествено, че този бал ще бъде по-нисък от минималния на второ класиране.sistel написа:Не трябва ли да е по - нисък? Попълване на местата от резерви, които са със стотни по-малко от минималния бал за класиране?svetlio.varna. написа:Същият както и при първо и второ класиране - по-висок бал.
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Абе аз искам да попитам нещо от любопитство, че е голям парадокс - все едно на това 3-то класиране приемат над бройката! : Значи мен ме приеха още на I кл., I ж., записах се, и след като излезе II-то класиране на персонална информация ми изписа, че за специалността "Молекулярна биология" са се записали 52 жени, като бройката е 50 /с равни балове последните, затова 52/, но следва че в тази спец. всички места са се попълнили, а сега излиза, че има свободни места в нея, а всъщност всички 50 са били заети след II класиране
Същият парадокс го има и за специалностите "Биология" и "Екология и ООС". 
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 21:02, променено общо 5 пъти.
- sistel
- В началото бе словото
"Ти ме питаш какъв е критерият за прием, демек от двама неприети на 1 и 2 калсиране, кой от тях ще влезе - ще влезе тоя с по-високия бал. Естествено, че този бал ще бъде по-нисък от минималния на второ класиране."
Схванах логиката на изказването ти, но със закъснение
Вместо - (-) тряваше да сложиш - (по). Мерси за информацията, която постоянно пишеш, много е полезно 
Схванах логиката на изказването ти, но със закъснение
aozora написа:Убийствена трагедия...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Вероятно е пишело, че са приети 52 жени, част от които не са се запислаи и така са освободили места за допълнителния прием.Elitsa Abstract написа:Абе аз искам да попитам нещо от любопитство, че е голям парадокс - все едно на това 3-то класиране приемат над бройката! : Значи мен ме приеха още на I кл., I ж., записах се, и след като излезе II-то класиране на персонална информация ми изписа, че за специалността Молекулярна биология са се записали 52 жени, като бройката е 50 /с равни балове последните, затова 52/, но следва че за тази спец. всички места са попълнени, а сега излиза, че има свободни места в нея, а всъщност всички 50 са били заети след II класиранеСъщият парадокс го има и за специалностите Биология и Екология и ООС?
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Да, наистина може и така да е, но си помислих, че дават информация за записани т. к. аз вече бях "записана". 
- Катето
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология.
- Курс: първи
Защо никъде не пише колко бройки приемат за мед.рехабилитация и ерготеерапия?
Руска филология-1 курс.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Защото имат известни приблеми с тая специалност. И в стандартния план за прием я нямаше обявена, но все пак имаше приети. Дали има незаети места - един ректор знае...
Предполагам че минималният бал за 3-то ще падне с една еденица от този на 2-ро
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Може и с повече за някои специалности.
- prizivzaborba
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хейтърската тема е тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 37&t=17951 Там си плюйте колкото искате върху СУ. Тук е темата за разясняване на подробностите около допълнителния прием. Офф-топикът ще бъде трит без предупреждение.
svetlio.varna
ПП: Mнение, коригирано от модератор не подлежи на повторна промяна от страна на потребителя. Има си тема за мнения относно работата на модераторите. Там можеш свободно и демократично да заявиш позицията си. Тук обаче тя се счита за офф-топик.
svetlio.varna
svetlio.varna
ПП: Mнение, коригирано от модератор не подлежи на повторна промяна от страна на потребителя. Има си тема за мнения относно работата на модераторите. Там можеш свободно и демократично да заявиш позицията си. Тук обаче тя се счита за офф-топик.
svetlio.varna
Последно промяна от prizivzaborba на 10 Авг 2010, 22:43, променено общо 1 път.
Аз пък смятам, че от университета направиха компромис с първият етап на това класиране защото в този случай няма да се плаща нова такса за разглеждане на документите. А това че някой е бил приет на по - задно желание а не се е записал си е негов проблем Да не е писана специалност която не иска да учи 
- LinMinkova
- В началото бе словото
- Специалност: Чакане
- Курс: кандидат-студент
"deny" - Подкрепям те напълно! Надявам се вече да си хвана влака за София защото билета взе да избелява... Искърското дефиле е по красиво от Янтра.. Успех на всички!!
И не забравяйте една източна мъдрост, която гласи : “Този, който побеждава другите, е силен, а който побеждава себе си, е могъщ”.