Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- CrazyGoD
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Re: Логопедия
Sum, quod eris, quod es, ante fui! (Аз съм това, което ти ще бъдеш, което си, аз бях преди) - Точно в този случай пасва идеално. Вие минахте, сега ние сме на ред 
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.
-
lady_haly
- В началото бе словото
Здравейте, аз също съм приета логопедия. Бях приета още на 1-во класиране, беше ми на второ желание и сега самос е надявам всичко да потръгне. 
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Честито и от мен на новоприетите
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
lady_haly
- В началото бе словото
Благодаря
Имам един въпрос към вече "старите" кучета :Д Тези избираеми предмети.. предполагам не трябва да ги избираме осхте в първи курс или се лъжа ?
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Не се лъжеш, първи курс не се избира нищо само тия, където са ти по програма си караш.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност ако много имаш желание можеш да си избереш факултатив - те са свободно избираеми тези часове и не пречи да запишеш някой още в първи курс, но ествествено е само по желание
Ако много искате ви препоръчвам това да го направите втория семестър - за да се поориентирате малко във факултета и изпитите и т.н.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
lady_haly
- В началото бе словото
Определено бих изчакала поне до втория семестър, точно за да мога да се ориентирам . И ако пожелаем и сме мераклии , може ли да се запише някакъв език ?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за логопедията не знам дали имате право на език, но по пранцип във факултета няма избираема дисциплина чужд език - така че НЕ.... ако има варианти да се запишете, то аз не ги знам
Иначе и аз исках да уча някакъв език, но ми казаха от катедрата по специална педагогика, че няма такава опция .... Но може да не съм се разровила достатъчно и при когото трябва 

-
lady_haly
- В началото бе словото
Аз не че толкова напъвам да уча език, но си мислех, че ако е възможно ще ми е от помощ, защото искам след година-две да запиша китаистика и трябва да взема изпита по английски. Тази година не ми стигна съвсем малко на първо класиране да ме приемат .. а съм учила китайски 5 години. Но пък ако логопедията ми хареса много ще си помисля за китайския 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
защо не изчака второ класиране? или няма смисъл?
ами доколкото знам няма за нас курсове по чужд език, обаче поразпитай все пак като започне годината
Никога не се знае
А можеш свободно - без да те изпитват и оценяват накрая и без да ти се води като изборна дисциплина, просто по твое желание в свободното време;) -да ходиш на английския в друг факултет с друга специалност, но все пак не знам как стоят нещата и дали учителите са благосклонни към хора, които не са им в групата официално
ами доколкото знам няма за нас курсове по чужд език, обаче поразпитай все пак като започне годината
А можеш свободно - без да те изпитват и оценяват накрая и без да ти се води като изборна дисциплина, просто по твое желание в свободното време;) -да ходиш на английския в друг факултет с друга специалност, но все пак не знам как стоят нещата и дали учителите са благосклонни към хора, които не са им в групата официално

-
lady_haly
- В началото бе словото
Ми няка започне годината и тогава ще разпитам. Мерси много за инфото 
Айде бе, бъдещи логопеди, пишете! Интересно ми е да се запознаем

-
lady_haly
- В началото бе словото
Най-накрая някой да пише! :Д Разгеле , е , от къде си , как се реши за учиш логопедия ?
Здравей. Казвам се Джоанна, от Русе съм и честно казано не знам как съм решила, че точно това искам да уча
Някак си спонтанно дойде идеята за логопедията, това ми беше първото желание. Сега като гледам какви дисциплини се изучават, ми е доста интересно 
А ти как се казваш? Откъде си и точно логопедия ли искаше да учиш?
А ти как се казваш? Откъде си и точно логопедия ли искаше да учиш?
-
mishell
- В началото бе словото
- Специалност: логопедия
И аз съм приета логопедия.Вече нямам търпение всичко да започне,струва ми се много интересно.Между другото аз се казвам Михаела