Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Връзки от разстояние
Имам опит от 4 години
Пак казвам, говоря за чувствата. Самата "връзка"... всичко физическо е ясно, че няма как да стане, освен ако човек няма някакви паранормални способности 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Абе каквото и да си говорим, има смисъл да се поддържа връзка от разстояние само когато има изглед в един момент (бил той близък или по-далечен) тя да спре да бъде 'от разстояние'. Иначе ако няма изглед някой ден единият да се премести при другия, какъв е смисълът?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Връзки от разстояние - ХА!
Кой нормален мъж ще седи на сухо и ще те чака?! Я не се самозалъгвайте
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Викаш жена би чакала, ама мъж не може 
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Абе и на тях им нямам вяра, ама викам да не ги обвинявам, че ще хванат да спорят
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ще чакам аз, ако после мокротата ме уреждаЕгасиКостов написа:Връзки от разстояние - ХА!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз съм чакал. Но не претендирам да съм нормален. 
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Точно това казах. Безсмислено е, разбира се, ако после единият няма да се премести при другияEtiainen написа:Абе каквото и да си говорим, има смисъл да се поддържа връзка от разстояние само когато има изглед в един момент (бил той близък или по-далечен) тя да спре да бъде 'от разстояние'. Иначе ако няма изглед някой ден единият да се премести при другия, какъв е смисълът?
Относно "стоенето на сухо"... никой никого не притежава. И пак казвам - от разстояние се поддържат чувства, не връзка. Когато има само чувства, е ясно, че мъжът няма да чака просто ей така и меду другото е напълно възможно да "забие" някоя. Може и да не. Пак зависи от мъжа... същото важи и за жената.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
само да попоитам правилно ли съм разбрал .. значи ще си се забиват койт с когото може мъ после като седнат пред компа ще си лафят за чувства

- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Просто казвам, че никой за никого не е вързан. Повечето от мъжете (както беше казал някой по-горе) не биха стояли на сухо с години, даже да имат чувства към жена, която е далече от тях.. Това не пречи по някакъв начин да се запазят чувствата и после да прерастнат във връзка, след като един от двамата се премести. А мъжът и да се забива с някоя друга, това не значи, че ще започне нещо по-сериозно като връзка, нито че ще се появят чувства към нея.
аз очевидно съм толко задръстен че просто не мога да го проумея това
как ще твърдиш че имаш чувства към някого и ще ходиш да се ши*аш насам натам .. нали тоя човек към когото твърдиш че ги имаш чувства може да седи да те чака тия години .. да си представя деня в който ще се срещнете .. и ти какво някой ден: м ние тука се поизч*кахме с един/а ама понеже много те обичам през цялото време си мислех за тебе
.. ти с такъв човек би ли поддържала подобна връзка
тва не са чувства ми 1 вратичка която двамата понеже не им е никакъв проблем да се лъжат от разстояние си държат "отворена"
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Не бих имала разбира се
Затова имах предвид чувства, не връзка. Тоест, не е казано "ние сме заедно, от което следва, че ти няма да се срещаш с друг, както и аз няма да имам общо с друга". Радвам се, че ти си от тези, които не могат да имат чувства към някого, едновременно с което да се забият с някоя за 1 вечер. Аз също не бих могла. Така и трябва да е. Просто казвам, че има шанс и да се развие точно този вариант, в който дори 1 път мъжът е преспал с някоя, но това си е било за едната вечер. Без чувства, без нищо.. това го правят страшно много хора. Така че всичко зависи от мъжа и жената, може и да са си вярни, може и да не. Практически от това разстояние връзка няма. Когато обаче са заедно, на 1 и също място, имат си всичко и официално са обвързани, кръшкане не може да има. Има и връзки, при които мъжът изневерява САМО веднъж, но повече това не се повтаря. Това не значи, че не обича жената до себе си. Започне ли да става постоянно, тогава е лошо..
Аз когато имам чувства, не мога да погледна който и да е друг. Да, ние сме от задръстените сигурно, щото такива като нас са малко. Честно казано, даже аз с времето започвам да се замислям дали точно такива като нас нямат погрешния начин на мислене. Тази вярност (граничеща с наивитет), с времето не остава ненаказана.
Аз когато имам чувства, не мога да погледна който и да е друг. Да, ние сме от задръстените сигурно, щото такива като нас са малко. Честно казано, даже аз с времето започвам да се замислям дали точно такива като нас нямат погрешния начин на мислене. Тази вярност (граничеща с наивитет), с времето не остава ненаказана.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Зависи какво влагаш под понятието " нормален мъж "ЕгасиКостов написа: Кой нормален мъж ще седи на сухо и ще те чака?! Я не се самозалъгвайте

- CrazyGoD
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
Платоническата любов е загубена кауза. Само чувствата не са достатъчни в този момент, винаги има нужда от физически контакт. Имах горчив опит с такава 'връзка'. Накрая нещата прекалено много се задълбочиха и единственият вариант беше да прекъснем контакт, за да е по-лесно и на двамата.
Приемете го така. Едното без другото не може. Платоническата любов не може да съществува сама, така не може и чисто физическото привличане да е в основата на връзката.
Приемете го така. Едното без другото не може. Платоническата любов не може да съществува сама, така не може и чисто физическото привличане да е в основата на връзката.
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.