Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
santoria написа:имам питане,
специалностите, който съм писала по конкретно задочните, нямат свободни места, тоест нищо не правя нали така ?
сигурна съм,че другата година ще си вътре (hug)
Благодаря за подкрепата, но догодина едва ли ще кандидаствав отново в су (hug)
ако стане нещо на втория етап на незаетите места- добре, ако ли не - су ще остане без мен
Santoria, Много ми се иска да извадим късмет. Щом в това хубаво време стойм тук - значи много искаме да учим в СУ. Затова ти желая късмет, желая късмет и на себе си.
Един въпрос значи аз се явявах на изпитите и не си харесвах оценките и бях решила да не се записвам за класиранията защото нямаше смисъл .Сега пише че документи не се подават, това значи ли че само тези дето са участвали в класиранията но неприети само могат да участват? Така е нали?
Olly написа:Един въпрос значи аз се явявах на изпитите и не си харесвах оценките и бях решила да не се записвам за класиранията защото нямаше смисъл .Сега пише че документи не се подават, това значи ли че само тези дето са участвали в класиранията но неприети само могат да участват? Така е нали?
Така е да.
Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
deny написа:Santoria, Много ми се иска да извадим късмет. Щом в това хубаво време стойм тук - значи много искаме да учим в СУ. Затова ти желая късмет, желая късмет и на себе си.
И на мен ми се иска deny, Благодаря ти много много късмет и на теб, за кой специалности кандидастваш ?