Първокурсници 2010/2011

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Първокурсници 2010/2011

Мнение от Шепот »

Не е.
Вчера от Инициативата против орязване на парите за образование (група студенти от различни факултети, които се събрахме покрай орязванетона стипендиите да направим подписка и продължихме и занапред) бяхме в Ректората да търсим отговор на едно свое писмо до Ректора. Не намерихме нито него, нито заместниците му, но все пак говорихме с хора от администрацията и се опитахме да попитаме за третото класиране. Отговорът беше "утре ще се знае, още се мисли". Повече от ясно е, че нищо не се "мисли" още, а са си го "измислили" отдавна, но дори ден преди крайния срок не желаеха да ни дадат никаква информация.
Това е най-потайният университет. Тайна е какви са антикризисните мерки (от които теглим именно ние, студентите), тайна е как се случва третото класиране до буквално последния момент, тайна е всичко. Думи нямам вече. :x
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Свободни места има единствено за Книгоиздаване.
Три момчета и пет момичета.
А журналистика в задочна форма на обучение също има свободни места: 2 момчета, 3 момичета.
При ВО задочно са: 2 момчета, 2 момичета.
Успех.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Chinedu_Obasi
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от Chinedu_Obasi »

Има три свободни места за книгоиздаване за момчета....минималния бал от второ класиране е 21.89, а моя е 21.61...според вас имам ли шанс да попадна сред тези три места?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Да, голям при това.
Facebook
Изображение
Chinedu_Obasi
В началото бе словото

Мнение от Chinedu_Obasi »

дано си прав, Светльо, ше черпя ако стане :)
Аватар
rage_killer
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от rage_killer »

mirena_z написа: Е да, но все пак мисля, че изборът ми е правилен ! :rr:
Желая ти успех :sun:s
angeloff написа: :scratch: егати тъпото сравнение, кой глупак ще иска да отиде в черната Алжиранция в тъпата Сорбона?
А за тебе не знам... :xs Самия факт, че подписа ти е "Русе.", а интересите "Tiesto", допълва образа ти аграрен тип с големи претенции и уста. Дано те смачка по-бързо реалността :mm:s
Изображение
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

:salute:
Щом си казал/а.

Аз съм на мнение, че Франция с либералната си емиграционна политика си вкарва автогол, няма да е далеч годината, в която и френския президент ще е черен. За мен реализация и образование във Франция няма, ако ще и мормоните да продават бонбони в Сорбоната. :salute:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Titan
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Titan »

Баси, кви неща ви вълнуват :P Споко бе, хора, още не сме журналисти, ше има тепърва да си обсъждаме скучни и неинтересуващи ни проблеми като имиграционната политика на Франция, дайте да си говорим за... ба ли го, примерно що си избрахте да следвате журналистика или каквото и да е във ФЖМК?

Мен лично шефа ме накара :lol: Не точно Журналистика де, ама предвид умопомрачителните ми познания по общите училищни предмети и работата ми в медия (заобиколен от журналисти и писачи, като към вторите спадам и аз) накрая не се сетих за нещо друго подходящо :lol: Пък и си ме кефи да пиша. А, плюс надеждата, че няма да има много математика :roll:

Нали няма много математика? :roll:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
Lunatica
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване (party)
Обратна връзка:

Мнение от Lunatica »

до колкото аз съм запозната няма НИКАКВА математика :cheers: просто сбъдната мечта, никакви цифви, без сметки или каквото и да било :P
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

Lunatica написа:до колкото аз съм запозната няма НИКАКВА математика :cheers: просто сбъдната мечта, никакви цифви, без сметки или каквото и да било :P
Това е сбъднатата ми мечта =))
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Аватар
rage_killer
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от rage_killer »

angeloff написа::salute:
Щом си казал/а.

Аз съм на мнение, че Франция с либералната си емиграционна политика си вкарва автогол, няма да е далеч годината, в която и френския президент ще е черен. За мен реализация и образование във Франция няма, ако ще и мормоните да продават бонбони в Сорбоната. :salute:
Изобщо не ставаше дума за Франция, расистче малко... whatever :connie_duckyfllyfast:
Titan написа:Баси, кви неща ви вълнуват :P Споко бе, хора, още не сме журналисти, ше има тепърва да си обсъждаме скучни и неинтересуващи ни проблеми като имиграционната политика на Франция
:salute: :JC_goodpost:
Изображение
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Titan написа:Баси, кви неща ви вълнуват :P Споко бе, хора, още не сме журналисти, ше има тепърва да си обсъждаме скучни и неинтересуващи ни проблеми като имиграционната политика на Франция, дайте да си говорим за... ба ли го, примерно що си избрахте да следвате журналистика или каквото и да е във ФЖМК?

Мен лично шефа ме накара :lol: Не точно Журналистика де, ама предвид умопомрачителните ми познания по общите училищни предмети и работата ми в медия (заобиколен от журналисти и писачи, като към вторите спадам и аз) накрая не се сетих за нещо друго подходящо :lol: Пък и си ме кефи да пиша. А, плюс надеждата, че няма да има много математика :roll:

Нали няма много математика? :roll:
За да пиша. И с надеждата, че учейки и практикувайки, ще срещна тук-таме и мислещи хора. Като нямам никакво намерение или желание да се занимавам с политика и разследваща журналистика.

п.п. Много ми е интересно ще успее ли да го направи още по-добро.
Everyone is king when there's no one left to pawn
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

За да стана първият свестен спортен журналист от двайсетина години насам, откакто Мичмана почина няма свестен журналист, само отчасти Борис Касабов, но с неговите филигрални коментари по Про БГ и Ринг БГ си еба майката.

А сега сериозно, това го искам от сигурно 10 години, но знам, че трудното едва сега започва.

А дали Любен Дилов ще направи L'Europeo по-добро, няма съмнение. Най-малкото, че е тъмносин :twisted:

П.П. Не виждам нищо странно да ме вълнува външната политика на такива страни. Някои се интересуват от тоалетите на Андреа, други от заплатите и далаверите, а трети от политика. За всеки влак си има пътници. Поне поговорки знам. :lol:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Titan
В началото бе словото

Мнение от Titan »

Lunatica написа:до колкото аз съм запозната няма НИКАКВА математика :cheers: просто сбъдната мечта, никакви цифви, без сметки или каквото и да било :P
А, тва вече е приказка 8) Макар че подочух, че тези, захванали се с радио и телевизия учат някакви вълни, изчисляват някви глупости... не разбрах и аз, ама ми се стори тегава история :roll:

/off - готин ник... :D Aко идва от там, откъдето си мисля, значи ще се съберем повече фенове, отколкото очаквах :P

Колкото до L'Europeo, вече виждам доста хора да го разлистват по рейсовете и трамваите, явно вдига рейтинга 8) Един колега чете всеки брой (на него и на още около 20 списания), явно има интересни неща вътре. Жалко, че напоследък четенето ми се изчерпва само с четене на субтитри и изскачащи съобщения "Your SCVs are under attack!" в StarCraft II :lol: Ще взема да прегледам някой и друг брой като се върна в офиса :roll:
2012-та светът щял да свърши, копелета. Мен ми е все едно... стига да не свърши върху мен!
Industrial/Modern/Power фундаметълист! :)
Аватар
Cve Camel
В началото бе словото
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от Cve Camel »

Абе колега, по-'арно излез пийни една бира недей седя пред PC-то, че на сичко отгоре ше земеш да го изгориш :beach: Прочети това и пусни климатику, че след малко че вариш яйца на видеото :mrgreen:
Не се страхувайте от съвършенството - никoга няма да го достигнете.
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”