[FLOOD] Какво ви вбеси днес?
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Re: [FLOOD] Какво ви вбеси днес?
Е те това е нечовешко 
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Pissed me off, tooLeila_Valera написа:На входа на общежитието има бележка "От 10.08.2010 топлата вода в блока ще бъде спряна поради непогасени задължения към Топлофикация"![]()
![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Брей, има ли вероятност да нямаме топла вода есента?
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Вбесиха ме роднините, които са само те в състояние да ме изнервят... 
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вбеси ме един тъпак във Фейсбук!
Уф, нема такива кретени просто. Градушка ме би, преплувах рекичката пред семинарията, пристигам навреме (и мокра като мишка!) за интервюто, а те ми обясняват, че искат момче за такава длъжност.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Футболистите на Левски си играят на нервички!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
И мен ме би градушка от единия край на Борисовата до другия и след това ОТНОВО ме валя чааак до централна гара.... 3 часа се мъчех да изсъхна и нищо не стана... Обичам дъжда, ама не чак такива идиотщини...Kat написа:Уф, нема такива кретени просто. Градушка ме би, преплувах рекичката пред семинарията

днеска мноооого зле влезна тоя дъжд
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Баси жегата тук беше, пак!
- originalsin
- Пишеща машина
Перманентно оплакващите се от скука, разглезени от съдбата, майчини чада! 'Що за човек, по дяволите, трябва да си, че да не съумееш да изпълниш със смисъл един ден/час/секунда (по)дарено ти време!
Всички мрънкалници трябва да се затворят някъде и да си мрънкат заедно – ако се предложи такъв закон, бих гласувала “за” моментално. (‘щото е грях!)
Всички мрънкалници трябва да се затворят някъде и да си мрънкат заедно – ако се предложи такъв закон, бих гласувала “за” моментално. (‘щото е грях!)
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Просто контрастът от това, което си правил до преди 1 час и това, което правиш в момента, е огрмоен и това обуславя усещането за скука. Всички запълваме по някакъв начин времето си и все пак това не пречи понякога да е убисйтвено скучно.originalsin написа:Перманентно оплакващите се от скука, разглезени от съдбата, майчини чада! 'Що за човек, по дяволите, трябва да си, че да не съумееш да изпълниш със смисъл един ден/час/секунда (по)дарено ти време!
И както се вижда промята в шрифта и цвета с нищо не допринася към мнението
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Аз пък не виждам какво лошо има в това човек да се оплаче. Та, нали напрактика е поради това направена темата?
Аз лично пък се вбесявам, че си намерих идеалните песнички за микс, ама не ми идва музата и сигурно ще го правя следобяд или вечер 
- originalsin
- Пишеща машина
@ники, май експресията ми не е била достатъчно ясна...
Визирам скуката не като последствие от свръхстимулация = когато трябва да правим това, което не искаме, или трябва да не правим това, което искаме (например като досада/отегчение от рутинна работа). А - като липса на ангажираност със света около теб, вследствие на монотонния начин на живот, изпълнен с тривиалност.
Когато учех трескаво за изпити, изискващи постоянни бдителност и концентрация, бленувах за момента, в който ще мога да избълвам и аз (извода или.. диагнозата?) 'скучно ми е' (i.e имам Свободно време, в което [императивно] НЕ ТРЯБВА да правя нищо, а мога да го запълня с каквото [волево] ИСКАМ). Хленчовците (ок, щом само аз познавам хора, които постоянно се оплакват от ‘няма какво да (се) правя’ – ще ги наричам ‘хленчовците около мен/моите хленчовци’) се намират в някакво патологично апатично състояние – живи и здрави хомо сапиенси с налично Свободно време, пуснали се по пътя на най-малкото съпротивление срещу монотонната поточна линия.
Когато няма предизвикателства и външни стимули в околната среда, които могат да те възбудят/мотивират/ поддържат интереса етс. , би било хубаво да погледнеш дали аджеба си толкова празен отвътре. 'Щото едва ли трябва да си с толкова креативен ум и с разнообразни хобита, че да съумееш да генерираш сам поне един собствен стимул – просто трябва да имаш ясна представа за това, което може да те направи щастлив и по възможност – непарализирана воля за промяна на убийствено СКУЧНОТО статукво.
PS И да, размерът и формата (на шрифта) имат значение.
Визирам скуката не като последствие от свръхстимулация = когато трябва да правим това, което не искаме, или трябва да не правим това, което искаме (например като досада/отегчение от рутинна работа). А - като липса на ангажираност със света около теб, вследствие на монотонния начин на живот, изпълнен с тривиалност.
Когато учех трескаво за изпити, изискващи постоянни бдителност и концентрация, бленувах за момента, в който ще мога да избълвам и аз (извода или.. диагнозата?) 'скучно ми е' (i.e имам Свободно време, в което [императивно] НЕ ТРЯБВА да правя нищо, а мога да го запълня с каквото [волево] ИСКАМ). Хленчовците (ок, щом само аз познавам хора, които постоянно се оплакват от ‘няма какво да (се) правя’ – ще ги наричам ‘хленчовците около мен/моите хленчовци’) се намират в някакво патологично апатично състояние – живи и здрави хомо сапиенси с налично Свободно време, пуснали се по пътя на най-малкото съпротивление срещу монотонната поточна линия.
Когато няма предизвикателства и външни стимули в околната среда, които могат да те възбудят/мотивират/ поддържат интереса етс. , би било хубаво да погледнеш дали аджеба си толкова празен отвътре. 'Щото едва ли трябва да си с толкова креативен ум и с разнообразни хобита, че да съумееш да генерираш сам поне един собствен стимул – просто трябва да имаш ясна представа за това, което може да те направи щастлив и по възможност – непарализирана воля за промяна на убийствено СКУЧНОТО статукво.
PS И да, размерът и формата (на шрифта) имат значение.
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."