Незаети места
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Незаети места
еми че не е мястото не е спор няма но ти тогава какво правиш тука
ако имаш да казваш нещо по темата казвай ако не пали. 
За съжаление - не .. иначе да съм те ухапал досега !elcheto написа:
А ти от къде знаеш за кучетата? Да не си ти от Буземчето ??
Борисе.. в спора се ражда истината
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
@white_cat - И по каква логика според теб след като го е домързяло да научи 20 теми за кандидатстудентския изпит ще изучи 1000 пъти повече неща докато завърши за лекар или адвокат? Само ще гълта парите, предназначени за тези, които имат желание да учат, които и без тва са оскъдни в тая криза.
Изтеглила съм си дипломата от третото желание,тъй че до този момент и аз съм никъде и не заемам ничие чуждо място =) Както и да е,не проумявам защо ако балът ми е достатъчен за ПЪРВОТО желание (т.е най-най-силно желаното) ,ще ме закотвят да уча чак третото...Обясни ми,щом знаеш. Притеснителното е (пак повтарям)-никъде не пише,че е проблем, ако си се класирал вече някъде. Не трябва ли тази информация да е достъпна до кандидатите,за да може всеки да си прецени как да подреди желанията си оптимално в негова полза? Както и да е,не вярвам да ме разберете...Noctis написа:Lynx..Само един въпрос .. след като са те приели 3-то желание .. предполагам не е написано в картончето от военните .. защо продължаваш да мрънкотиш ?
човека на когото отговори .. Aikaeimin - миналата година е писала само едно желание .. не са я приели.. тази година пак ! .. така се прави.. а не да се попълва оная бланка - ей така.. "да има нещо там" .. щом си го писала.. това ще учиш .. или нищо няма да учиш .. точка
Силно се надявам ръководството на СУ да внесе промени в правилника,за да няма ощетени и за да не се руши авторитетът на университета.
Последно промяна от lynx на 10 Авг 2010, 13:02, променено общо 1 път.
офффф да сигурно е така
тебе като са те приели кво праиш тука или пиши нещо по темата или бегай....мамини и татини не ни трябват
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Светльо, бабаитът и лольото няма да могат да си вземат изпитите още първи семестър и ще се изпарят, ако системата беше друга. Доказано е, че действа в редица други страни. /по-голямата част от цивилизования свят/ При положението, каквото е сега, е по-вероятно лольото и бабитът да влязат, като бутнат няк'ви пари, да кретат някакси и да завършат. И после да 'защитават' хора в съда или да ги 'лекуват'.
Това с партията беше много ненамясто, защото точно нашия модел на 'вишу', какъвто е сега, е 'партиен'.
Това с партията беше много ненамясто, защото точно нашия модел на 'вишу', какъвто е сега, е 'партиен'.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кой си ти, че да ме питаш какво правя тук?makarena написа:еми че не е мястото не е спор няма но ти тогава какво правиш тукаако имаш да казваш нещо по темата казвай ако не пали.
Под по-голям въпрос е ти какво правиш тук с тоя респект към пунктуацията и тия космически претенции.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Ами явно НЕ ТИ СТИГА бала за ПЪРВОТО ЖЕЛАНИЕ щом не си приета в него .. какво неясно има дотук ????????????????????lynx написа:
Изтеглила съм си дипломата от третото желание,тъй че до този момент и аз съм никъде и не заемам ничие чуждо място =) Както и да е,не проумявам защо ако балът ми е достатъчен за ПЪРВОТО желание (т.е най-най-силно желаното) ,ще ме закотвят да уча чак третото...Обясни ми,щом знаеш. Притеснителното е (пак повтарям)-никъде не пише,че е проблем, ако си се класирал вече някъде. Не трябва ли тази информация да е достъпна до кандидатите,за да може всеки да си прецени как да подреди желанията си оптимално в негова полза? Както и да е,не вярвам да ме разберете...
Силно се надявам ръководството на СУ да внесе промени в правилника,за да няма ощетени и за да не се руши авторитета на университета.
Да не си ги писала другите желания.. толкова хора предупреждаваха по милиард пъти да се внимава като се пишат желанията.. вие - не .. еми хубаво ! Приета си нещо .. take it or leave it .
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И сега всички имат равни шансове, само дето ако махнем КСК изпитите бройките ще бъдат запъкнени именно от споменатите вече индивиди, а не от най-заслужилите... Мен тва точно на "партията-майка" ми напомня? История учил ли си?aikaeimin написа:Светльо, бабаитът и лольото няма да могат да си вземат изпитите още първи семестър и ще се изпарят, ако системата беше друга. Доказано е, че действа в редица други страни. /по-голямата част от цивилизования свят/ При положението, каквото е сега, е по-вероятно лольото и бабитът да влязат, като бутнат няк'ви пари, да кретат някакси и да завършат. И после да 'защитават' хора в съда или да ги 'лекуват'.
- TheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
- Курс: първи
Елче какъв ти е балът и за коя специалност се гласиш?! (сори, че отговарям чак сега ама си търсех аватар)
:)
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

- aikaeimin
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Все си мислех, че е очевидно, че съм от женски пол.. xDsvetlio.varna написа:И сега всички имат равни шансове, само дето ако махнем КСК изпитите бройките ще бъдат запъкнени именно от споменатите вече индивиди, а не от най-заслужилите... Мен тва точно на "партията-майка" ми напомня? История учил ли си?
Учила съм история, да. Ти за образователната система в САЩ и по-голямата част от Европа, обаче, май не си и чувал даже. Интересно как на тях не им напомня за 'партията-майка'. Моля те, не говори глупости.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- TheRain
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
Ама България не е САЩ..
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

- white_cat
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А предпочиташ хората да са неграмотни, но не и каруцари. Да, тогава съвсем ще заприличат на теб, баща ти и майка ти, и цялата ви семейна идилия. Царство, бе!arina написа:Поне не се изразявам като каруцар.
То и сега поколението почти няма шанс за развитие, та тогава съвсем ще го лишите от такъв.
Последно промяна от Borisg на 10 Авг 2010, 13:35, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg