Незаети места

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
makarena
В началото бе словото

Re: Незаети места

Мнение от makarena »

еми че не е мястото не е спор няма но ти тогава какво правиш тука :?: ако имаш да казваш нещо по темата казвай ако не пали. :D
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

elcheto написа:
А ти от къде знаеш за кучетата? Да не си ти от Буземчето ?? :lol:
За съжаление - не .. иначе да съм те ухапал досега ! :lol:

:cat:

Борисе.. в спора се ражда истината :mrgreen: .. ако трябва да седнем и да си мълчим.. нищо хубаво няма да излезе .. пък и тук не става въпрос за това кой е кадърен или кой не е .. а кой го мързи да положи някакви (дори минимални) усилия, за да постигне нещо .. и след като не го е направил.. да омрънка света за световната несправедливост и конспирация, които го спират от това да е студент на СУ
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

@white_cat - И по каква логика според теб след като го е домързяло да научи 20 теми за кандидатстудентския изпит ще изучи 1000 пъти повече неща докато завърши за лекар или адвокат? Само ще гълта парите, предназначени за тези, които имат желание да учат, които и без тва са оскъдни в тая криза.
Facebook
Изображение
lynx
В началото бе словото

Мнение от lynx »

Noctis написа:Lynx..Само един въпрос .. след като са те приели 3-то желание .. предполагам не е написано в картончето от военните .. защо продължаваш да мрънкотиш ?
човека на когото отговори .. Aikaeimin - миналата година е писала само едно желание .. не са я приели.. тази година пак ! .. така се прави.. а не да се попълва оная бланка - ей така.. "да има нещо там" .. щом си го писала.. това ще учиш .. или нищо няма да учиш .. точка
Изтеглила съм си дипломата от третото желание,тъй че до този момент и аз съм никъде и не заемам ничие чуждо място =) Както и да е,не проумявам защо ако балът ми е достатъчен за ПЪРВОТО желание (т.е най-най-силно желаното) ,ще ме закотвят да уча чак третото...Обясни ми,щом знаеш. Притеснителното е (пак повтарям)-никъде не пише,че е проблем, ако си се класирал вече някъде. Не трябва ли тази информация да е достъпна до кандидатите,за да може всеки да си прецени как да подреди желанията си оптимално в негова полза? Както и да е,не вярвам да ме разберете...
Силно се надявам ръководството на СУ да внесе промени в правилника,за да няма ощетени и за да не се руши авторитетът на университета.
Последно промяна от lynx на 10 Авг 2010, 13:02, променено общо 1 път.
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

офффф да сигурно е така :) тебе като са те приели кво праиш тука или пиши нещо по темата или бегай....мамини и татини не ни трябват
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

Светльо, бабаитът и лольото няма да могат да си вземат изпитите още първи семестър и ще се изпарят, ако системата беше друга. Доказано е, че действа в редица други страни. /по-голямата част от цивилизования свят/ При положението, каквото е сега, е по-вероятно лольото и бабитът да влязат, като бутнат няк'ви пари, да кретат някакси и да завършат. И после да 'защитават' хора в съда или да ги 'лекуват'.
Това с партията беше много ненамясто, защото точно нашия модел на 'вишу', какъвто е сега, е 'партиен'.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

makarena написа:еми че не е мястото не е спор няма но ти тогава какво правиш тука :?: ако имаш да казваш нещо по темата казвай ако не пали. :D
Кой си ти, че да ме питаш какво правя тук?
Под по-голям въпрос е ти какво правиш тук с тоя респект към пунктуацията и тия космически претенции.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

lynx написа:
Изтеглила съм си дипломата от третото желание,тъй че до този момент и аз съм никъде и не заемам ничие чуждо място =) Както и да е,не проумявам защо ако балът ми е достатъчен за ПЪРВОТО желание (т.е най-най-силно желаното) ,ще ме закотвят да уча чак третото...Обясни ми,щом знаеш. Притеснителното е (пак повтарям)-никъде не пише,че е проблем, ако си се класирал вече някъде. Не трябва ли тази информация да е достъпна до кандидатите,за да може всеки да си прецени как да подреди желанията си оптимално в негова полза? Както и да е,не вярвам да ме разберете...
Силно се надявам ръководството на СУ да внесе промени в правилника,за да няма ощетени и за да не се руши авторитета на университета.
Ами явно НЕ ТИ СТИГА бала за ПЪРВОТО ЖЕЛАНИЕ щом не си приета в него .. какво неясно има дотук ????????????????????
Да не си ги писала другите желания.. толкова хора предупреждаваха по милиард пъти да се внимава като се пишат желанията.. вие - не .. еми хубаво ! Приета си нещо .. take it or leave it .
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

aikaeimin написа:Светльо, бабаитът и лольото няма да могат да си вземат изпитите още първи семестър и ще се изпарят, ако системата беше друга. Доказано е, че действа в редица други страни. /по-голямата част от цивилизования свят/ При положението, каквото е сега, е по-вероятно лольото и бабитът да влязат, като бутнат няк'ви пари, да кретат някакси и да завършат. И после да 'защитават' хора в съда или да ги 'лекуват'.
Това с партията беше много ненамясто, защото точно нашия модел на 'вишу', какъвто е сега, е 'партиен'.
И сега всички имат равни шансове, само дето ако махнем КСК изпитите бройките ще бъдат запъкнени именно от споменатите вече индивиди, а не от най-заслужилите... Мен тва точно на "партията-майка" ми напомня? История учил ли си?
Facebook
Изображение
Аватар
TheRain
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна Биология
Курс: първи

Мнение от TheRain »

Елче какъв ти е балът и за коя специалност се гласиш?! (сори, че отговарям чак сега ама си търсех аватар) :):)
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

Изображение
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

svetlio.varna написа:И сега всички имат равни шансове, само дето ако махнем КСК изпитите бройките ще бъдат запъкнени именно от споменатите вече индивиди, а не от най-заслужилите... Мен тва точно на "партията-майка" ми напомня? История учил ли си?
Все си мислех, че е очевидно, че съм от женски пол.. xD
Учила съм история, да. Ти за образователната система в САЩ и по-голямата част от Европа, обаче, май не си и чувал даже. Интересно как на тях не им напомня за 'партията-майка'. Моля те, не говори глупости.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Аватар
TheRain
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна Биология

Мнение от TheRain »

Ама България не е САЩ..
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

Изображение
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 011_godina

Радвай се народе излезнаха :cheers:
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
DMrocks
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология - Сръбско-хърватски

Мнение от DMrocks »

Хайде тихо! Излезе!
Now let your mind do the walking
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

arina написа:Поне не се изразявам като каруцар.
А предпочиташ хората да са неграмотни, но не и каруцари. Да, тогава съвсем ще заприличат на теб, баща ти и майка ти, и цялата ви семейна идилия. Царство, бе!
То и сега поколението почти няма шанс за развитие, та тогава съвсем ще го лишите от такъв.
Последно промяна от Borisg на 10 Авг 2010, 13:35, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”