алчният не спира парите да дублира....HeyGod написа:Просто е нереално.
Варна,олиймпииски размери,чисто нов басейн от миналата година:
Вход за граждани - 4 лв. , за учащи - 2 лв.
София,сносен басейн,сравнително поддържан и нов:
Вход - от 8 лв. нагоре...
Плуване?
Модератори: ники, Methuselah
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: Плуване?
memento mori
- tattoo_waist
- В началото бе словото
- Специалност: Унгарска Филология
- Курс: четвърти
Отбора по плуване -СУ
Здравйте.
Някой може ли да ми каже как и кога трябва да се запиша в отбора по плуване-жени на СУ.Тази година ще съм първи курс и никой не ми е казал нищо.Дали трябва предварително да отида и т.н.? Мерси предварително.От другите теми за плуване не виждам нищо ново от близките няколко години и затова пускам тази тема.

Някой може ли да ми каже как и кога трябва да се запиша в отбора по плуване-жени на СУ.Тази година ще съм първи курс и никой не ми е казал нищо.Дали трябва предварително да отида и т.н.? Мерси предварително.От другите теми за плуване не виждам нищо ново от близките няколко години и затова пускам тази тема.
The pursuit of happiness is the chase of a lifetime!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не съм запознат конкретно с плуването, но мисля, че още е твърде рано. Не вярвам да е нужно да ходиш предварително. Като почне семестърът, ще се запознаеш с всичко.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: Отбора по плуване -СУ
Така ... записванията обикновено се обявяват кога стават на таблото пред спортния департамент - 120 стая в ректората май беше ? Да ме поправи някой,ако греша.tattoo_waist написа:Здравйте.
Някой може ли да ми каже как и кога трябва да се запиша в отбора по плуване-жени на СУ.Тази година ще съм първи курс и никой не ми е казал нищо.Дали трябва предварително да отида и т.н.? Мерси предварително.От другите теми за плуване не виждам нищо ново от близките няколко години и затова пускам тази тема.![]()
Примерно повечето спортове са 1-вата седмица т.е. от 1 до към 10-ти октомври. Плуването последния път беше в края на октомври доколкото помня. Отиваш си на басейна,избираш си час и ако има свободни места те записват.
Но щом искаш за отбора това няма да важи за теб,може да кажеш на треньора,че си тренирала и искаш да се пробваш за отбора и тя ще ти каже кога да отидеш,защото за отбора си имат отделни часове. Винаги са следобед - след 16-17ч.
Няма много какво да се занимаваш.Винаги се намират места,за отбора още повече. Най-малкото ще ти обърнат внимание. Повечето хора там биха се удавили,добре че басейна е метър и 50.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- tattoo_waist
- В началото бе словото
Много благодаря за изчерпателния отговор.Интересувам се тъй като тренирам плуване,и наистина го правя с удоволствие,затова имам желание да се запиша.Ще се радвам ако успея и да допринеса нещо за отбора.
Аз имам уводен курс от септември в университета така че ще се ориентирам каде е. Благодаря още веднъж.

- HeyGod
- Легендарен флуудър
А от София ли си ?
Интересно ми е къде тренираш.Аз в университета почти нищо не успях да науча и искам сега да се запиша някъде през оставащото време от лятото.Така и така съм в София ...
Интересно ми е къде тренираш.Аз в университета почти нищо не успях да науча и искам сега да се запиша някъде през оставащото време от лятото.Така и така съм в София ...
Pick your moment and make the right play...

