Незаети места

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
neber
В началото бе словото

Re: Незаети места

Мнение от neber »

Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
zizka
В началото бе словото

Мнение от zizka »

neber написа:Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
ЕСТЕСТВЕНО И СЕГА ЧАКАМЕ НА ТИЯ :swear:s ДА ИЗМИСЛЯТ :swear:s ЦЯЛА ГОДИНА ЗА КАКВО УЧИХ НЗ ;((((( И СЪМ ИЗТЪРВАЛА ВСИЧКО СРОКОВЕ ВЕЧЕ В ДРУГИТЕ ЗАЩОТО БЯХ ПРИЕТА В СУ НЕМОГА ДАПОВЯРВАМ ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА

Да обяснявам ли защо го цензурирах?
svetlio.varna
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Предполагам имаш отличен на изпитите, след като си учила цяла година и си се записала в желаната от теб специалност още на първо класиране ? :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

neber написа:Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
Тези пък глупости кой Ви ги каза? О.О
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Хриска
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Хриска »

А колко дни след като подадем документи ще разберем дали сме приети ?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Предполагам няма да чакате дълго.
Facebook
Изображение
neber
В началото бе словото

Мнение от neber »

aikaeimin написа:
Тези пък глупости кой Ви ги каза? О.О
Господин Сарказъм.
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

С когото очевидно се познавате много добре.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
smile_faaace
В началото бе словото

Мнение от smile_faaace »

Здравейте ! Бих искала да попитам, след като не съм приета нито на първо , нито на второ класиране, автоматично ли участвам в допълнителното класиране или е необходимо отново да подавам документи ?

Благодаря !
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Пак подаваш документи.
Facebook
Изображение
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Имам един въпрос. Защо е това мнение, че ако човек не е изкарал на приемния си изпит 6,00 не е учил и не е достоен за великото СУ. Когато аз кандидатствах, изкарах на литературата цифром и словом 3,64. Слава Богу, тогава имаше още цели два приемни изпита за моята специалност и благодарение на тях си вдигнах бала, но все пак едната ми оценка е доста нисичка. Въпреки това, вмомента съм от студентите с най-висок успех във факултета като средния ми успех за последната учебна година е 6,00. Така че, съдейки по себе си, а и по други колеги, да се смята, че ако човек изкара една по-кофти оценка на приемен изпит е тъп, недоучил и недостоен за великия университет е смешно.
Затова спрете да се заяждате така плоско с хората, и без това са достатъчно стресирани от самото кандидатстване, което, както би трябвало все още да си спомняте от "висотата" на годините и опита си, не е най-приятната процедура. Само им трябва допълнително масло в огъня.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Шепот написа:Защо е това мнение, че ако човек не е изкарал на приемния си изпит 6,00 не е учил и не е достоен за великото СУ.
Аз имам лични наблюдения, че подобни мнения се изказват от хора, изкарали много добри оценки на конкурсните изпити, но не им е достигнал бала, и другите с по-ниски са влезли :D Което е много жалко, но подобни изказвания са много долни.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Milety
В началото бе словото

Мнение от Milety »

Искам да попитам, като обявят незаетите места, какъв ще е горе долу срока за записване в класирането? Дали ще е до края на тази седмица или ще има и още дни? Не успях да видя от миналата година как са ставали тези организации и за това се обръщам към вас, може някой да знае. И другото, което ме интересува е дали ще може да кандидатсваме за общежития тези, които евентуално сме приети от 3 класиране?
neber
В началото бе словото

Мнение от neber »

Максимум 2-3 дни. + 30 лева.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Да отговоря и на втория ти въпрос - да, ще можете да кандидатствате за общежитие.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”