Незаети места

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
makarena
В началото бе словото

Re: Незаети места

Мнение от makarena »

Като излязат незаетите места трябва ли да подаваме документи отново (при положение, че не са ме приели на нито едно от класиранията) или автоматично ни добавят за незаетите като ресерва?

Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица е задължително.
svetlio.varna
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Пиши на кирилица първо, а според мен автоматично Ви приемат в незаетите места :) Но ще видиш днеска, когато ги изнесат свободните места.
deny
В началото бе словото

Мнение от deny »

След като излезе списакът с незаетите места се подават наново документи за кандидатстване.
Затова второто класиране беше окончателно. Днес трябва да стане ясно има ли свободни места, колко са и начина по който ще може да се кандидатства за тях.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Макарена, много добре си е организирана... за тях, не и за нас, (кандидат-)студентите. :(
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

е да така е :) но какви са тия работи да кажат дайте пари и ще влезнете
deny
В началото бе словото

Мнение от deny »

Шепот написа:Макарена, много добре си е организирана... за тях, не и за нас, (кандидат-)студентите. :(
Е аз пък се сърдя предимно на себе си :drunken:
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

шепот ще ми пратиш ли после адреса кадето са излезли тия пусти незаети места :)
elcheto
В началото бе словото

Мнение от elcheto »

Здравейте и от мен. Аз съм на същото дередже, нито на първо, нито на второ ме приха. Малко "болка за умиране" ми беше, но пък ще се боря до край :) . Искам само да кажа нещо по отношение на момичето което чак до статия в нета стигнала с нейните "болежки". Мен на първо не ми стигаха някви 0.63 стотни за "Мед.сестра", но го преглътнах. Кандидатствам с матура по биология на която имам 5, дипломата ми също е 5, за жалост само оценката от дипломата по биология ме прееба - 4-ка. Но, мисля, че това 3-то класиране или запълване на незаети места или както искате го наречете се прави точно за такива като мене и още сигурно доста хора като гледам форума, за да ни се даде шанс и ние да кажем "приеха ме". Вас вече ДВА ПЪТИ са ви приели и пак не сте доволни, щом са те приели на нещо дето ти го има написано в документите, значи я искаш тази спецялност. Незнам това е мойто мнение, просто доста банално ми изглеждаха всичките писания на това момиче , малко тип "Знаеш ли коя съм аз?" :)

А за това 3-то,5-то .. хилядно скандално класиране, аз до колкото разбрах май трябва да си подаваме пак документите както първия път.Т.е 6 лв за документи, и 30 лв за разглеждане с копие от дипломата.Но да не пускам "грешни мухи" ще чакаме великата информация днеска. :)
А и честито на вече новоприетите студенти :)
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

дени да ли ще излязът скоро как мислиш :?:
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

елче на мен оценката по бел на матурата ми е 5 по география ми е 4 а общо ми е 5 за дипломата.тия колко искат да имаме.вече се нервирам много.не те просто искат с изпити за да им давам повече пари няма да стане тая.
deny
В началото бе словото

Мнение от deny »

Много се надявам да излезнат по - скоро. Аз също съм кълбо от нерви.. Задавам си куп въпроси, но това което можем да направим в случая е да чакаме. :bounce:
makarena
В началото бе словото

Мнение от makarena »

по дяволите права си.като излязът ще ми пратиш ли адреса моля те.
Аватар
Kkrisko
В началото бе словото
Специалност: ск
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Kkrisko »

цъкайте и едно ЛС и на мене :)
как???
deny
В началото бе словото

Мнение от deny »

Аз също мисля, чехора които са били приети в специалност която са посочили нямат основание да се сърдят. По този начин са лишили човек който иска да учи точно това :flower:
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

makarena написа:елче на мен оценката по бел на матурата ми е 5 по география ми е 4 а общо ми е 5 за дипломата.тия колко искат да имаме.вече се нервирам много.не те просто искат с изпити за да им давам повече пари няма да стане тая.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Не сте нагли обаче.. искаш да влезнеш без изпит, за да ти е по-лесно .. кажи си го - никой няма да ти се смее.. само че не си права..
Тия изпити са си там, за да се отделят кадърните от некадърните .. и за да има сериозно приравняване между всички училища в БЪлгария.. а не да се състезават Иванчо от Немската с 4-ка .. и Вуна от с. Грудово с 6-ца в дипломата..
Не се излагайте.. да сте се явили на изпитите .. едва ли 30-те лева са особен проблем, след като ще плащате доста по-сериозни суми за семестриални такси ..
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”