- tattoo_waist
- В началото бе словото
- Bang Bang Bang
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
- Курс: първи
Аз тази година съм първи курс и също се ориентирам към плуването. Никога не съм тренирала, но от малка мога да плувам и мисля, че се справям добре хаха 
(What y'all want?)
Unconditional Love (no doubt)
Unconditional Love (no doubt)
-
blatna feq
- В началото бе словото
- Специалност: Исторически факултет
- Курс: първи
Здравейте
! Четох мн неща, но все пак да попитам
........ тъй като само един час (и то астрономичен) ми се струва изключително малко на седмица, дали ни е позволено да ходим и извънредно в този басейн или да си плащам и да ходя и в друг да тренирам
?
- Hristine
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
здравейте всички
понеже не ми се рови из целия форум за инфо имам така няколко въпроса свързани с плуването
1 искам да питам дали този отбор по плуване взима участие по състезания или е просто като час , в който се учиш да плуваш иии 2 има ли някаква възможност да се взимат повече часове за седмицата
извинявам се ако вече нали са зададени тези въпроси , но чесно казано ме мързи да преглеждам толкова мнения и страници 
1 искам да питам дали този отбор по плуване взима участие по състезания или е просто като час , в който се учиш да плуваш иии 2 има ли някаква възможност да се взимат повече часове за седмицата
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Всички представителни отбори на Университета провеждат целенасочена и задълбочена подготовка за участие в състезание, включително и отборите по плуване - мъже и жени.
За броя на тренировките трябва да се говори лично с преподавателите по плуване, но мисля, че имат 3 или 4 тренировки седмично.
Освен това има летни и зимни лагери за всички студенти. Скоро предстои такъв.
Но за повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт.
За броя на тренировките трябва да се говори лично с преподавателите по плуване, но мисля, че имат 3 или 4 тренировки седмично.
Освен това има летни и зимни лагери за всички студенти. Скоро предстои такъв.
Но за повече информация вижте в страницата на Департамента по спорт.
-
JohnGalt
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: кандидат-студент
Плуване без записване?
Здравейте,
Съжалявам ако въпросът е задаван и преди, доста време търсих, но не успях да намеря отговор из темите.
Мога ли да посещавам басейна на СУ без заплащане, ако не съм записал спорт плуване, и ако да, то в кои дни и часове?
Съжалявам ако въпросът е задаван и преди, доста време търсих, но не успях да намеря отговор из темите.
Мога ли да посещавам басейна на СУ без заплащане, ако не съм записал спорт плуване, и ако да, то в кои дни и часове?
"Don't you know what you want? How can you stand it, not to know?"
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: Плуване без записване?
Ако искаш да плуваш без да си се записал, трябва да си плащаш, а можеш да се запишеш само ако си студент. За дни и часове се разходи до Академика и провери
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
The Phenomenon
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
Плуване на СУ - Шибани крадци
Пиша, за да не изгорите като мен.
Плуването на СУ е на 4 КМ. Днес от раницата ми изчезна супер скъп часовник, а аз СПЕЦИАЛНО си я оставям пред очите на шибаната лелка, която седи срещу закачалките. Днес по погрешка си взех часовника. Всички се правят на ударени, управителя е гаден циганин, който каза "Вие не знаете ли, че тук е така има по 1000 кражби на месец, що си носите парите", един от служтелите напълно ненормален каза същото, дори ми показа снимка на човека, който смята, че краде. Пълен абсурд. Лелките се правят на ударени, полицията дори не пожела да дойде, каза да пусна жалба.
Не ходете на плуване, а ако вече ходите - не носете абсолютно нищо. В Академик се краде на поразия от проклетите шибани служители.
Плуването на СУ е на 4 КМ. Днес от раницата ми изчезна супер скъп часовник, а аз СПЕЦИАЛНО си я оставям пред очите на шибаната лелка, която седи срещу закачалките. Днес по погрешка си взех часовника. Всички се правят на ударени, управителя е гаден циганин, който каза "Вие не знаете ли, че тук е така има по 1000 кражби на месец, що си носите парите", един от служтелите напълно ненормален каза същото, дори ми показа снимка на човека, който смята, че краде. Пълен абсурд. Лелките се правят на ударени, полицията дори не пожела да дойде, каза да пусна жалба.
Не ходете на плуване, а ако вече ходите - не носете абсолютно нищо. В Академик се краде на поразия от проклетите шибани служители.