Айде всички колеги, които поцъкват да си кажат
Mafia Wars
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Mafia Wars
След като има за Фармвил и Фронтиървил - защо да няма тема и за Mafia Wars
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Re: Mafia Wars
Много я цъках преди няколко месеца, но после осъзнах, че е също толкова тъпо и безсмислено, колкото фермите и т.н. Абсолютно за хора без работа. Не, че съм си намерила по-полезно занимание, но изтърках мишката от цъкане.
Предпочитам по смислени игри, ама за съжаление щайгата ми няма нужния капацитет.
Предпочитам по смислени игри, ама за съжаление щайгата ми няма нужния капацитет.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз я почнах, защото трябваха 12 нива, за да взема на майка ми някакъв трактор за фермата - взех го и... в момента съм на 455 ниво. Доста бързо, при това. Минах Ню Йорк и Куба, почти приключвам Москва (на последния tier съм) и почнах Вегас. Бързичко напредвам и там, ама здравето ми е малко и не мога да се оправям с шефовете в края на всеки tier. Затова сега трупам здраве и междувременно действам из всички нива, понеже имам доста енергия.
От временните мисии ошушках Париж и Лондон, за Южна Африка не ми стигна времето, защото тръгнах за Италия.
Иначе съм съгласна, че е безмислено, но като съм почнала мисиите, гледам да си ги довърша. Пък и не отнема много време - общо десетина минути на ден.
От временните мисии ошушках Париж и Лондон, за Южна Африка не ми стигна времето, защото тръгнах за Италия.
Иначе съм съгласна, че е безмислено, но като съм почнала мисиите, гледам да си ги довърша. Пък и не отнема много време - общо десетина минути на ден.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Ух, бях позабравил малко за тая тема....Ели, добави ме значи да помагам за Вегас
Аз съм към ниво 700, ама ти доста бързо напредваш
Вероятно си се концентрирала на енергия? 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Да, минах 800 ниво вече и продължавам