[КСК 2010] Математика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2010] Математика vol.2

Мнение от The_Soldier »

Ами най-вероятно нещо безполезно :) Хора, математиката изисква мислене, не съжелявайте, че сте отделили повечко време за мислене, за ваше добро е!
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

щеше.. да помисля...- да си клатиш краката, в което няма нищо лошо :-Ds за к'во по дяволите ходих на 3 изпита, пък даже и си качих оценките в градация, като в момента за КН и СИ,които по принцип са с висок бал, ти трябва по- малко от 4ка... :(
Freestyler
В началото бе словото

Мнение от Freestyler »

с тия балове, на такъв лесен изпит...да се чудя що не влязах в НБУ....
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Офф-топикът е изтрит.
Facebook
Изображение
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от _Lina_ »

Eleanor написа:щеше.. да помисля...- да си клатиш краката, в което няма нищо лошо :-Ds за к'во по дяволите ходих на 3 изпита, пък даже и си качих оценките в градация, като в момента за КН и СИ,които по принцип са с висок бал, ти трябва по- малко от 4ка... :(
Ехааа 4ка чак ли, то с 6 в дипломата, т.е тва май матура значи а не диплома или не знам, защото аз нямам матура по математика и май дори не знам как се сформира балът(shame on me!), ноо с тази шестица ти стига 3.20 на изпита ако си момиче и се получава точно 21.60, което мисля, че е минималният бал на 2ро класиране...

По 1 време мн си мислех, че е по-добре да останат свободни места, но да се приемат хора с мин 4 за някои специалностти, но като се замисля, хората, на които не им се учи, не разбират от математика и си мислят, че влизането им подсигурява успешно завършване, просто след 1вата год ще прекъснат. Не го казвам с лоши чувства към никого ест. Това може би е вариант на СУ да се доближи и до системата в други държави, където приемът е по-лесен, но после всички минават през дребно сито и не завършват всички, а само тези, които правят нещо по въпроса. Всъшност това, че има хора с бал 21.6 не значи, че масата са така, вс пак в КН и СИ първите момчета са с по 30 бал, така че масата са си приети с не толкова нисък бал. Не знам коя е движещата сила на СУ за това решение, дали са пари, дали е желание за промени, и да го мисля, не мога да го измисля така или иначе :lol: Знам само, че България понякога те разочарова затова, че си останал тук а не забягнал някъде по чужбината, което не е яко усещане. Също така знам и че трябва да си гледам в моята паничка, а не в чуждата, така чее мойто мнение май е, че (освен че и аз не знам какво е де) който какъвто бал си има, за него си е и ако не си учил в 12 кл не значи че и в университета ще е така, а пък ако не си взимаш изпитите айде нещата си събираш и си тръгваш и намираш нещо, което по-ти приляга иии така.

Леле в какъв писмен монолог си се вкарах, направо си се учудвам :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки

Мнение от atanas_tsankov »

Според мен баловете са малко по-ниски от миналата година, само че ако кандидатстваш с матура не се умножажа по 2.5, а по 2
Така че баловете падат брутално, а хората не са изкарали по-ниски оценки дефакто
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

Значи все пак ще сме си умни добичета тая година :lol: (никога не съм се числила към умнички ама айде аз ся щот за масата говоря :lol: )
На мен ми направи впеч, че с оценка, с която мин год се влизаше КН момичета 3то класиране сега се влизаше на 1во.
Ама времената се менят, Децата са умничкии, Аз пиша глупости и се Засрамвам вече :lol: И нещо мн се смея :lol:
До това води злоупотребата с Математика - все хубави неща :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Е чак да сме умни... :D просто не сме чак толкова тъпи, колкото изглежда на пръв поглед като види човек баловете
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

atanas_tsankov написа:Е чак да сме умни... :D просто не сме чак толкова тъпи, колкото изглежда на пръв поглед като види човек баловете
Умни сте, умни сте иии повярвай ми, във ФМИ тази година ще има моменти, в които ще си го потаряш, за да те крепи тази мисъл :lol:

Е може ест и да не ти се налага, ако си мн мн добър, ама като цяло 1вата година идва понякога малко стряскащо след даскалото и представите за студентския живот, създадени от неФМИсти :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Аз пък си мисля, че ще е по-леко от очакваното, толкова много ни плашат, точно като даскалките в Испанската дето викаха - "нз си кво, тва не е старото ви у-ще, тва че сте влезли не значи, че ще излезете..." Непознатото винаги е страшно, докато не мине известно време и си кажеш "big deal, не е кой знае кво" :)

А ти нали си 1ви курс, откъде си толкова сигурна :cheers:
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

Е то, че съм 1ви курс не пречи да знам това - онова :triniti:

Иначе сигурно зависи от подготовката ти преди това иии по какъв начин гледаш на живота и тогава всичко ти е якичко и ти е песен.

А тва за представите за студенския живот го казах, защото при математиката и програмирането не става с учене няколко дни преди изпита + тва, че има и контролни ала бала - абе все забавни нещица да ти кажа честно :connie_mini_magnify:
ИзображениеИзображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Ще видим след 2 месеца как стоят нещата :P Дано математиката която сме учили толкова усърдно все пак ни помага за нещо :)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

споко .. Чакърян не съм го чувал да казва това не ви е училищетоо аа уу .. мъ за сметка на това кво ви мислиии :lol:s :lol:
Изображение
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури

Мнение от _Lina_ »

atanas_tsankov написа:Ще видим след 2 месеца как стоят нещата :P Дано математиката която сме учили толкова усърдно все пак ни помага за нещо :)
Ти си КН, нали Т.е да, КН си :lol:
Еми да, ще видим към декември по-скоро и ще споделяш впечатления, колега ;)
ИзображениеИзображение
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

баловете са ниски, хората са тъпи, факт .
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”