Незаети места
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Незаети места
Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
ЕСТЕСТВЕНО И СЕГА ЧАКАМЕ НА ТИЯneber написа:Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
Да обяснявам ли защо го цензурирах?
svetlio.varna
Предполагам имаш отличен на изпитите, след като си учила цяла година и си се записала в желаната от теб специалност още на първо класиране ?

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Тези пък глупости кой Ви ги каза? О.Оneber написа:Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
Хриска
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А колко дни след като подадем документи ще разберем дали сме приети ?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Господин Сарказъм.aikaeimin написа:Тези пък глупости кой Ви ги каза? О.Оneber написа:Е, как?! Все пак искаш да участваш в класиране - 30 лева! Искаш да се запишеш? Освен такса за семестъра плащаш още 30 лева, за това че са си хабили мастилото на химикалката. Искаш да участваш в класиране за общежитие? 30 лева. Искаш да отидеш на изпит след сесия? 30 лева. Сега остава да искаш и безплатна диплома...
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
С когото очевидно се познавате много добре.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
smile_faaace
- В началото бе словото
Здравейте ! Бих искала да попитам, след като не съм приета нито на първо , нито на второ класиране, автоматично ли участвам в допълнителното класиране или е необходимо отново да подавам документи ?
Благодаря !
Благодаря !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам един въпрос. Защо е това мнение, че ако човек не е изкарал на приемния си изпит 6,00 не е учил и не е достоен за великото СУ. Когато аз кандидатствах, изкарах на литературата цифром и словом 3,64. Слава Богу, тогава имаше още цели два приемни изпита за моята специалност и благодарение на тях си вдигнах бала, но все пак едната ми оценка е доста нисичка. Въпреки това, вмомента съм от студентите с най-висок успех във факултета като средния ми успех за последната учебна година е 6,00. Така че, съдейки по себе си, а и по други колеги, да се смята, че ако човек изкара една по-кофти оценка на приемен изпит е тъп, недоучил и недостоен за великия университет е смешно.
Затова спрете да се заяждате така плоско с хората, и без това са достатъчно стресирани от самото кандидатстване, което, както би трябвало все още да си спомняте от "висотата" на годините и опита си, не е най-приятната процедура. Само им трябва допълнително масло в огъня.
Затова спрете да се заяждате така плоско с хората, и без това са достатъчно стресирани от самото кандидатстване, което, както би трябвало все още да си спомняте от "висотата" на годините и опита си, не е най-приятната процедура. Само им трябва допълнително масло в огъня.
~ Кътчето ~
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз имам лични наблюдения, че подобни мнения се изказват от хора, изкарали много добри оценки на конкурсните изпити, но не им е достигнал бала, и другите с по-ниски са влезлиШепот написа:Защо е това мнение, че ако човек не е изкарал на приемния си изпит 6,00 не е учил и не е достоен за великото СУ.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Искам да попитам, като обявят незаетите места, какъв ще е горе долу срока за записване в класирането? Дали ще е до края на тази седмица или ще има и още дни? Не успях да видя от миналата година как са ставали тези организации и за това се обръщам към вас, може някой да знае. И другото, което ме интересува е дали ще може да кандидатсваме за общежития тези, които евентуално сме приети от 3 класиране?
Максимум 2-3 дни. + 30 лева.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Да отговоря и на втория ти въпрос - да, ще можете да кандидатствате за общежитие.